Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga

QUOTE(odriana @ 2013 07 12, 21:03)
Planuoju ir aš įsigyti, tik ar jis nėra toks lipnus? Nes tokių blizgių labai nemėgstu...  smile.gif

Jei yra galimybė, nueikit į kokią salelę pasibandyt wink.gif Lengvutis toks visiškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mieloji* @ 2013 07 12, 22:08)
Gal kuri žino ar Vilniaus Akropolio Maksimoje yra lūpų blizgesių? Ir apskritai ar pakankamas produktų pasirinkimas?

Blizgių ten neradau. Tik veido kosmetiką ir lūpų balzamus. Pasinaudojus nuolaidomis dekoratyvinei prigriebiau balzamą su spalva. O jau kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2013 07 15, 11:36)
Blizgių ten neradau. Tik veido kosmetiką ir lūpų balzamus. Pasinaudojus nuolaidomis dekoratyvinei prigriebiau balzamą su spalva. O jau kvepia  wub.gif

Čia apie užuominą? O jinai Jums gerai laikosi? nes man kažkokia patežusi. Tai nesinešioju rankinėje, nes per karščius jaučiu visai konsistencija pasikeistų. Rudeniniai tie balzamai, man rodos, kai karščio nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 07 15, 11:42)
Čia apie užuominą? O jinai Jums gerai laikosi? nes man kažkokia patežusi. Tai nesinešioju rankinėje, nes per karščius jaučiu visai konsistencija pasikeistų. Rudeniniai tie balzamai, man rodos, kai karščio nėra biggrin.gif

Aha, Užuomina drinks_cheers.gif
Bandyt ant lūpų dar nebandžiau, tik ant rankos. Tik vakar nusipirkau.

Bet aš alergiška visokioms lūpų priež. priemonėms su pigmentu, tai čia ėmiau su mintimi, kad gal natūralesnis visgi produktas g.gif blush2.gif Kvapas tai va būtent labai natūralus atrodo , uogų.
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2013 07 12, 20:47)
Gal jau bandėte lūpų blizgius? Ar nelipnūs? Kiek laikosi, ar nesausina lūpų?

Pavarčiau rankose, pažiūrėjau, kad jie su blizgiom dalelėm, ir padėjau atgal schmoll.gif
Pradžiugino, kad kremai dabar pakuotėse su dozatoriumi thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, ziuriu blizgesiai parindine tema pastaruoju metu:) Dziugu:)
Pati pagaliau irgi isigijau ir man labai patiko, tik as pirkau kuo neautralesni, nes nemegstu dazytis tai issirinkau "Silta nieka"ir pataikiau: lupas pablizgina, atrodo tarsi dregnos:) O geriausia man tai kad ir maitina jie lupas, juk is alieju naturaliu pagminti:)
Kaip jum spalvu pasirinkimas, gal kokiu truksta, pageidaujate?smile.gif
Taip pat smalsu ar jau savo dzentelmenams davet ismeginti VYRISKAJA linija, kaip ivertino?
As dar nesuspejau pasiulyt saviskiui JO linijos, pakolkas nugvelbineja mano tonika "Geliu laukai", sako tas "Pertusino"kvapas ji veza biggrin.gif:D:D (mat i jo sudeti taip pat ieina naturalios zoleles tad toks kvapas panasejantis i ta vaistuka) smile.gif
Atsakyti
Man uogose trūksta kojų kremo. Kažko tokio, ką turi AKOMA. Jų kojų kremai - nerealūs. Jei uoga panašų sukurtų tai būtų tobulai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau, kad naujoje pakuotėje kremo 30 ml. O senojoje kartais ne 40 buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 07 24, 13:39)
Pažiūrėjau, kad naujoje pakuotėje kremo 30 ml. O senojoje kartais ne 40 buvo?  g.gif

Koks kremas? pas mane Oranžiniam debesėlyje (sena pakuotė) 40ml )
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2013 07 24, 14:44)
Koks kremas? pas mane Oranžiniam debesėlyje (sena pakuotė) 40ml )

O naujam oranžiniam - 30... Nors kaina liko tokia pati. Ech...
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 07 24, 14:52)
O naujam oranžiniam - 30... Nors kaina liko tokia pati. Ech...

tai va pliusas, kad pakuotė patogesnė, o minusas, kad kremo 10ml nusuko doh.gif
Atsakyti
Gal žinote, kiek ilgai užtenka Fullerio ar žaliojo molio kaukės?
Nes neapsisprendžiu, pirkti 50ml ar 100ml...

Gal kas bandėte lazdynų ar nimbamedžio aliejus ar Rhassoulo prausiklį-kaukę?

Būčiau dėkinga už atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 24 liepos 2013 - 15:14