QUOTE(Sultry @ 2013 06 27, 22:16)
Bandžiau Džiunglių eliksyrą ir Dark side. abu rekomenduoju, bet Džiunglių eliksyrą labiau tikrai neblogas kainos ir kokybės santykis mano plaukai irgi tamsūs, garbanoti,linkę pūstis. aliejais išteptus plaukus laikau per naktį.
O aliejus/kaukes plaukams reik tepti ant sausų plaukų ar sudrėkintų?
QUOTE(kotrynalis @ 2013 07 05, 12:33)
O aliejus/kaukes plaukams reik tepti ant sausų plaukų ar sudrėkintų?
Patikrinau aprašymą ant Jungle Elixir buteliuko. nenurodyta ar ant sausų ar ant šlapių tepti. aš tepu sausus prieš miegą.
Nusipirkau pabandyt uoga uoga balzama lupom "pabuciuok mane",labai patiko
klausimas bandžiusioms šampūnus: ar tinkami aliejinėms plaukų kaukėms "išskalbti"? ypač domintų atsiliepimai apie šiuos:
ŠERMUKŠNIŲ DIENA - sausiems plaukamas;
LAUMĖS PUOŠTĖ - normaliems plaukams.
QUOTE(Sultry @ 2013 07 06, 15:11)
Patikrinau aprašymą ant Jungle Elixir buteliuko. nenurodyta ar ant sausų ar ant šlapių tepti. aš tepu sausus prieš miegą.
Pati savo kirpėjos pasiklausiau gal ir kitiems info pravers- ant sausų tepant aliejus plaukams labiau sušvelninamas plaukas ir sutekiamas išorinis blizgesys, o ant drėgnų plaukų labiau pamaitinimas pats plaukas. Plaukams geriau, ka tepami drėgni plaukai.
Papildyta:
QUOTE(Sultry @ 2013 07 07, 14:01)
klausimas bandžiusioms šampūnus: ar tinkami aliejinėms plaukų kaukėms "išskalbti"? ypač domintų atsiliepimai apie šiuos:
Man Uoga Uoga šampūnai net elementarių plaukų nešvarumų "neišskalbia", tai aliejų net bijojau bandyti. Vieną kartą nusipirkau ir išnaudojau per kelis kartus (vienam plovimui labai didelio šampūno kiekio prireikė, kitaip išsiplovus atrodžiau kaip neplautais plaukais), daugiau nebepirkau. Vienitelis dalykas, kas iš Uoga man netiko.. Gal kitiems geriau pasisekė
QUOTE(Sultry @ 2013 07 07, 15:01)
Man aliejines kaukes LAUMĖS PUOKŠTĖ "išskalbė" gerai Tikrai nesiskundžiau. Du kart perplaudavau ir viskas normaliai Tik šiaip pabodo ta šampūnas po antros pakuotės gal vos ir pasausino... Grįžau prie mėgstamų Aubrey šampūnų
Sveikos
Gal jau bandėte lūpų blizgius? Ar nelipnūs? Kiek laikosi, ar nesausina lūpų?
Ačiū
Gal jau bandėte lūpų blizgius? Ar nelipnūs? Kiek laikosi, ar nesausina lūpų?
Ačiū
Šiandien nusipirkau "Braškinį briedį", labai fainas blizgesiukas, lengvas toks, ne per ryškus
QUOTE(Matauselis @ 2013 07 12, 21:47)
Šiandien nusipirkau "Braškinį briedį", labai fainas blizgesiukas, lengvas toks, ne per ryškus
O jo nereikia laikyti šaldytuve?
Ir koks galiojimo laikas?
QUOTE(odriana @ 2013 07 12, 20:51)
Aš tikrai nelaikysiu, nešiosiuos su savim Kadangi šiuo metu vienintelė lūpų priežiūros priemonė kosmetinėj, tai manau susinaudos greit Galioja iki 2014-07-08
QUOTE(Matauselis @ 2013 07 12, 21:59)
Aš tikrai nelaikysiu, nešiosiuos su savim Kadangi šiuo metu vienintelė lūpų priežiūros priemonė kosmetinėj, tai manau susinaudos greit Galioja iki 2014-07-08
Planuoju ir aš įsigyti, tik ar jis nėra toks lipnus? Nes tokių blizgių labai nemėgstu...