Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga

QUOTE(mamulioka @ 2013 06 25, 17:22)
pritariu illuminated . tik vat man vienas klausimas iskyla, ar tikrai tinkamas laikymo salygas ta maxima suteikia  g.gif  ar ne per karsta, ar ner per arti esanciu dirbtines sviesos saltiniu, kad tos prekes nesugestu anksciau laiko, nes jei neklystu, dauguma priemoniu gamintojas rekomenduoja laikyti saltai, ane?  unsure.gif 

pasidalinkit prasau ispudziais apie paakiu kremuka zalioji gaiva   ax.gif  4u.gif

del laikymo - jei kremas negauna kontakto su oru jis ilgiu islis nesugedęs 4u.gif lyg rase kad viskas vakuminiuose indeliuose g.gif cia rasau i savo patirties nes sau pati gaminuosi o be to kiekis nera didelis kad per pora men nesunaudoti g.gif aisku viskas priklauso kada jis pagamintas
del kainu g.gif jie turetu labai pigiai pigiai gauti žaliavas pagal produktu kaina ax.gif
Atsakyti
Na, Uoga Uoga nėra ekskliuzyviniai produktai ir savęs tokiais nesiskelbia. Tai masmarketai jiems puikiai tinkama vieta. Arčiau tikslinio kliento, taip sakant smile.gif Ir pati seniai girdžiu apie šią kosmetiką, vis pasidomiu, bet nebuvau nieko bandžiusi, nes nepatogu buvo specialiai važiuoti iki salelių. O va šiandien nedelsdama iki Maximos nubėgau apsidairyti. Pateikta visai reprezentatyviai, gražus medinis stendas, prie kiekvieno produkto testeris. Dauguma testerių dar net nepradaryti, matyt, tik šiandien išsistatė (buvau Maxima Bazėj). Kai ką prasisukau ir pasitepliojau smile.gif. Bandžiau kremukus Oranžinis debesėlis, Aksominė oda. Tai ant rankos patepus neblogas įspūdis. Abu tikrai greitai susigėrė, pradžioj gal buvo kiek lipnumo, bet vėliau jis dingo. Kur tepta Oranžiniu debesėliu, oda net po keleto valandų švelnutė, sudrėkinta ir tokia gaivi, net stangresnė atrodo. Būtų idealus kremukas rankoms bigsmile.gif Turbūt įsigysiu ir, jei veidui netiks, rankas lepinsiu rolleyes.gif Dar bandžiau lūpų balzamą su spalva "Užuomina". Atidariau, išsukau truputį ir kad teptelėjau.. Viskas, kas išsukta, ant rankos koše liko doh.gif biggrin.gif Matyt, nuo karščio jis suskydęs. Teko ant pusės rankos ištrinti, nes nuvalyt neturėjau kuo 4u.gif Gerai, kad viskas puikiai susigėrė, po trumpo laiko neliko jokio riebalo. Tai manau, kad vasarai lūpoms būtų idealu. Drėkintų, bet neriebintų. Plius gražiai parausvintų lūpas. Tik kaip jį nešiotis ir naudoti tokį skystą g.gif Norint normaliai naudoti, šaldytuve reik laikyt..
Tai va tokie mano įspūdžiai 4u.gif
Atsakyti
[quote=pinga,2013 06 25, 18:35]

Beda su tuo balzamu, spalva tikrai grazi tokia lyg rusva, lyg persikine, ir tikrai nera riebus, neatrodo lupos kaip su taukais isteptos, bet nuo karscio kosele pasidaro, rankinei nepasinesiosi vasara, imeciau i saldytuva sukietejo, bet kas is to neisi gi kaskart i saldytuva lupas pasitept biggrin.gif

del kremo oranzinis debeselis, mano oda misri, vasara gal net riebi, sis kremas labai patinka, pudra ant jo graziai pasidengia, sakyciau jis toks balansuojamas, poru lyg nekemsa, sis kremas man rodos yra antras pagal lengvuma is uoga uoga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 26 birželio 2013 - 08:19
Pasakysiu ir aš savo nuomonę, stengiuosi pirkti lietuvišką prekę, bet tie kremai tai kažkoks nesusipratimas, gavau dovanų mišriai veido odai Aksominė oda, tepasi tragiškai, šoka į tokius gumulėlius, esu turėjusi ir jautriai veido odai, konsistensija baisi, atidaviau draugei.
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2013 06 27, 13:08)
Pasakysiu ir aš savo nuomonę, stengiuosi pirkti lietuvišką prekę, bet tie kremai tai kažkoks nesusipratimas, gavau dovanų mišriai veido odai Aksominė oda, tepasi tragiškai, šoka į tokius gumulėlius, esu turėjusi ir jautriai veido odai, konsistensija baisi, atidaviau draugei.

nesutikciau, man jokiu gumuleliu nesusidaro schmoll.gif taip, reikia kruopsciau paskirstyt, nera jis toks skalsus, tokia savotiska konsistencija, bet tikrai be gumuleliu. puikiai tiko kaip makiazo pagrindas po mineraline pudra, greitai isigeria
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 06 27, 13:19)
nesutikciau, man jokiu gumuleliu nesusidaro  schmoll.gif taip, reikia kruopsciau paskirstyt, nera jis toks skalsus, tokia savotiska konsistencija, bet tikrai be gumuleliu. puikiai tiko kaip makiazo pagrindas po mineraline pudra, greitai isigeria

Jau turėjus esu tą Aksominę odą ir dabar turiu, tai irgi jokių gumulėlių nepastebėjus. Gal čia man taip "laimingai", bet konsistencija normali nei kažkokių išskyrų, nei dar ko.
Atsakyti
Labuka na ir as pastebejau stenduka Hyper Maximoj kaune smile.gif gal kuri bandete kaukes-aliejus plaukams . Reiktu patarimo mano plaukai tamsus dazyti garbanoti ir linke pustis doh.gif O meginukai kad neprasukti tai faktas . Pabaigiu kuno kremus ir leksiu pirkt Mohito is ryto . drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2013 06 27, 14:08)

Jau kelinta karta perku, bet niekada panasiu problemu nesu turejusi. Kaip jau mineta, man irgi jis puikiai lengvai susigeria ir jokiu gumuleliu nei kvapo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikuute @ 2013 06 27, 21:33)
Labuka na ir as pastebejau stenduka Hyper Maximoj kaune  smile.gif gal kuri bandete kaukes-aliejus plaukams . Reiktu patarimo mano plaukai tamsus dazyti garbanoti ir linke pustis  doh.gif  O meginukai kad neprasukti tai faktas . Pabaigiu kuno kremus ir leksiu pirkt Mohito is ryto .  drinks_cheers.gif

Bandžiau Džiunglių eliksyrą ir Dark side. abu rekomenduoju, bet Džiunglių eliksyrą labiau biggrin.gif tikrai neblogas kainos ir kokybės santykis thumbup.gif mano plaukai irgi tamsūs, garbanoti,linkę pūstis. aliejais išteptus plaukus laikau per naktį.
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2013 06 27, 23:16)
Bandžiau Džiunglių eliksyrą ir Dark side. abu rekomenduoju, bet Džiunglių eliksyrą labiau  biggrin.gif tikrai neblogas kainos ir kokybės santykis  thumbup.gif mano plaukai irgi tamsūs, garbanoti,linkę pūstis. aliejais išteptus plaukus laikau per naktį.

Na vien pagal pavadinima man Dziungliu eliksyras labai tinkamai atrodo smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As LT budama irgi susigundziau Uoga Uoga pabandyt. Labai patiko kremas Aksomine Oda - lengvai susigeria, nekemsa, ir kaip kazkas rase, jokiais gumuliukais tikrai nenueina schmoll.gif Bet as tikrai svieziai labai pagaminta nusipirkau, nes vienam buvo likes tik menesis galiojimo laiko - neemiau. O kitas buvo iki rugsejo ax.gif
Kokoso paakiu kremas - per riebus schmoll.gif Jokio nepastebejau poveikio, riebalas sunkiai geresi, net nedaug patepus, esu ir kelis kartus prabudus nuo perstejimo, kad jau man per arti akies subego doh.gif
Plauku galiuku kremas - tiesiog paprastas aliejus ir tiek smile.gif
Gal kad ekologiskas priemones ir aliejus jau ne vienus metus naudoju, tai tiesiog nenustebino manes smile.gif Bet tikrai ner prasti ir kaina nera super didele. Tik kazkaip neradau niekur parasyta, is ko pagaminti tie ju indeliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 06 25, 17:22)
pritariu illuminated . tik vat man vienas klausimas iskyla, ar tikrai tinkamas laikymo salygas ta maxima suteikia  g.gif  ar ne per karsta, ar ner per arti esanciu dirbtines sviesos saltiniu, kad tos prekes nesugestu anksciau laiko, nes jei neklystu, dauguma priemoniu gamintojas rekomenduoja laikyti saltai, ane?  unsure.gif 

pasidalinkit prasau ispudziais apie paakiu kremuka zalioji gaiva   ax.gif  4u.gif

Naudoju paakiams, bekvapis ( nors kitom skaiciau smirda biggrin.gif) lengvas, greitai geriasi ir neblogai padrekina. O daugiau nieko ispudingo biggrin.gif tiesa naudoju dar tik antra savaite
Atsakyti