Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga

QUOTE(ritinelis1 @ 2013 06 16, 15:20)
illuminated galioja tik dvi savaites?
https://uogauoga.lt/...p;category_id=4 gal kuri bandet?

Aha, sudėty yra žaliojo ir baltojo molių, tačiau tuo pačiu yra ir aliejų pora bei šviežių mėlynių, dėl to greit gendanti kaukė yra. Reikia laikyti šaldytuve ir per maždaug 2 savaites sugenda kaukė smile.gif

Domino ir mane šis kremukas paakiams, bet kažkaip nepirksiu matyt. Turiu gaivinamąjį rutuliuką iš L'Occitane, tai turbūt neverta vasarą pirkt kremo atskirai. O mane domint pradėjo "Oranžinis debesėlis", skaičiau, kad daugmaž tinkamas įvairiems odos tipams. Kaip manot mišriai odai nebūtų per sunkus? Greičiausiai ant T zonos nelabai tepčiau, bet įdomu ar kitur veidą suriebintų g.gif T zona mano riebi, tačiau kitur veidas normalus, su keletu pasausėjimų šalia lūpų. Gal kas bandėt ir galit pakomentuot plačiau?
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 06 16, 15:26)
Aha, sudėty yra žaliojo ir baltojo molių, tačiau tuo pačiu yra ir aliejų pora bei šviežių mėlynių, dėl to greit gendanti kaukė yra. Reikia laikyti šaldytuve ir per maždaug 2 savaites sugenda kaukė smile.gif

Domino ir mane šis kremukas paakiams, bet kažkaip nepirksiu matyt. Turiu gaivinamąjį rutuliuką iš L'Occitane, tai turbūt neverta vasarą pirkt kremo atskirai. O mane domint pradėjo "Oranžinis debesėlis", skaičiau, kad daugmaž tinkamas įvairiems odos tipams. Kaip manot mišriai odai nebūtų per sunkus? Greičiausiai ant T zonos nelabai tepčiau, bet įdomu ar kitur veidą suriebintų  g.gif T zona mano riebi, tačiau kitur veidas normalus, su keletu pasausėjimų šalia lūpų. Gal kas bandėt ir galit pakomentuot plačiau?

Esu naudojusi "Oranžinį debesėlį", mano oda mišri, T zona riebesnė, kitur veidas normalus, bet man nelabai patiko, nes tempė kaktos oda... Dabar pradėjau naudoti "Aksominė oda", esu labai patenkinta thumbup.gif nebetempia kaktos odos, o be to ir konsistencija jo priimtinesnė, nes yra skystesnis ir su dozatoriumi smile.gif Dar kartu su siuo kremu naudoju kvapiųjų kanangų hidrolatą, tai esu labai patenkinta, pasitvarkė veido oda, veidas švelnesnis, skaistesnis ir mažiau blizga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina89 @ 2013 06 17, 13:17)
Esu naudojusi "Oranžinį debesėlį", mano oda mišri, T zona riebesnė, kitur veidas normalus, bet man nelabai patiko, nes tempė kaktos oda... Dabar pradėjau naudoti "Aksominė oda", esu labai patenkinta  thumbup.gif nebetempia kaktos odos, o be to ir konsistencija jo priimtinesnė, nes yra skystesnis ir su dozatoriumi smile.gif Dar kartu su siuo kremu naudoju kvapiųjų kanangų hidrolatą, tai esu labai patenkinta, pasitvarkė veido oda, veidas švelnesnis, skaistesnis ir mažiau blizga  smile.gif

Man aksominė oda nelabai patiko smile.gif O tempė odą, tai čia kodėl? Nepakako drėkinimo?
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 06 17, 14:01)
Man aksominė oda nelabai patiko smile.gif O tempė odą, tai čia kodėl? Nepakako drėkinimo?

Na taip, tikriausiai sausino oda, nes be kremo taip nebuna
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 06 16, 17:08)
Giriu "Mėlynių šventės" kaukę veidui  thumbup.gif
žiūrėsiu ar tikrai per 2sav. šaldytuve laikant užsimes pelėsis  biggrin.gif

man užsimetė biggrin.gif bet reikia įžvelgti ir pliusą - trumpas galiojimas tik skatina reguliariai naudoti priemonę biggrin.gif ir kaukė pati man patiko; kiek pamenu - kartotina.
Atsakyti
Suprantu, kad prekiaujant maximoje galima tikėtis daugiau perkančiųjų, na vis tiek daug žmonių juk būna, bet man kažkaip nupigina jų prekės ženklą toks sprendimas unsure.gif
Į temą: išbandžiau, ir patiko. Kvapas intensyvus, bet veiksmingas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 06 24, 12:59)
Suprantu, kad prekiaujant maximoje galima tikėtis daugiau perkančiųjų, na vis tiek daug žmonių juk būna, bet man kažkaip nupigina jų prekės ženklą toks sprendimas unsure.gif

Būtent drinks_cheers.gif Pradėjus prekiaut tokioj parduotuvėj kaip maxima, jų lygis ir krenta iki maximinių rasų ir margaritų. Jau geriau galėtų plėsti savo pačių saleles į kitus miestus. Aišku, tai nėra pigu, tačiau abejoju, kad jiems taip trūksta pirkėjų, jog negalėtų to padaryt. Ar bent jau pasiūlyti savo produkciją daugiau parduotuvių, parduodančių natūralią produkciją.
Atsakyti
Dėl įvaizdžio čia žinoma galima ginčytis, bet man įdomu tas, kad žinau kiek MAXIMOS nuskalpuoja tiekėjus už parduodamą kosmetiką. Beveik visi brand'ai ten yra tik dėl reklamos, ir uždirba tik kituose prekybos taškuose... Tai man klausimas iškilo ar Uoga ten irgi yra tik dėl reklamos ar jų produkcijos savikaina yra tokia maža :/ Tada kokios kokybės žaliavos ten yra naudojamos ... g.gif Na bet čia tik pamastymai, realiai sąlygų nežinom kokias Maxima su Uoga sudarė, bet nemanau, kad bus labai skirtingos nei su kitais kosmetikos tiekėjais smile.gif
Atsakyti
viskas daroma tik klientu patogumui, ot kokios jus doh.gif ax.gif beje, rasot, kad maximos atseit labai dideli procenta uzsipraso... o tai ar visos tos uoga uoga prekybos saleles ar uz dyka? g.gif dar kiek teko girdet, musu Lietuvos internetines parduotuves kone didziausia Europoj procenta sumoka bankams uz tarpininkavima. man asmeniskai yra absoliuciai dzyn, kur pirkt kosmetika, ar su visais cackinimais pacackinimais ir ekologiskais anturazais, ar be ju. labai smagu, kad nereikes kazkur specialiai lakstyt ar uzsisakinet internetu, o rast kazka arciau namu cool.gif

beje, absoliuciai nesutinku, kad geris yra tik viskas, kas brangu, o visa kita yra jau turetu kelt abejoniu... schmoll.gif kaip jau kazkuri minejot - viskas, kas atvezama i Lietuva, desninga, jog pardavinejama su gan nemazais antkainiais. plius daznai mes sumokam ne tik uz preke bei jos sudedamasias dalis, o ir uz brenda, uz visus tuos ekologiskumo sertifikavimus g.gif as turiu kremuka aksomine oda, puiki priemone, ne ka prastesne uz brangius schmoll.gif puikiai padrekina, na del riebalo sulaikymo - tai cia jau mano asmenine problema, neteko dar naudot net ir super brangaus kremo riebiai odai, kuris tikrai veiksmingai susidorotu su sia problema plius dar ir neperdziovintu. vasara mano oda pasidaro nebevaldoma rolleyes.gif
Atsakyti
Gal yra daugiau išbandžiusių lūpų blizgius? Ar jie nėra lipnūs?
Atsakyti
Pritariu tam pasakymui, jog ne viskas puiku, kas brangu. Normalūs ingredientai naudojami pas tas uogas, jei taip nebūtų, abejoju ar tai lengvai "praslystų" pro įvairias tarnybas ir atitinkamas instancijas, ypač, kai jų produkcija reklamuojama kaip pilnai natūrali. Jau rods bandė jas skųsti, tikrino jų produktus, naudojamas žaliavas - viskas tvarkoj. Ir tikrai nėra tie aliejai skiesti kaip čia kažkas bandė anksčiau temoje pareikšti doh.gif Tiesiog LT yra tikrai nesveikai didžiuliai antkainiai importuojamai kosmetikai, dėl to mums susidaro įspūdis, jog ji išties nesveikai brangi. Pvz. mano pamėgtas Aubrey šampūnas Sveikuose produktuose kainuoja apie 39lt, iHerb'e ir kitose USA parduotuvėse jo kaina nesieka net 23lt (verčiant iš $).
Be to, bijau suklysti, jog didelę dalį žaliavų naudoja iš Lietuvos, todėl kaina vėl krenta.

Mačiau jų stendą šiandien ir Klaipėdos Akropolio Maximoje. Šiaip, atrodo tvarkingai, stendukas atskiras, medinis, viskas gan dailiai išdėliota (neaišku kiek laiko taip truks, turint omeny kokios būklės ten kartais viską galima rast), kai kuriuos testerius dar su lipdukais prasukau pasimėgint. Šiaip, pliusas tas, jog Maxima dažnai taiko visai kosmetikai 30-40% nuolaidas, tai bus galima dar pigiau visko įsigyt ir pasimėgint. Bet ir toliau teks važinėt į jų parduotuvę, nes ten dar toli gražu iki visos produkcijos (daug ko trūksta), be to, kartais perku išsikeisdama indelius. : )
Atsakyti
pritariu illuminated . tik vat man vienas klausimas iskyla, ar tikrai tinkamas laikymo salygas ta maxima suteikia g.gif ar ne per karsta, ar ner per arti esanciu dirbtines sviesos saltiniu, kad tos prekes nesugestu anksciau laiko, nes jei neklystu, dauguma priemoniu gamintojas rekomenduoja laikyti saltai, ane? unsure.gif

pasidalinkit prasau ispudziais apie paakiu kremuka zalioji gaiva ax.gif 4u.gif
Atsakyti