Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga

Kas kiek laiko sveiciat veida su "pasiutusiais riesutais"? Galvoju ar ne per daznai kas antra diena? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
matet naujiena? -uoga uoga lupu blizgiai bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Nu geras, reikes pasiziureti blizgiu bigsmile.gif
ar kuri bandet/kaip patiko paakiu kremas AKYS KAIP KOKOSAI?
Atsakyti
QUOTE(rami_rami @ 2013 04 16, 14:43)
tikrai KN labai kokybiški produktai, o va Uoga Uoga - nepasakyčiau...

na, bet teisingas rodiklis atsirenkant yra kaina - geri produktai NEGALI būti tokie pigūs kaip kad Uoga Uoga siūlo wink.gif

visiska netiesa. jeigu jie yra gaminami LT tai tikrai GALI smile.gif jus paziurekite kiek pvz Aubrey prekes kainuoja JAV ir kiek pas mus doh.gif nuo saules krema is USA parsisiunciau uz 5 baksus o cia min 60 Lt, nes visokie importai, ekportai, muitai, antkainiai ir vualia smile.gif ar kosmetika gera, nezinau, bet kad gali tai tikrai smile.gif
Atsakyti
Gera ta uoga uoga biggrin.gif Gal kas jau išbandėte blizgius?
Aš tai kaupiu indelius tuščius, kad gaučiau nuolaidą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 06 05, 22:15)
Nu geras, reikes pasiziureti blizgiu  bigsmile.gif
ar kuri bandet/kaip patiko paakiu kremas AKYS KAIP KOKOSAI?

Aš bandžiau, man nepatiko schmoll.gif Per riebus, labai sunkiai ir ilgai gėrėsi į odą.
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 06 08, 16:35)
Gera ta uoga uoga biggrin.gif  Gal kas jau išbandėte blizgius?
Aš tai kaupiu indelius tuščius, kad gaučiau nuolaidą bigsmile.gif

Turiu blizgį plunksna, na man tai labai tiko ir patiko. Net namie budama tepuosi smile.gif spalva atitinka tokią, kaip visada naudoju, tepasi lengvai ir tolygiai. Beja, ilgai laikosi, jei nenuvalgau biggrin.gif

P.S. braškinis turbūt skaniausias ir maloniausias teptis, bet man per daug ryškus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kotrynalis @ 2013 06 09, 14:06)
Turiu blizgį plunksna, na man tai labai tiko ir patiko. Net namie budama tepuosi smile.gif spalva atitinka tokią, kaip visada naudoju, tepasi lengvai ir tolygiai. Beja, ilgai laikosi, jei nenuvalgau biggrin.gif

O spalva nėra per ryški?smile.gif Nes "Plunksna" ir "Gaudau vėją" sudomino mane, apžiūrėjau šiandien, bet neturėjau galimybės išmėgint, nes tik trumpam buvau užėjusi. Gal jei nesunku galit palygint su kitų blizgių spalvom/kaip atrodytų maždaug "Plunksna"?
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 06 09, 15:52)
O spalva nėra per ryški?smile.gif Nes "Plunksna" ir "Gaudau vėją" sudomino mane, apžiūrėjau šiandien, bet neturėjau galimybės išmėgint, nes tik trumpam buvau užėjusi. Gal jei nesunku galit palygint su kitų blizgių spalvom/kaip atrodytų maždaug "Plunksna"?

Na ryškumas labai jau savotiškas dalykas, bet pabandysiu apibūdint smile.gif man ši spalva per daug nesimato, galima sakyti pagilina naturalią lupų spalva, bet kad pasidažiusi matosi smile.gif "gaudau vėją" ant mano lūpų buvo negražiai - per šviesu. Plunksos spalva tokia šviesiai šviesiai šokoladinė. Labai sunku ką nors panašaus internete rast, na tubelėje spalva yra gal kiek panaši į šią:

http://www_inglotcos...s/product/10504

O ant lupų ji labai švelni (žiūrėti į "Just Cavalli", Lauren Conrad dešinėje pusėje esančią foto):

http://www.moteris.l...e.d?id=61329409

Atsakyti
Atsiliepimai:
Šampūnas laumės puokštė - laabai mažai putoja... Sunkiai išplauna aliejines kaukes, man nelabai patiko. Kvapas mandarinų ,visai neblogas.
Šampūnas bruknių kaspinas - beveik niekuo man poveikiu nesiskyrė nuo auksčiau aprašyto šampūno tik kad kvapas citrinžolių kurioms aš alergiška...
Kremas gėlių jėga - sausai odai pats tas. Konsistencija maloni, bet vasara per riebus. Žiemai pats tas.
Kremas sauja saulės - labai maloni konsistencija, kremas įsigeria visai gerai, kvapas keistas, bet įmanoma įprast. Minkština odą.
Atsakyti
Giriu "Mėlynių šventės" kaukę veidui thumbup.gif
user posted image
Papirkau tik šiandien, jau spėjau išmėgint ir sakyčiau rezultatai gan akivaizdūs - oda švelni labai, švari ir atrodo, kad net nosies poros apvalytos tokios. Beje, veido netraukia taip baisiai kaip po molinių kaukių. Didžiausias minusas tai matyt tas trumpas galiojimo laikas, bet juk natūralus produktas.. Negaila tų 11lt, žiūrėsiu ar tikrai per 2sav. šaldytuve laikant užsimes pelėsis biggrin.gif Reiks dar porą kartų pasimėgint, pažiūrėt ar pagražės dar oda.
Atsakyti
illuminated galioja tik dvi savaites?
https://uogauoga.lt/...p;category_id=4 gal kuri bandet?
Atsakyti