QUOTE(saulesvaikas10 @ 2017 01 21, 16:10)
tai pas jus ka stalciai iki lubu bus? nelabai isivaizduoju kaip juos pasieksite net pasiemus kedute atidaryti stalciu nelabai yra galimybes pas mane miegame 5stalciai, (tai cia apatiniams, kojinems ir t.t.), o koridoriuj- 3 ir po apacia dar lentynele batams. Tai tos lentyneles yra labiau isnaudotos, nei tie stalciai. Galu gale ta pati antrisole, reikia paskaiciuoti kad ten kazko labai neikisi jei durys stumdosi nes paprasciausiai netelpa per ta viena skyle ikisti todel gerai kad pasidariau viena bloka isvis be lentynu, bet as neturiu sandeliuko, tureciau sandeliuka, vel kitaip butu
Ir i tas pacias lentynas batu dezes surikiavai o tai kam tie stalciai tokiam reikalui? Dbr atsidarai ir matai kur kokia pora o kol per stalcius perreisi, vienas dalykas ir vietos gi juose maziau. stalciuose laikau pirstines, salikus, batu priemones, raktus ir daugiau tuscia o rankines susiglamzo stalciuose.
Ir siaip mano kaina jau su surinkimu
Ir i tas pacias lentynas batu dezes surikiavai o tai kam tie stalciai tokiam reikalui? Dbr atsidarai ir matai kur kokia pora o kol per stalcius perreisi, vienas dalykas ir vietos gi juose maziau. stalciuose laikau pirstines, salikus, batu priemones, raktus ir daugiau tuscia o rankines susiglamzo stalciuose.
Ir siaip mano kaina jau su surinkimu
Miegamajame apacioje po 3-4 stalcius ir virs ju kabinami rubai ir virsuje antresole tambure tik rubams, batu spinta bus katilineje, kurios durys is karto is tamburo. Visam barachlo susideti bus dar viena spinta atskira, bet cia kada nors Vienzo, spintu karalyste bus