Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis V tema

QUOTE(*magnifique* @ 2016 06 17, 09:51)
ptashka, gal jau sumontavo jum spinta?  smile.gif beje, kai rinkotes, ar buvo tokios plokstes daugiau spalvu?

Tik dabar nuvaliau viska, tai jau galiu nesigedydama pasirodyt smile.gif

user posted image[/IMG]
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2016 07 15, 22:47)
Sveikos, gal žinot, kas gamina spintas tokiomis grotuotomis durimis?
user posted image

mane irgi domina. Jei rasiu pasidalinsiu, jei pirmoji rasite Jūs - galbūt galėtumėte arba čia, arba į až parašyti?
Galvoju vidury savaitės į domus nueiti, gal ten kas bus.
p.s. ar norite daryti vientįsą, ar su dviem durelėmis (vienos didelės, viršuje mažesnės rečiau naudojamiems daiktams laikyti)?
Atsakyti
QUOTE(Fajeti @ 2016 07 17, 21:41)
mane irgi domina. Jei rasiu pasidalinsiu, jei pirmoji rasite Jūs - galbūt galėtumėte arba čia, arba į až parašyti?
Galvoju vidury savaitės į domus nueiti, gal ten kas bus.
p.s. ar norite daryti vientįsą, ar su dviem durelėmis (vienos didelės, viršuje mažesnės rečiau naudojamiems daiktams laikyti)?

buvau šiandien Domus galerijoj, Alsotana antram aukšte turi panašių durų. plastikinės kažkokios, 350 eu/m2 doh.gif
mano spinta bus viso labo apie 120 cm pločio, iki lubų, tai reikėtų antresolės viršuj
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2016 07 17, 20:04)
Tik dabar nuvaliau viska, tai jau galiu nesigedydama pasirodyt smile.gif

Daili spinta:) Nuotraukoje nesimato tos plokstes rifliavimo, bet jauciu, kad atrodo graziai.
O kaip viduj susiplanavot?
Man reiks hole daryt spinta iki lubu ir bent su vienom veidrodinem durim, nes neturesiu kitaip veidrodzio iki zemes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 18 liepos 2016 - 21:47
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2016 07 18, 20:26)
buvau šiandien Domus galerijoj, Alsotana antram aukšte turi panašių durų. plastikinės kažkokios, 350 eu/m2  doh.gif
mano spinta bus viso labo apie 120 cm pločio, iki lubų, tai reikėtų antresolės viršuj

buvau ir aš pasižiūrėti, palikau planą - paskaičiuos. Tos plastikinės yra visiška tragedija ir jei kaina tokia, tai jie kliedi, juoba patys pasakė, kad lenkiškos. Lenkijoj metus gyvenau, tai nėra ten tokių kainų už tokią prastą medžiagą...

Buvau nuėjusi į Ąžuolo baldus - jie atostogauja, bet paskambinau sakė durų kaina 300 eu su dažymu, aišku reikia siųsti planą ir pan, bet bent jau medis. Ieškosiu dar kur, bet šitas bent jau realus variantas. Kitur nieko panašaus neradau.

p.s. pridedu nuorodą http://www.azuolobaldai.lt/drabuzines/
Atsakyti
QUOTE(Fajeti @ 2016 07 19, 13:11)

http://frontus.eu/lt...ureles/madridas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 07 19, 16:05)

Ačiū 4u.gif ryt paskambinsiu
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 07 19, 16:05)

Įdomu, kaip jų kaina ir kaip nusigaut į tokį rajoną? biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Noa,2016 07 19, 16:36]
http://frontus.eu/lt...ureles/madridas 4u.gif
[/quote]
Įdomu, kaip jų kaina ir kaip nusigaut į tokį rajoną? biggrin.gif
[/quote]

kalbėjau su konsultantu - jie gamina tik dureles arba fanieras, bet dirba su baldžiais iš įvairių miestų, todėl gali rekomenduoti... Bandysiu ryt daugiau aiškintis, nes kainos visai padorios, ypač jei baldžius nebus labai brangininkas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fajeti @ 2016 07 19, 12:11)

QUOTE(Y2K @ 2016 07 19, 15:05)

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2016 04 02, 21:52)
spinta tikrai labai grazi bet kaina blink.gif  doh.gif  tai koks jos ilgis ir kas viduje sudeta kas tie kainavo??? man musu baldininkas uz vaiku spintas paskaiciavo 550-600 (ilgiai po 2m su biskiu), viduje lentynos, 5 stalciu blokas ir kabinamiems apie 90cm vieta. Durys skirstytos kaip jusu tik is tos pacios fakturines plokstes (cia ta kur 600), kitos vienos durys veidrodis.

Gal turit koki gera varianta- domintu tokia kaip aprasyta auksciau uz 600 eur Vilniuje????
Atsakyti
Ptashka, grazi spinta, nematyta niekur clap_1.gif tik foto nesimato reljefinis pavirsius smile.gif
Papildyta:
As mastau apie kazka panasaus i sia smile.gif gal kas esate dare su tokia bangele ar mate realiai kaip atrodo?
http://www.plytamebl...a-polskim-rynku
Atsakyti