Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis V tema

QUOTE(Giords @ 2016 02 03, 11:49)
Sveiki,
Visos temos neskaičiau, gal kur jau ir buvo kalbėta - ar kas naudojat ne prasislenkančias, o susilankstančias (bet nereiktų maišyti su "armonikos" tipo plastikinėmis) duris? Kaip pavyzdys - https://s3.amazonaws...etwaterprof.pdf Kokie atsiliepimai?

Laba, gal žinote kas Lietuvoje gamina tokias duris?
Atsakyti
Kai renkates spintos vidaus plokste, ar derinate prie ko nors? biggrin.gif Pas mus butas bus sviesus, bet man tos sviesios plokstes nepatinka nors tu ka, o vat tamsiai ruda man grazu smile.gif bet ji bus visai ne prie ko g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimak33 @ 2016 02 25, 12:12)
Sveiki,

o kas nors dar daros spintas ne stumdomis durimis? Gal galit ką parekomenduoti?

Rekomenduoju rinktis "Gintaro baldus" pati ne kartą pirkau iš ten baldus ir dar neteko nusivilti, o ir pasirinkimas gana gausus. http://www.gintaroba...ncios-sistemos/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karolinab32: 29 balandžio 2016 - 11:56
Turbut populiariausia koridoriuje daryti spinta su veidrodinem durim, tik va man jos tokios jau nusibodusios, neidomios.. bet veidrodzio vistiek reik ir jei koridorius 4 kvadratai kazko labai neprigalvosi..o gal zinot kokiu variantu g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 05 04, 08:17)
Turbut populiariausia koridoriuje daryti spinta su veidrodinem durim, tik va man jos tokios jau nusibodusios, neidomios.. bet veidrodzio vistiek reik ir jei koridorius 4 kvadratai kazko labai neprigalvosi..o gal zinot kokiu variantu g.gif  smile.gif

Veidrodines duris deda ir dėl erdvės vizualaus padidinimo, nes prieškambary dažnai vietos ne prūdai. Jei nesinori, tai ko gero paprasčiausia daryti vieną dalį su veidrodžiu, o kitas ne veidrodines.
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 05 04, 08:17)
Turbut populiariausia koridoriuje daryti spinta su veidrodinem durim, tik va man jos tokios jau nusibodusios, neidomios.. bet veidrodzio vistiek reik ir jei koridorius 4 kvadratai kazko labai neprigalvosi..o gal zinot kokiu variantu g.gif  smile.gif

user posted image
Stai toms variantas, arba galima daryti veidrodi vidineje dureliu puseje
Atsakyti
Bet patogumo nedaug is to istraukiamo, jauciu teks daryti visas veidrodines ir viskas rolleyes.gif
Atsakyti
Ar labai suprastina vaizdą visa veidrodinė spinta prieškambaryje? Spinta būtų didžiulė 3*2.8m. Niekaip neapsisprendėme dėl plokštės, tad gal eiti lengviausiu keliu-daryti visą veidrodinę... Ar daro taip kas nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coco5: 09 gegužės 2016 - 09:19
QUOTE(coco5 @ 2016 05 09, 09:19)
Ar labai suprastina vaizdą visa veidrodinė spinta prieškambaryje? Spinta būtų didžiulė 3*2.8m. Niekaip neapsisprendėme dėl plokštės, tad gal eiti lengviausiu keliu-daryti visą veidrodinę... Ar daro taip kas nors?

Mūsų rūsio spinta tokia, tik ji šiek tiek mažesnė iš pločio. Dariau perskyrimus, per vidurį veidrodžiai, viršuje stiklas. Su vaizdu viskas OK, bet iš praktinės pusės į miegamąjį dabar užsisakiau spintą, kur bus tik vienos durys dalinai su veidrodžiu.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2016 05 09, 10:58)
Mūsų rūsio spinta tokia, tik ji šiek tiek mažesnė iš pločio. Dariau perskyrimus, per vidurį veidrodžiai, viršuje stiklas. Su vaizdu viskas OK, bet iš praktinės pusės į miegamąjį dabar užsisakiau spintą, kur bus tik vienos durys dalinai su veidrodžiu.

Na taip, nučiupinėjimų ko gero neišvengsime.
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2016 05 09, 11:21)
Na taip, nučiupinėjimų ko gero neišvengsime.

as irgi vargstu, niekaip neisisrenku "dizaino" spintos 3.25*2.7m. nieks neprilimpa. viso veidrodzio tikrai nenoriu, arba netgi visai nenoriu ( tamburas ~8kv tai veidrodi turiu dar kitur kur imontuot..) MDF filinguotos noreciau ale sitos nelimpa kaina biggrin.gifD
Atsakyti
Norejau paklausti ar kas darote tamsinto stiklo veidrodines duris? Nesu gyvai niekur maciusi g.gif
Atsakyti