Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis V tema

QUOTE(*barbora* @ 2015 12 29, 19:03)
O ką dėsit į tas ertmes po stalčiais? Ar patogu bus ten landžiot?

as batu dezes sukrauciau biggrin.gif
Atsakyti
As bandau pati projektuotis prieškambario spinta (lauko drabužiams, batams) ir kilo klausimas kur dėti murzinus lauko batus? Pvz gryzus namo su snieguotais batais, kur juos dėti spintoje? Kaip jus darote? Neturime dabar spintos, tai dedame ant padekliuko, galvoju gal patogiau palikti tarpą (kaip kad kristinkos projekte)?
Atsakyti
Mano prieskambario spinta taip atrodo (kol kas idaplove ten pasigyveno)

user posted image

batams panaudojau IKEA istraukiamus stalcius - jie yra metaliniai tad dregmes nebijo.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2016 01 05, 13:26)
As bandau pati projektuotis prieškambario spinta (lauko drabužiams, batams) ir kilo klausimas kur dėti murzinus lauko batus? Pvz gryzus namo su snieguotais batais, kur juos dėti spintoje? Kaip jus darote? Neturime dabar spintos, tai dedame ant padekliuko, galvoju gal patogiau palikti tarpą (kaip kad kristinkos projekte)?

Nededam i spinta purvinu batu schmoll.gif ant kilimelio salia spintos, o kai nuvalai ir i spinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 06 sausio 2016 - 13:20
QUOTE(kristinka_2010 @ 2015 12 29, 13:08)
Sveikos, mano spinta jau irgi idavo konturus

Koks Jūsų spintos plotis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2015 12 31, 21:59)
Pvz lagaminas.. Ten skirta maziausiai naudojamiems daiktams... Keliau stalcius i virsu  kad butu ju patogus aukstis..

Ir pas mus yra tokios ertmes, laikom tvarkingas batu dezes (o jose batus) biggrin.gif labai gerai tokios ertmes, gali sukisti viska kas neranda sau vietos ax.gif
Atsakyti
Kristinka 2010,[U]
Kažkas klausė kiek kainavo miegamojo spinta, bet neužmačiau ar atsakėte smile.gif
mane domintų kaina be durų, nes man jų nereikės.
Taip pat domina, kokiame aukštyje darėte mechanizmą pakabinamiems drabužiams?
Ačiū 4u.gif
Papildyta:
Dar man iškilo klausimas, ar galima padaryti stiklines duris, kad nebūtų tų bėgelių kur duru slenkstis?
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2016 01 10, 12:24)
Kristinka 2010,[U]
Kažkas klausė kiek kainavo miegamojo spinta, bet neužmačiau ar atsakėte smile.gif
mane domintų kaina be durų, nes man jų nereikės.
Taip pat domina, kokiame aukštyje darėte mechanizmą pakabinamiems drabužiams?
Ačiū 4u.gif
Papildyta:
Dar man iškilo klausimas, ar galima padaryti stiklines duris, kad nebūtų tų bėgelių kur duru slenkstis?

574 eur be duru, matmenys 2,8x2,55m

Pakabinimo skersinis yra 1,65m aukstyje, esu pati neauksta, todel realiai viska ziurejau pagal turimus baldus, kad nereiktu paskui kopeciu uzpilti paltui pasikabinti. Baldininkai megsta suprojektuoti pakabinimus ir 2,3 m aukstyje..
Atsakyti
O su durimis(is ko jos)? ax.gif Cia Vilniuje?
Atsakyti
merginos , patarkit. zadu I kolidoriu uzsakineti montuojama spinta, bus per visa siena (ilgis apie 3m, aukstis apie 2,6m,gylis apie 60)

bus su trimis durimis, visos durys su tamsintais/bronziniais veidrodziais, viduj trys skyriai pakabinamiems drabuziams, lentynu, keleta stalciu, na nieko imantraus labai viduje...

Taigi trys skirtingi meistrai, uzsiimantys baldu gamyba paskaiciavo tokias kainas:
vienas 700eur, kitas 800 eur, trecias 900 eur. g.gif ar realu tokios kainos?

kazkaip man atrodo gal daugokai? g.gif nes pamenu pries keleta metu broliui tokia spinta uz 2000lt sumeistravo g.gif

patarkit? baisoka, kad neapgautu smile.gif

p.s. man kilo toks klausimas, nes kam pasakau kiek paskaiciavo, tai visi stebisi oi kaip brangiai, o jetau, nu ir nusukti nori nuo jusu ir t.t. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabre*: 19 sausio 2016 - 14:40
iki 700e - max kaina. Daugiau -jau plėšimas.
Nuo LMDP dar priklauso, ka issirinksit - bet vidurkis 6,5-7 šimtai eur. už toki dydi.

QUOTE(Gabre* @ 2016 01 19, 13:35)
merginos , patarkit. zadu I kolidoriu uzsakineti montuojama spinta, bus per visa siena (ilgis apie 3m, aukstis apie 2,6m,gylis apie 60)

bus su trimis durimis, visos durys su tamsintais/bronziniais veidrodziais, viduj trys skyriai pakabinamiems drabuziams, lentynu, keleta stalciu, na nieko imantraus labai viduje...

Taigi trys skirtingi meistrai, uzsiimantys baldu gamyba  paskaiciavo tokias kainas:
vienas 700eur, kitas 800 eur, trecias 900 eur. g.gif  ar realu tokios kainos?

kazkaip man atrodo gal daugokai? g.gif nes pamenu pries keleta metu broliui tokia spinta uz 2000lt sumeistravo g.gif 

patarkit? baisoka, kad neapgautu smile.gif

p.s. man kilo toks klausimas, nes kam pasakau kiek paskaiciavo, tai visi stebisi oi kaip brangiai, o jetau, nu ir nusukti nori nuo jusu ir t.t. g.gif

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 01 19, 15:11)
iki 700e - max kaina. Daugiau -jau plėšimas.
Nuo LMDP dar priklauso, ka issirinksit - bet vidurkis 6,5-7 šimtai eur. už toki dydi.

Bet nesuprantu,keista,kad visi meistrai skirtingi taip paskaiciavo,tai negi visi apiplest nori... tai kur rasti gamintis..:/
Atsakyti