Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis V tema

QUOTE(Banti @ 2015 11 02, 14:36)
Merginos,

Ar naudojat tas specialias montuojamas kelnių kabyklas? Ar patogu? Suku galvą ar tikrai geras daiktas ir ar man jo reikia spintoj g.gif

O kaip jos atrodo g.gif Gal kokia foto galite imesti...? Labai noreciau patogiu kelniu kabyklu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2015 11 02, 21:04)
O kaip jos atrodo g.gif Gal kokia foto galite imesti...? Labai noreciau patogiu kelniu kabyklu ax.gif

Gali būt Tokios arba Tokios, įvairių jų yra. Įveskit į google kelnių kabykla, daug išmes.

Dėkui už atsakymus wink.gif Mane vakar baldininkai atkalbinėjo, sako kad prastai jos važinėja, ale kokybiškų dar nelabai jų yra. Tai ir susibalamutinau darytis ar ne.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Banti: 03 lapkričio 2015 - 13:22
keliu klausimą ir į šią temą.
Koks čia mechanizmas gali būt panaudotas?
lyg ir ne į šonus nusistumia durys g.gif
Gėris tame, kad nėra bėgelio ant grindų.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 12 21, 09:49)
keliu klausimą ir į šią temą.
Koks čia mechanizmas gali būt panaudotas?
lyg ir ne į šonus nusistumia durys  g.gif
Gėris tame, kad nėra bėgelio ant grindų.

Yra tokie mechanizmai. Juos galima naudoti ir virtuvinių spintelių durims montuoti ir spintų durims montuoti ir paprastoms durims į kambarį. Gėris dar ir tame, kad kai reikia atidaryti spintą, jos susideda ir užima mažiau vietos nei paprastos durys.
Teko neseniai susidurti su tokių durų montavimu, bet kur pirkau nepasakysiu, nes kokybė bent jau man nepatiko kaip už tokią kainą.
Galit užklausti rimtų baldininkų, jie tikrai žino. Prie to pačio ir kainą sužinosit.

My Webpage
My Webpage
My Webpage

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Dėkui už nuorodas, bet čia kažkas kitokio g.gif
apart to, kad čia susitumia arba susiveria, jos dar kažkur pasislepia spintos nišoje.
Turi dar būti kažkas įdomesnio g.gif
Atsakyti
Man tai čia panašu į paprastas varstomas duris su liečiamu mechanizmu. Užkrito kaip jis vadinas.. Na kur paspaudi ir durys atsidaro. Ikea tokias turi
Atsakyti
Sveikos, mano spinta jau irgi idavo konturus

user posted image

kadangi neissirenku stumdomu duru spalvos - kol kas gyvensim be ju, kol ateis kurybine fantazija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2015 12 29, 15:08)

user posted image

kadangi neissirenku stumdomu duru spalvos - kol kas gyvensim be ju, kol ateis kurybine fantazija smile.gif

O ką dėsit į tas ertmes po stalčiais? Ar patogu bus ten landžiot?
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2015 12 29, 14:08)

Kiek kainavo, jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(*barbora* @ 2015 12 29, 19:03)
O ką dėsit į tas ertmes po stalčiais? Ar patogu bus ten landžiot?

Pvz lagaminas.. Ten skirta maziausiai naudojamiems daiktams... Keliau stalcius i virsu kad butu ju patogus aukstis..
Atsakyti
koks plotis ir aukstis?

suku smegenine del spintos viduriu.... ji kaip ir drabuzine dabar tarnaus. ateityje gali likt tik kaip spinta viskam kas nenaudojama. (sezoniai rubai, sveciu kaldros, miegmaisiai, lagaminai ir t.t. )
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2016 01 02, 15:59)
koks plotis ir aukstis?

suku smegenine del spintos viduriu.... ji kaip ir drabuzine dabar tarnaus. ateityje gali likt tik kaip spinta viskam kas nenaudojama. (sezoniai rubai, sveciu kaldros, miegmaisiai, lagaminai ir t.t. )

plotis 2,8m aukstis 2,55m
Atsakyti