Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis V tema

Mane irgi labai domina realios nuotraukos, ir kainos ir kur gaminote. Kolkas pas mus dar tik sienu pertvaros sudetos, miegamasis labai mazas, todel darysime i drabuzine stumdomas duris.... (drabuzine mazdaug 3 - 4 kv.)
Atsakyti
Buvau išsikvietusi vieną meistriuką, tai paskaičiavo, kad kaina su pastatymu būtų 130 eurų.
Matmenys durų 90x205, matinis stiklas, su trijomis pertvaromis, aliumininiai profiliai sidabro spalvos, šampaninės spalvos sakė brangesni biggrin.gif
Atsakyti
Gelbėkite! Gal žinote kas Vilniuje gamina spintas su stumdomomis durimis, bet kad pačios durys būtų žaliuzinės?

Noriu tokio varianto http://images34.fotk...99/spint-vi.jpg , bet su va tokiomis durimis http://images60.fotk...9079/014-vi.jpg (nuotraukas radau internete, iš anksto atsiprašau, jei čia kažkieno asmeninės). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2015 10 16, 11:32)
Buvau išsikvietusi vieną meistriuką, tai paskaičiavo, kad kaina su pastatymu būtų 130  eurų.
Matmenys durų 90x205, matinis stiklas, su trijomis pertvaromis, aliumininiai profiliai sidabro spalvos, šampaninės spalvos sakė brangesni biggrin.gif

Uz ka cia 130eu? Kazkaip nesupratau mazos sumos.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 10 17, 15:00)
Uz ka cia 130eu? Kazkaip nesupratau mazos sumos.

Už duris matines stiklines stumdomas smile.gif
Atsakyti
Gal galėtumėte kontaktais pasidalinti? Kokiame čia mieste? :-)
Atsakyti
QUOTE(Gintariukass @ 2015 10 16, 06:51)
Mane irgi labai domina realios nuotraukos, ir kainos ir kur gaminote. Kolkas pas mus dar tik sienu pertvaros sudetos, miegamasis labai mazas, todel darysime i drabuzine stumdomas duris.... (drabuzine mazdaug 3 - 4 kv.)

mes daremes vesidoj, atvaziavo meistras, ismatavo, plotis lyg 3m aukstis 2.5 - kaina bijau pasakyt kokia nes pas mumi standartinis senos statybos butas, tik sandeliuko vietoje (3.5kv) padarem drabuzine, duris rinkaus paprasciausias veidrodines 2daliu, foto neturiu kaip padaryt is tel nepersimeta i pc kazkodel doh.gif atrodo labai gerai, esu patenkinta. vesidoj dariau ir paprasta nisoje spinta, padare per menesi nuo ismatavimu, kokybe superine wub.gif
Atsakyti
paatviraukit, uz kiek Vesida padare 3x2,5 m spinta su stumdomomis.
Mes neseniai montavom 2,75x2,75 dvi spintas su viskuo - gavosi virš 1 tūkst.

QUOTE(Ingakalnis @ 2015 10 20, 13:52)
mes  daremes vesidoj,  atvaziavo meistras, ismatavo, plotis lyg  3m  aukstis 2.5 -  kaina bijau pasakyt kokia nes  pas mumi standartinis senos statybos butas, tik sandeliuko vietoje (3.5kv) padarem drabuzine,  duris  rinkaus paprasciausias veidrodines 2daliu, foto neturiu kaip padaryt is tel nepersimeta  i pc kazkodel  doh.gif  atrodo labai gerai, esu patenkinta. vesidoj dariau ir  paprasta nisoje  spinta,  padare per menesi nuo ismatavimu,  kokybe superine  wub.gif

Atsakyti
Sakykit, o kokio plocio jusu sienines spintos miegamajame / saloneir keliu duru daret?
Atsakyti
Merginos,

Ar naudojat tas specialias montuojamas kelnių kabyklas? Ar patogu? Suku galvą ar tikrai geras daiktas ir ar man jo reikia spintoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Banti @ 2015 11 02, 14:36)
Merginos,

Ar naudojat tas specialias montuojamas kelnių kabyklas? Ar patogu? Suku galvą ar tikrai geras daiktas ir ar man jo reikia spintoj g.gif

Man patogi, džiaugiuosi, kad ją turim.
Atsakyti
QUOTE(Banti @ 2015 11 02, 13:36)
Merginos,

naudoju , nesigailiu įdėjus
Atsakyti