O gylis 1.50
QUOTE(ritinelis1 @ 2015 09 12, 12:41)
O gylis 1.50
Čia jūs gal tamsų kambarėlį naikinot ir pasidarėt iš vieno kambario taip įeinamą drabužinę?
QUOTE(ritinelis1 @ 2015 09 12, 11:23)
770 eur
Tai labai gera kaina manau, nes spinta tikrai nemaža.
Ačiū, reiks man juos išsikviest.
Sveikos, noriu jūsų patarimų ir komentarų dėl sieninės spintos (184x262x700) miegamajame. Susiplanavome lentynas 60 cm pločio ir 36,6 cm aukščio, kai gylis 60 cm. Čia turėtų tilpti po dvi krūveles priekinėje linijoje ir dvi - galinėje. Ar geriau skirti pusiau, kad plotyje tilptų tik viena krūvelė? Ar pakanakamas 20 cm aukštis stalčiams? Ir kur laikote lyginimo lentą? Mastom gal verta siaurinti kabyklos erdvę ir įterpti siaurą kabyklą per visą aukštį, kur galima būtų ir lenta įkišti ir vyro meškeres... Žodžiu lauksiu patarimų iš patirties
QUOTE(Miolanda @ 2015 09 30, 00:15)
Sveikos, noriu jūsų patarimų ir komentarų dėl sieninės spintos (184x262x700) miegamajame. Susiplanavome lentynas 60 cm pločio ir 36,6 cm aukščio, kai gylis 60 cm. Čia turėtų tilpti po dvi krūveles priekinėje linijoje ir dvi - galinėje. Ar geriau skirti pusiau, kad plotyje tilptų tik viena krūvelė? Ar pakanakamas 20 cm aukštis stalčiams? Ir kur laikote lyginimo lentą? Mastom gal verta siaurinti kabyklos erdvę ir įterpti siaurą kabyklą per visą aukštį, kur galima būtų ir lenta įkišti ir vyro meškeres... Žodžiu lauksiu patarimų iš patirties
Stalčiams gana 20cm pagal mane. Lyginimo lenta-kur telpa, nebūtina atskirti siena.
Kokiame aukstyje pas jus yra kabyklos, jei jos yra dviem virsuj ir apacioje?
mes dareme irgi dvi, pas mus 215cm, kadangi vyras aukstenis, virsus jo, apacia mano, kasdieniams rubams pakanka. tik pas mus spinta biski didesne, tai dar vena dalis buvo kostiumams ir suknelems ilgesne, o apacioje stalciukai.
Merginos,
O ar darotės kurios spintą varstomomis durimis (nerandu atskiros temos)? Niekaip neapsisprendžiu darytis stumdomomis ar ne. Varstomos gal gautųsi pigiau? Pagal ką Jūs rinkotės? Gal žinote koks standartinis varstomų durų plotis būna?
O ar darotės kurios spintą varstomomis durimis (nerandu atskiros temos)? Niekaip neapsisprendžiu darytis stumdomomis ar ne. Varstomos gal gautųsi pigiau? Pagal ką Jūs rinkotės? Gal žinote koks standartinis varstomų durų plotis būna?
Sveiki,
Gal kas darėtės stumdomas duris į drabužinę vietoje standartinių durų?
Labai norėčiau pavyzdukų kaip atrodo...
QUOTE(Ingese @ 2015 10 15, 10:16)
Sveiki,
https://www.google.l...AIVBFsaCh0pzQrL
QUOTE(carinjo @ 2015 10 15, 13:56)
Labai ačiū, tokius ir moku susirasti.
Man reiktų realių foto, kas darėsi, nes matymas visai kitas