Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis V tema

QUOTE(Nainai @ 2015 08 06, 07:25)
Planuoju spintą, patarkit, prašom, ar daryti iki pat grindų, ta prasme ant grindų bėgelius? Ar ant lentos, nemoku išsireikšti gal, meistras rekomenduoja tokią kaip virtuvėje spintelės, su dugnu. Planuoju su veidrodžiais, nes trūksta veidrodžiu. Gal patarsite į ką atkreipti dėmesį? Spinta 1,90. Kaina paskaičiavo 570 eu.

o koks tikslas yra dėti plokštę ant grindų? Mano akimis ji tik išaugina kainą. Bet vėlgi - koks bus panaudojimas tos apačios - ką ten dėsite?
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2015 08 06, 09:06)
o koks tikslas yra dėti plokštę ant grindų? Mano akimis ji tik išaugina kainą. Bet vėlgi - koks bus panaudojimas tos apačios - ką ten dėsite?

batus
meistras patarė daryti iš dviejų durų, tipo vienas atidarai viska matai, kitas atidarai ir viska matai, o su trim nepatogu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 06 rugpjūčio 2015 - 09:36
QUOTE(Nainai @ 2015 08 06, 10:34)
batus
meistras patarė daryti iš dviejų durų, tipo vienas atidarai viska matai, kitas atidarai ir viska matai, o su trim nepatogu

Jei batus, tai manau galite ir be tos plokštės ant grindų. Mes pasidarėme be jos. - bėgelius montavo tiesiai ant grindų.
Dviejų durų sprendimas atrodo labai logiškas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dabej: 06 rugpjūčio 2015 - 10:46
QUOTE(dabej @ 2015 08 06, 10:45)
Jei batus, tai manau galite ir be tos plokštės ant grindų. Mes pasidarėme be jos. - bėgelius montavo tiesiai ant grindų.
Dviejų durų sprendimas atrodo labai logiškas smile.gif

supratau, ačiū, į ką dar reiktu atkreipti dėmesi, suprantu turi būti aliuminio profiliai, veidrodis su apsaugine plevele, stalciukai su begeliiais, kas dar?
Atsakyti
nu pagelbėkit žmonės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 06 rugpjūčio 2015 - 11:11
QUOTE(Nainai @ 2015 08 06, 12:06)
nu pagelbėkit žmonės  4u.gif

Stalciukai geresni pneumatiniai, kiek domejomes, o del dvieju duru manau viskas gerai. Mes gaminames U formos drabuzine, triju duru, drabuzine gana didele 215 plocio aukscio 235, kaina viena firma paskaiciavo 890 kita 770 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2015 08 06, 17:32)
Stalciukai geresni pneumatiniai, kiek domejomes,  o del dvieju duru manau viskas gerai. Mes gaminames U formos drabuzine, triju duru, drabuzine gana didele 215 plocio aukscio 235, kaina viena firma paskaiciavo 890 kita 770  ax.gif

o kas tai yra pneumatiniai stalčiukai? 4u.gif
Atsakyti
pneumatinis, tai kuris atsidaro nuo paspaudimo. yra guoliniai begeliai, mes pasidareme su pritraukejais, ne blum, o paprastesnius. musu spinta 220cm, dareme dvi duris, bet kainavo nemazai spinta del to, kad dareme durys su pritraukejais. prieskambaryje turime paprastas duris pasidare ir jau nebepatinka, galvojame bandyti perdarineti irgi su pritraukejais.
Atsakyti
Na stai pagaliau turime savo drabuzine wub.gif esu patenkinta, tik galvoju, kad viduj pasidarem per daug erdves per mazai pasidejimo, bet laikui begant gal kazka ir sugalvosim jei bus poreikis ax.gif
Kaune rekomenduoju firma Daimira, dirbo labai svariai, viskas sklandziai, tiesa velavo viena diena
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2015 09 12, 09:24)
Na stai pagaliau turime savo drabuzine  wub.gif  esu patenkinta, tik galvoju, kad viduj pasidarem per daug erdves per mazai pasidejimo, bet laikui begant gal kazka ir sugalvosim jei bus poreikis  ax.gif
Kaune rekomenduoju firma Daimira, dirbo labai svariai, viskas sklandziai, tiesa velavo viena diena 

Graži drabužinė smile.gif O sakykit, koks jos gylis?
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2015 09 12, 08:24)
Na stai pagaliau turime savo drabuzine  wub.gif  esu patenkinta, tik galvoju, kad viduj pasidarem per daug erdves per mazai pasidejimo, bet laikui begant gal kazka ir sugalvosim jei bus poreikis  ax.gif
Kaune rekomenduoju firma Daimira.

Giaži. O sakykit, kiek kainavo tokia?
Atsakyti
770 eur smile.gif
Atsakyti