QUOTE(pupyte_ @ 2014 07 19, 01:20)
sveikos merginos, gaminamies spinta, bet nzn kaip išdestyti lentyvas viduje. Lentynos labai siaurutes, viso labo 29cm.gylio, nes daugiau nera vietos. Spintos ilgis 3000mm,(3 metrai), aukstis 2540mm (2,54m). Pasimeciau su isdestyvu viduje, zinau tik tiek, kad reikia pasikabinti drabuziams 2ju vietu. Drabuziai bus kabinami ant pakabu.Dar reikia 2ju stalciu kosmetikai, mano ir vyru , aisku 3ju vyru stalcius nebus didesnis negu mano vienos .
zinau, kad apacioje per visa ilgi eis batu deze + buitines chemijos stalcius, nes lentynele nelabai gal graziai atrodys kai atsidarys durys. svarbiausia man yra kaip teisingai susimatuoti , kad tosd kabyklos nesigautu per puse duru Gal padeti galit
zinau, kad apacioje per visa ilgi eis batu deze + buitines chemijos stalcius, nes lentynele nelabai gal graziai atrodys kai atsidarys durys. svarbiausia man yra kaip teisingai susimatuoti , kad tosd kabyklos nesigautu per puse duru Gal padeti galit
Jei neklystu, i 29 cm gylio netilps pakaba? reikia daryti kazkokia atskisusi strypa ir kabinti rubus ne sonu, o priekiu