Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis V tema

QUOTE(Teka @ 2014 06 30, 13:03)
lengva pasakyt, nedėkit  doh.gif vaikai gi grįžta ir iš lauko ir pan, batų nepuola valytis

nu bet tie kilimėliai gal ir išeitis

išeitis išeitis. ir žiemą kai šlapia labai patogu.
Atsakyti
o šiaip bendras vaizdas spintos. ar gerai ar visgi aukštint lentynas?
Atsakyti
Teka, labai aktuali tema, nes irgi vis suku galvą su tambūro spinta, batų nemažai, trys nelabai tvarkingi asmenys ir labai panašūs matmenys biggrin.gif
Man labai patiko idėja su daug siaurų lentynų batams, tačiau tai tikrai nepatogu, nes bus amžinas jovalas jose doh.gif Pradėjau svarstyti tokį variantą
user posted image
galvoju braižytis iš Ikea stolmen serijos spintos vidų, o duris užsakinėt atskirai g.gif T g.gif Tokia batų lentyna gal ir nėra įpatingai talpi, bet bent jau visada "ant akių" ir tvarkingai g.gif taip pat iš tos serijos yra ir stalčiai, skersiniai.
Atsakyti
o su ikea iseina iki lubu spinta susidelioti?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 06 30, 20:32)
o su ikea iseina iki lubu spinta susidelioti?

jeigu stolmen serija, taip, nes nurodytas aukštis nuo 210 iki 330, o stumdomos durys ten 236 mm, tad duris jau kažkur kitur reiktų darytis.
Atsakyti
jūsų neerzina stundomos durys ? Bandau save nuteikti, kad normalu tokios durys, kad turiu priprasti. Bet nekenčiu jų, kuo toliau, tuo labiau nekenčiu verysad.gif Noriu armonikos tipo durų spintose, kur atsidarai abi ir matai viską, o ne pusę spintos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 06 30, 21:26)
Teka, labai aktuali tema, nes irgi vis suku galvą su tambūro spinta, batų nemažai, trys nelabai tvarkingi asmenys ir labai panašūs matmenys  biggrin.gif
Man labai patiko idėja su daug siaurų lentynų batams, tačiau tai tikrai nepatogu, nes bus amžinas jovalas jose  doh.gif Pradėjau svarstyti tokį variantą
user posted image
galvoju braižytis iš Ikea stolmen serijos spintos vidų, o duris užsakinėt atskirai  g.gif T g.gif Tokia batų lentyna gal ir nėra įpatingai talpi, bet bent jau visada "ant akių" ir tvarkingai  g.gif taip pat iš tos serijos yra ir stalčiai, skersiniai.

Va apie sita varianta ir as galvojau. Ikeja vidus plius durys kitur g.gif

QUOTE(Taurė @ 2014 06 30, 21:55)
jūsų neerzina stundomos durys ? Bandau save nuteikti, kad normalu tokios durys, kad turiu priprasti. Bet nekenčiu jų, kuo toliau, tuo labiau nekenčiu  verysad.gif Noriu armonikos tipo durų spintose, kur atsidarai abi ir matai viską, o ne pusę spintos doh.gif

Mane labai erzina biggrin.gif Dabar galvoju daryti paprastai atidaromas, arba jau blogiausiu atveju stumdomas, bet, kad durys butu kuo siauresnes.
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 06 30, 20:26)
Teka, labai aktuali tema, nes irgi vis suku galvą su tambūro spinta, batų nemažai, trys nelabai tvarkingi asmenys ir labai panašūs matmenys  biggrin.gif
Man labai patiko idėja su daug siaurų lentynų batams, tačiau tai tikrai nepatogu, nes bus amžinas jovalas jose  doh.gif Pradėjau svarstyti tokį variantą
galvoju braižytis iš Ikea stolmen serijos spintos vidų, o duris užsakinėt atskirai  g.gif T g.gif Tokia batų lentyna gal ir nėra įpatingai talpi, bet bent jau visada "ant akių" ir tvarkingai  g.gif taip pat iš tos serijos yra ir stalčiai, skersiniai.

pas mus jovalas ar taip ar taip, tai koks skirtumas doh.gif biggrin.gif be to spinta gili, tai noris ir išnaudot smile.gif

QUOTE(Taurė @ 2014 06 30, 20:55)
jūsų neerzina stundomos durys ? Bandau save nuteikti, kad normalu tokios durys, kad turiu priprasti. Bet nekenčiu jų, kuo toliau, tuo labiau nekenčiu  verysad.gif Noriu armonikos tipo durų spintose, kur atsidarai abi ir matai viską, o ne pusę spintos doh.gif

erzina ir nepatinka man, bet o ką daryt daugiau? koridorius prie pat durų, ką ten sumąstysi kito. armonika man nepatinka, paprastai atsidarančios durys netilps, nooors... jei 4 durelės po 50cm g.gif
Atsakyti
Mane ant tiek nervuoja, kad kuriu planą išimt jas lauk, kad greičiau užeitų noras namų meistrui naujas sustatyti doh.gif
Atsakyti
o man l. patinka stumdomos durys. is ikea pirkome. sumaketavau - viena dalis mano, kita vyro, jokiu nepatogumu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SandraJ. @ 2014 07 02, 16:46)
o man l. patinka stumdomos durys. is ikea pirkome. sumaketavau - viena dalis mano, kita vyro, jokiu nepatogumu. biggrin.gif

parodykit smile.gif

aš ir galvoju apie ikea, bet nesuprantu, kaip ten galima ją prisitaikyt. jei netinka pagal gabaritus, tai vsio? nes programoj toj jų bandžiau dėliot, tai kažkokie vėjai, nieks man ten netinka doh.gif ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos, gaminamies spinta, bet nzn kaip išdestyti lentyvas viduje. Lentynos labai siaurutes, viso labo 29cm.gylio, nes daugiau nera vietos. Spintos ilgis 3000mm,(3 metrai), aukstis 2540mm (2,54m). Pasimeciau su isdestyvu viduje, zinau tik tiek, kad reikia pasikabinti drabuziams 2ju vietu. Drabuziai bus kabinami ant pakabu.Dar reikia 2ju stalciu kosmetikai, mano ir vyru biggrin.gif, aisku 3ju vyru stalcius nebus didesnis negu mano vienos smile.gif.

zinau, kad apacioje per visa ilgi eis batu deze + buitines chemijos stalcius, nes lentynele nelabai gal graziai atrodys kai atsidarys durys. svarbiausia man yra kaip teisingai susimatuoti , kad tosd kabyklos nesigautu per puse duru smile.gif Gal padeti galit smile.gif
Atsakyti