Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis V tema

Gal kas zino kur butu pigiau uzsakyti stum.duru tik profelini rema be uzpildo(be stiklo,ar plokst. g.gif ) Aciu.
Atsakyti
Laba diena,
O gal kas nors turite spintą su stumdomomis durimis iš garsiosios Vesidos? Domina kokybė. Be to, reikėtų pagalbos ir patarimų susiprojektuojant šią spintą, tai, sakau, gal tokie didesni gamintojai labiau pagelbės mums su šituo reikalu smile.gif
Beje, vienas stumdomas duris spintai esame darę Jakutoje. Kokybė - šiaip sau. nėra pats blogiausias variantas, bet ir pagirt negaliu.
Atsakyti
uzsisakem mes finale Emiroj, dar nesudejo, tai negaliu nieko pasakyti. bet dabar ten pas juos 45proc. zodziu kur garaziukai paskaiciavo uz 2500lt, taip emiroj gavosi 1750. Patiko man ju vidines lentynos, nes pilnai pvc padengtos (o ne lygintuvu priprosintos). Ziuresim.

Apie vesida neigiamu esu girdejus, tai ten nei nejom.
Atsakyti
QUOTE(m.e.s @ 2014 03 12, 12:35)
Laba diena,
O gal kas nors turite spintą su stumdomomis durimis iš garsiosios Vesidos? Domina kokybė. Be to, reikėtų pagalbos ir patarimų susiprojektuojant šią spintą, tai, sakau, gal tokie didesni gamintojai labiau pagelbės mums su šituo reikalu smile.gif

Dareme spinta Vesidoje, kokybe tikrai nespindi, tikrai yra kokybiskesniu, o be to ir aptarnavimas baisus, bendravimo kultura su klientais tragiska doh.gif daugiau ten nebedarysiu schmoll.gif
esme buvo tame, kad sumontavo mums spinta su veidrodziais, o tie veidrodziai kreivai rodo - gerokai pasvires zmogus, pasvirusiuos priesais esancios sienos, tai ju vadovas net man net teismais grasuni, kad paduos mane i teisma, kad nesamones isigalvoju, kad reikalauju pakeisti veidrodzius ir nemoku likusiu pinigu doh.gif lakste rekdamas po namus su gulsciuku, rodydamas kokios pas mus tipo kreivos sienos, tipo ko mes norime, kad veidrodis jas tiesiai rodytu doh.gif tai vyras sako, ka ir as kreivas?? blink.gif biggrin.gif zodziu situacija issiprende tik parasius skunda vartotoju teisems, pasirodo veidrodziai buvo geri, bet ju darbininkai blogai juos sumontavo, galvosi lauzimas ir viskas griuvo biggrin.gif spinta naudojam jau 5 m panasiai, tai nuo veidrodziu atsilupinejo paminkstinimai sonuose, veidrodziai daznai issoka is begeliu ir apskritai tokie skystoki remai unsure.gif zodziu daugiau tos firmos nesirinkciau schmoll.gif
Atsakyti
Aišku. Ačiū už atsakymus. Bandysim gal Emiroj apsilankyt. Ir dar TG baldai visai sudomino smile.gif
Atsakyti
Mergaites, o jei man reiketu tik stumdomu duru i drabuzine, ka Kaune rekomenduotumet? Apie kokia kaina orientuotis?
Atsakyti
Liepos baldai kaina nebloga padaro, ir kokybe neboga
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2014 03 15, 19:21)
Mergaites, o jei man reiketu tik stumdomu duru i drabuzine, ka Kaune rekomenduotumet? Apie kokia kaina orientuotis?

Labiausiai apsimokėtų ko gero užsakinėt plokštes ir TB sudėtų bėgelius, nebent kažką mandresnio nori smile.gif
Atsakyti
merginos o kiek pvz dvieju stumdomu duru spintos , uzima cm begeliai, man sako 8 cm, kadangi kolidorius siauras tai spinta labai tada "suploneja"? aciu
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2014 03 16, 16:39)
merginos o kiek pvz dvieju stumdomu duru spintos , uzima cm begeliai, man sako 8 cm, kadangi kolidorius siauras tai spinta labai tada "suploneja"? aciu

pas mus 9cm
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 03 16, 16:59)
Labiausiai apsimokėtų ko gero užsakinėt plokštes ir TB sudėtų bėgelius, nebent kažką mandresnio nori smile.gif

Siuo metu mastom pirkti duris is Vesidos turimu jau pagamintu, begeliais pasirupintu vyras pats. Musu neriboja ismatavimai, va del ko lengviau.
Atsakyti
Sveiki,

noriu pasiklaust dėl tų sieninių spintų. Ar yra kažkokie apribojimai kad sieninių spintų geriau nestatyti prie laukinių sienų bute, ypač naujai pasatytame? Ar teoriškai tai neturėtų būt problema? O praktiškai kaip?
Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aqvilux: 17 kovo 2014 - 11:59