Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis V tema

QUOTE(Wiktoo @ 2014 01 04, 20:02)
kaip dažniausiai daroma su spintų vidinių lentynų spalva? ar ji būna tokios pačios spalvos kaip ir išorinės plokštės spalva?
jeigu ketinu daryti išorines splokštes baltas, tai ar praktiška ir viduje daryti baltas lentynas?

mano sieninė spinta bus šiek tiek gilesnė, nes turiu tokią nišą, tačiau gilesnė tik galimybę įeiti vieną (+/-) žingsnį į priekį, tad svarstau apie apšvietimą, nes jo tikrai reikės. kas būtų geriau.viduje daryti kažkokį centrinį apšvietimą? ar pagal viršutines spinteles ledo juosteles padaryti? galbūt yra kokių kitų alternatyvų su apšvietimu?

ačiū,

Vidus nebūtinai turi būti tos pačios spalvos kaip išorė. Tai pas jus gaunasi kaip drabužinė, jei įeiti galima. O spintoj juk nededat kokių murzinų rūbų, tai gali būti ir balta.
Aš dairausi visam koridoriui kartu su sienine spinta idejų, tai galvoju spintos vidų kaip tik šviesų daryti jei išorė ir nebalta.
Atsakyti
Mes tai spintos vidines lentynas darėme biškį kitos spalvos, nes vidinėms lentynoms ėmėm pigesnę kito gamintojo plokštę. Viens prie vieno spalvos nebuvo, bet panašios. Bet pas mus spinta ne drabužinė.
Atsakyti
Atsiprasau visu, kam neaktualu, taciau gaunu nemazai zinuciu ir geriau parasysiu viesai, kad nereiketu atsakyneti kiekvienai, kuriai idomu per kiek padaro ar kaina.

iskart sakau, spinta buvo gaminama pries kelis metus, kainos be abejo priklauso nuo pasirinktu medziagu, ismatavimu ir kt N dalyku. kadangi pati nupiesiau projekta, siunciau idomumo delei i skirtingus adresatus - imonems, fiziniams asmenims - jau su tam tikru medziagu pavadinimais, kokias naudociau. tad atsakymai turejo buti adekvatus ir lygiaverciai, bet cia gi Lietuva - tad kainos uz ta pati projekta su tom paciom medziagom svyravo nuo 3 iki 7 tukstanciu lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif tikslios kainos jau ir nebeprisimenu, bet musu meistriukas mums pagamino maziau nei uz 3tukst, bet reikia ivertinti dar ir ta fakta, kad is jo gaunam ir nuolaidas, nes ne viena daikta mum jau daro..

pagamino tikrai greitai, su medziagu issirinkimais galutiniais berods ir 2 savaiciu neuztruko, tik laukti reikejo ganetinai ilgai kol ateitu musu eile, nes zmogus tikrai uzsiemes ir turejo tu uzsakymu. nezinau kokia jo dabar situacija, tad negalejau niekam pasakyti ar greitai padaro wink.gif

svarbiausiai nebijokite igyvendinti savo svajoniu wink.gif wub.gif
kurybos ir sekmes visoms 4u.gif

QUOTE(ladybird4 @ 2013 12 30, 00:25)
Laba,
galiu parekomenduoti musu nuolatini meistra, kuris dare mums ir visa virtuvini komplekta, ir drabuzine, ir draugams nemazai padejo - nuostabus, kruopstus, nebrangus, todel ir eiles pas ji didziules...nezinau ar galiu cia skelbti telefono numeri, tad parasysiu per AZ wink.gif

stai mano issvajota drabuzine (virtuve irgi kazkada rodziau virtuviu temuteje)  smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Gal kas esate dares sienine spinta, su imontuotu televizoriumi stumdumose duryse?
Atsakyti
o aš vietoj stumdomu duru pasikabinau užuolaidą 4u.gif atsibos - pasisiusiu kitą ir kambarys pasikeis. be to sieninė spinta turi ventiliacijos.
Atsakyti
QUOTE(Viktorry @ 2014 02 13, 19:58)
o aš vietoj stumdomu duru pasikabinau užuolaidą  4u.gif  atsibos - pasisiusiu kitą ir kambarys pasikeis. be to sieninė spinta turi ventiliacijos.

sieninėje spintoje galima įsitaisyti ventiliacijos angas:)
Atsakyti
QUOTE(Darius1 @ 2014 02 12, 00:39)
Gal kas esate dares sienine spinta, su imontuotu televizoriumi stumdumose duryse?
g.gif g.gif Ar taip įmanoma?
Atsakyti
Merginos gal kas susidurte su http://www.durysinte...ys/uzsisakykite

Žodžiu turim nišą 1,3 ilgio, 2,3 aukščio. Reikia durų veidrodinių, viduje keleto lentynų ir ten tų vamzdžių pakaboms. Atėjo vienas meistriukas, bet paskaičiavo 2000Lt. Na jau vien toj svetainėj tokio dydžio duris užsakius su visais pribumbaisais 700Lt kainuoja. Net nežinau ar čia pataikiau ant brangaus, ar čia tokios kainos.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 02 17, 16:25)
Merginos gal kas susidurte su http://www.durysinte...ys/uzsisakykite

Žodžiu turim nišą 1,3 ilgio, 2,3 aukščio. Reikia durų veidrodinių, viduje keleto lentynų ir ten tų vamzdžių pakaboms. Atėjo vienas meistriukas, bet paskaičiavo 2000Lt. Na jau vien toj svetainėj tokio dydžio duris užsakius su visais pribumbaisais 700Lt kainuoja.  Net nežinau ar čia pataikiau ant brangaus, ar čia tokios kainos.

man skirtingi meistriukai spintą kaip pas ladybird4 (foto auksčiau) skaičiavo 2500-3000 Lt. tai pažiūrėkite ar jūsų poreikiai panašūs,tuomet bus aiškiau ar daug ar mažai:)
Atsakyti
QUOTE(ladybird4 @ 2013 12 30, 01:25)
stai mano issvajota drabuzine (virtuve irgi kazkada rodziau virtuviu temuteje)  smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

kadangi mano spintos gylis bus daugiau nei paprastos spintos, bet kartu iki drabužinės "nedatraukia", tai klausimas,kokį apšvietimą geriausiai dėti viduje?
bus panašus išplanavimas,kaip nuotraukose.

galvoju, gal centre reiktų dėti 3 krypčių lemputes,kažką panašaus:
user posted image

ar geriau paprastą centrinį pasidaryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiktoo: 02 kovo 2014 - 15:45
QUOTE(Darius1 @ 2014 02 12, 01:39)

O kur problema? Koks klausimas?

Papildyta:
QUOTE(ladybird4 @ 2013 12 30, 01:25)
Laba,
galiu parekomenduoti musu nuolatini meistra, kuris dare mums ir visa virtuvini komplekta, ir drabuzine, ir draugams nemazai padejo - nuostabus, kruopstus, nebrangus, todel ir eiles pas ji didziules...nezinau ar galiu cia skelbti telefono numeri, tad parasysiu per AZ wink.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Drabužinė atrodo labai gerai, tačiau kai spinta renkama plastikiniais kampukais - neprofesionalu. Yra baldiniai-paprastieji ekscentrikai, rafix savaržos, galu gale konfirmai-baldiniai varštai.
Atsakyti
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dezza: 02 kovo 2014 - 23:56