QUOTE(Wiktoo @ 2014 01 04, 20:02)
kaip dažniausiai daroma su spintų vidinių lentynų spalva? ar ji būna tokios pačios spalvos kaip ir išorinės plokštės spalva?
jeigu ketinu daryti išorines splokštes baltas, tai ar praktiška ir viduje daryti baltas lentynas?
mano sieninė spinta bus šiek tiek gilesnė, nes turiu tokią nišą, tačiau gilesnė tik galimybę įeiti vieną (+/-) žingsnį į priekį, tad svarstau apie apšvietimą, nes jo tikrai reikės. kas būtų geriau.viduje daryti kažkokį centrinį apšvietimą? ar pagal viršutines spinteles ledo juosteles padaryti? galbūt yra kokių kitų alternatyvų su apšvietimu?
ačiū,
jeigu ketinu daryti išorines splokštes baltas, tai ar praktiška ir viduje daryti baltas lentynas?
mano sieninė spinta bus šiek tiek gilesnė, nes turiu tokią nišą, tačiau gilesnė tik galimybę įeiti vieną (+/-) žingsnį į priekį, tad svarstau apie apšvietimą, nes jo tikrai reikės. kas būtų geriau.viduje daryti kažkokį centrinį apšvietimą? ar pagal viršutines spinteles ledo juosteles padaryti? galbūt yra kokių kitų alternatyvų su apšvietimu?
ačiū,
Vidus nebūtinai turi būti tos pačios spalvos kaip išorė. Tai pas jus gaunasi kaip drabužinė, jei įeiti galima. O spintoj juk nededat kokių murzinų rūbų, tai gali būti ir balta.
Aš dairausi visam koridoriui kartu su sienine spinta idejų, tai galvoju spintos vidų kaip tik šviesų daryti jei išorė ir nebalta.