Įkraunama...
Įkraunama...

Amerikiečių Stafordšyro terjerai

QUOTE(Mistica @ 2012 02 01, 12:10)

kiek žinau,koks turi būti tas antsnukis apibrėžta nėra, net ant šito ,,tramdomojo'' pakuotės prilipintas lipdukas su LT kalba,kad tai yra antsnukis ( nors realiai koks gi tai antsnukis smile.gif ) o šiaip ginčo atveju bus matyt, kiek turi noro ginčytis - turi būti vedžiojami su pavadėliu ir antsnukiu" - koks antsnukis turi būti? neparašyta. Ir, beje, kad jis būtinai ant snukio uždėtas turi būt irgi neparašyta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 01 vasario 2012 - 11:28
Aš tikėjausi gaut tokį kaip tas senasis.. Plastmasinis, o ne popiergalis kažkoks. doh.gif Ir ant senojo yra parašyti kažkokie duomenys šuns, jei gerai pamenu g.gif Čipo lyg numeris, ar kažką maišau?

Bet mane pvz tas leidimas nervina. Parašyta, kad leidžiama:
1. Įsigyti, laikyti, veisti pavojingų veislių šunis ir jų mišrūnus bei jais prekiauti.

Veisti mišrūnus ir jais prekiauti! Gi turi kontroliuoti miršrūnų dauginimą!O čia galiu legaliai veisti... Nu nepagalvojau anksčiau tokio biznio plano ir be reikalo sterilizavom. lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2012 02 01, 13:43)
Aš tikėjausi gaut tokį kaip tas senasis.. Plastmasinis, o ne popiergalis kažkoks.  doh.gif Ir ant senojo yra parašyti kažkokie duomenys šuns, jei gerai pamenu  g.gif Čipo lyg numeris, ar kažką maišau?

pas mus ant plasmases parasyta vardas, pavarde t.y savininkas, leidimo numeris, suns ID ir isdavimo data

mes leidima gavom 2008metais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2012 02 01, 12:43)
Aš tikėjausi gaut tokį kaip tas senasis.. Plastmasinis, o ne popiergalis kažkoks.  doh.gif Ir ant senojo yra parašyti kažkokie duomenys šuns, jei gerai pamenu  g.gif Čipo lyg numeris, ar kažką maišau?

Bet mane pvz tas leidimas nervina. Parašyta, kad leidžiama:
1. Įsigyti, laikyti, veisti pavojingų veislių šunis ir jų mišrūnus bei jais prekiauti.

Veisti mišrūnus ir jais prekiauti! Gi turi kontroliuoti miršrūnų dauginimą!O čia galiu legaliai veisti... Nu nepagalvojau anksčiau tokio biznio plano ir be reikalo sterilizavom.  lotuliukas.gif

Panos,viskas čia gerai,taip ir turi būti.Čia gi Lietuva.Mažas nesąmonių kampelis dideliame dideliame pasaulyje. smile.gif
Atsakyti
O pažymas kad ne psichai ir neteisti reikia išiminėti viesiems kas gyvena name ar užtenka tik vienam žmogui? g.gif

QUOTE(adrija @ 2012 01 31, 15:42)
Nu tai gal galima atsišviesti sumažintu formatu,na,kad ir teisių dydžio.O kam reikia tegul per lupą  studijuoja lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bell'a @ 2012 02 01, 15:37)
O pažymas kad ne psichai ir neteisti reikia išiminėti viesiems kas gyvena name ar užtenka tik vienam žmogui?  g.gif

visiems registruotiems pilnameciams
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2012 02 01, 14:39)
visiems registruotiems pilnameciams

O jei aš registruota visai kitam bute, ne ten kur gyvenu dabar?
Atsakyti
QUOTE(Bell'a @ 2012 02 01, 15:22)

tai viskas pagal registracija ko gero eis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bell'a @ 2012 02 01, 14:22)

Na kadangi leidimą tvarkėmės ne ant manęs, o ant MB, nes buvau Norvegijoj dar. Tai galiu papasakot. Jis registruotas vienu adresu, o gyvena kitu pas mane. Tai pristatė lapą, kur deklaruotas pats. Tai pažymose mūsų ir skyrėsi jo deklaracijos vieta ir mano. Tai kai išrašinėjo leidimą, paklausė, kurį adresą įrašyt, kuriuo gyvena šuo. Nors turėjo būt ir taip aišku, nes kaimynų parašai surinkti mano adresu. Bet turbūt net nesigilino. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 02 01, 15:32)
tai viskas pagal registracija ko gero eis  g.gif

Bet tada nesamonė kažkokia gautusi, nes šunį registruočiau ten kur gyvenu dabar, nes tam bute jau daugiau kaip 15metų negyvenu ir nesiruošiu kol kas eit. Reiks pabandyt paskambint ar parašyt, išsiaiškinti kaip ten kas. Nes kai klausiau dėl kursų tai sakė kad lyg vasario mėnesį bus, bet dar tikslaus laiko nežino.
Papildyta:
QUOTE(Mistica @ 2012 02 01, 15:48)
Na kadangi leidimą tvarkėmės ne ant manęs, o ant MB, nes buvau Norvegijoj dar. Tai galiu papasakot. Jis registruotas vienu adresu, o gyvena kitu pas mane. Tai pristatė lapą, kur deklaruotas pats. Tai pažymose mūsų ir skyrėsi jo deklaracijos vieta ir mano. Tai kai išrašinėjo leidimą, paklausė, kurį adresą įrašyt, kuriuo gyvena šuo. Nors turėjo būt ir taip aišku, nes kaimynų parašai surinkti mano adresu. Bet turbūt net nesigilino.  biggrin.gif

Aišku tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(avelés @ 2012 01 29, 00:15)
kam čia šalta biggrin.gif
user posted image

QUOTE(Lerikyte @ 2012 01 30, 19:27)
maniškė šnd biggrin.gif
user posted image

nuostabu! 4u.gif
Atsakyti
eina sau, jaučiat kaip atšilo, jau tik -10! biggrin.gif
user posted image
user posted image

Pasakykit, jei ką sužinosit apie tuos kursus, kada čia vyks vasarį.

QUOTE(insanity @ 2012 02 06, 14:18)
nuostabu!  4u.gif

ačiū smile.gif
Atsakyti