Baisa, didžiausi sveikinimai!!
O mums šalta, Danko net dreba visas, kai pabūna ilgiau lauke
Nuotraukos
Ačiū! Jau senokai dienos šviesoj ėjom pasilakstyti, fainos dienos bet šiandien jau ir Baira kailinukų paprašė
Vai vai vai kokia Baira graži
QUOTE(Baisa @ 2012 01 28, 20:36)
Dieve,kaip norėčiaaau,net silpna Bet...
QUOTE(avelés @ 2012 01 29, 00:15)
fantastika
Kad taip mano Pūkė naują kolegą priimtų
QUOTE(adrija @ 2012 01 29, 21:07)
Dieve,kaip norėčiaaau,net silpna Bet...
fantastika
fantastika
Mano kate iki šiol nenori priimti naujo augintinio o taip norėčiau kad jie susidraugautu
QUOTE(Bell'a @ 2012 01 29, 21:50)
Mano kate iki šiol nenori priimti naujo augintinio o taip norėčiau kad jie susidraugautu
Nu va.
QUOTE(adrija @ 2012 01 29, 22:21)
Nu va.
Kartais atrodo kad vadas mano suns tai katė jis neturi teisės prieiti prie jos maisto ar guolio kur ji miega, o jei pabando tai iškart būna nubaustas Bet jei pas tave katė ramesnė tai manau priprastu prie šuniuko
Bairou su katanu kaip visada
Baisa, sveikinu! Bus vėl tobuli. Tikiuosi, vėl galėsiu pamatyt...
Baisa, sveikinu! Bus vėl tobuli. Tikiuosi, vėl galėsiu pamatyt...
QUOTE(Bell'a @ 2012 01 30, 01:44)
Kartais atrodo kad vadas mano suns tai katė jis neturi teisės prieiti prie jos maisto ar guolio kur ji miega, o jei pabando tai iškart būna nubaustas Bet jei pas tave katė ramesnė tai manau priprastu prie šuniuko
O kaip baudžia?
QUOTE(adrija @ 2012 01 30, 14:34)
O kaip baudžia?
Jei mato kad jis per arti tai pradeda su letena mušti, o jei jis bando pabėkti tai dar ir vejasi Kartą buvo jam net ant nugaros užsišokus
QUOTE(Bell'a @ 2012 01 30, 16:02)
Jei mato kad jis per arti tai pradeda su letena mušti, o jei jis bando pabėkti tai dar ir vejasi Kartą buvo jam net ant nugaros užsišokus
Tai va,ir maniškė vis lupdavo.Nes tas mažas,tai žaist durniukas su ja norėdavo.O ta jam snukin.Tai Kokas irgi tuoj išmoko taip 'nezgrabnai" prieš ją su letena mojuot.
QUOTE(adrija @ 2012 01 30, 16:49)
Tai va,ir maniškė vis lupdavo.Nes tas mažas,tai žaist durniukas su ja norėdavo.O ta jam snukin.Tai Kokas irgi tuoj išmoko taip 'nezgrabnai" prieš ją su letena mojuot.
Bet kiek ji jo nemuštu jis vis tiek ją myli, nes kai pamato tai uodega į visas puses laksto Beja,o kaip ten Kokui sekasi?