Įkraunama...
Įkraunama...

Amerikiečių Stafordšyro terjerai

QUOTE(Empusa @ 2014 02 22, 12:40)
Mes norime, kad pvz jei buname name, o suo laksto kieme ir i kiema sugalvoja uzsukti koks pijokas ar siaip koks neaiskus tipelis biggrin.gif kad suo bent paurgstu prie vartu ar truputi palotu, kad dingtu noras i svetima teritorija eiti, o ne pasitiktu ji vizgindamas uodega ir ji laizydamas smile.gif vienur prirasyta, kad jie tinka apsaugai, o kitur, kad labai myli zmones smile.gif todel ir dvejojame ar amstafo norime ar argentinos dogo smile.gif Supraskite mane teisingai smile.gif mums nereikia suns kuris sumedziotu ir parnestu prie duru kiekviena isibroveli, o tokio kuris savo isvaizda juos nubaidytu, bet su seima butu "katinas" smile.gif

Jusu atveju gal geriau isivesti signalizacija ir pasistatyti vaizdo kamera. Ji ir atbaidytu... biggrin.gif
O del katiniskumo, tai stafordsyrams netinka toks palyginimas. Taip jie zaismingi ir linksmi, taciau labai energingi ir gruboki. Jei nebus tinkamai dresuotas nemokes buti svelnus su vaikais, ar sokdamas ant jusu neuzgauti... Maniskis jau astunti metai traisko vidurius, lipa ant koju ir murkdo nosi buciuodamas . Grubianas tai dieve padek doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2014 03 04, 00:38)
Jusu atveju gal geriau isivesti signalizacija ir pasistatyti vaizdo kamera. Ji ir atbaidytu... biggrin.gif
O del katiniskumo, tai stafordsyrams netinka toks palyginimas. Taip jie zaismingi ir linksmi, taciau labai energingi ir gruboki. Jei nebus tinkamai dresuotas nemokes buti svelnus su vaikais, ar sokdamas ant jusu neuzgauti... Maniskis jau astunti metai traisko vidurius, lipa ant koju  ir murkdo nosi buciuodamas . Grubianas tai dieve padek doh.gif  lotuliukas.gif

maniškė su vaikais labai švelni. Labai skiriasi,kada su suaugusiu žaidžia ar su vaiku. Visai kas kita. O su suaugusiais irgi žaidžia taip, kaip leidžia. MB daugiau pakenčia tai jei kūliais eina, aš nenoriu grubių žaidimų tai mes švelniai stumdomės biggrin.gif
Atsakyti
Aš vėl su klausimu ax.gif Kuo šeriate savo šunis?
Atsakyti
QUOTE(Aiva. @ 2014 03 04, 20:22)
Aš vėl su klausimu ax.gif Kuo šeriate savo šunis?

maniškė 4 metai išskirtinai mėsiaėdė, maitinu RAW. smile.gif
Atsakyti
Pas mane ne stafukas, bet apie tuos santykius su vaikais - turiu šunį tanką kuris eina ir griauna viską pakeliui, šoka, juda kruta, ir dar nevisad pastumsi nes to svorio taip normaliai, aš dar pastumiu jaunesnė sesė ne. Augo jinai tik su dviem suaugusiais ir kitu šuniu - tanku tai prie vaikų pratinta nebuvo. Bet va 6 mėn būdama ėjo į mokyklą pasisvečiuot, salėj be pavadžio buvo - toks jausmas kad nebe tas šuo, rami, gera, nesistumdo, 9 mėn suėjo apsigyveno namuose su dviem vaikais, nebejaunais jau, 11 ir 13 metų - vis dar tankas, tik ne aplink vaikus, ji šiaip mėgėja apžiot rankas žaisdama, bet vaikams taip nedaro, sveikinasi šokinėdama - bet ne su vaikais. Nežinau kodėl. Neseniai buvo ir renginy kur daug vaikų prasiėjo, maži iš vežimėlių neišlipę dar vaikiukai rankas į burną kišo - viskas fainei, viskas gerai, o pabandytų suaugęs dantis pažiūrėt - varo atbula kaip reikalas, nu va nenori. Nežinau kaip tas jaunas tūpas šuo susikalba su vaikais bet va - kažkaip.
Atsakyti
Skaičiau apie Raw, kol kas mąstome taip šerti, veisėja šeria Barf. Nors dar nesu visiškai apsisprendus. Gal kada duosiu kokių grikių ar daržovę, vaisių g.gif Čia jau žiūrėsiu pagal situacija. Pasiruošiau jautienos kol kas. Kokia mėsa daugiausiai šeriate? Ar duodate kokių nors vitaminų?
Atsakyti
Ar jau pasirašėt?
https://www.facebook...1...e=1
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 03 26, 10:15)

aciu 4u.gif
Atsakyti
As jau senokai pasirasiau, ir visa seima pasirase, bet siandien pasiziuriu neka daugiau pasirasiusiuju g.gif viskas eina i pabaiga, tikrai tikejau didesnio pasisakanciu pries ta nesamone aktyvumo, gal bent paskutinem dienom pajudes... nes 4000 nuomone tai nekazkas doh.gif

Aiva., ar atvaziavo jusu sunyte? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 03 26, 10:27)

sveiki, parasiau kitose temose savo klausima, norim laikyti sia veisle, bet norime daryti kaip reikalauja istatymai, kur juos rasti, kokius egzaminus laikyti reiketu,
kaskur girdejau kaip saunama ginklui leidimai, ar tiesa?
beje, daugiabutyje negalima
pirktume pet klases suniuka , na namams,
pirmiausia noriu zinoti istatymus, po to jau ieskosim suniuko,

Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2014 03 04, 23:46)
maniškė 4 metai išskirtinai mėsiaėdė, maitinu RAW.  smile.gif

sveiki, kokia jusu nuomone, apie Vilkaviskyje gaminama sunims pasara is jautienos atlieku, sumalta, per Lietuvos ryto zinias rode g.gif
Papildyta:
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 03 26, 10:15)

Taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2014 03 26, 14:23)

sveiki, kokia jusu nuomone, apie Vilkaviskyje gaminama sunims pasara is jautienos atlieku, sumalta, per Lietuvos ryto zinias rode g.gif

absoliučiaia neigiama, tai prieštarauja pagrindiniam RAW principui. Mėsa turi būti dideliais gabalais. Sumaltas - niekavertis. O dar ir sumala klausimas ką, sunku balansuoti maistą ir t.t. Tikrai tikrai ne. schmoll.gif
Atsakyti
Coccinella, atvažiavo jau kuris laikas, tik aš nebeparašau temoj. Graži be galo, nelabai gera, nes vis dar namie daro kartais kur papuola, ką nors sugraužia, bet nesmarkiai biggrin.gif Bet man nelabai pikta, tik kad pati esu atpratus nuo mažų šuniukų. Kol kas mane įsimylėjus, tai tas atperka jos visas kaltes biggrin.gif Žodžiu, nesuprantu, kaip mes metus galėjom būti be šuns - namai gyvesni, panelė numyluota, užsiėmimo pilna (jau einam į dresūrą), pinigus leisti yra kur biggrin.gif

Maskatukai, taip, leidimo reikia, jį gauti nesudėtinga, bet butuose jų laikyti negalima.
Atsakyti