Įkraunama...
Įkraunama...

Amerikiečių Stafordšyro terjerai

Mistica smagu wub.gif

senai rodemes
user posted image

user posted image
sniego rutuliu naikinimas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2013 04 06, 23:04)
gal galit patarti, kaip su naujais formalumais....

dar klausimas - ar jūs dresiruojate savo stafukus?

Jau paskaičiau šiek tiek čia.... atrodo be šansų.. aš ir daugiabučiame gyvenu...o pagal įstatymą negalima laikyti bute, ar ne? jetau, kaip gaila šuns  verysad.gif

Labas,

Pas mane visai turbūt panaši situacija. Prieš pusantro mėnesio priglaudžiau trijų metų stafytę. Ir ką... Ogi nieko. Realiai iki liepos 1 dienos galima popierius tvarkytis. Aš dabar dar laukiu atsakymo iš LKD ir registrų centro dėl savo šuniuko, nes mikročipo pažymoj ji pažymėta kaip mišrūnė ir ties punktu "2.10 Ar šuo yra iš agresyvių veislių sąrašo?" pažymėta, jog ne. Realiai, galėčiau apsimesti kvaila ir atmesti žmonių purkštavimus, kad mano šuo "kovinis" ir pakišti po akimis pažymą. Gal ir pavyks netgi registruoti kaip paprastą šunį. Bet, kaip minėjau, vis dar laukiu atsakymų. Bet kokiu atveju, Vilniuje dar nerengiami kursai agresyvių veislių šunų augintojams, tai esu laukimo būsenoje.

Į dresūrą su savo mergina galvoju pavaikščioti, nes norėčiau visai pabandyti išsilaikyti socializacijos testą, reikėtų užsitvirtinti visas komandas ir pan. Kol kas, kiek išeina, užsiiminėjam namuose, lauke (pagrindus ji turi, bet dar šio to trūksta). Bet šiaip ji nuo pat pirmos dienos puikiai klauso, galiu drąsiai paleist nuo pavadžio ir žinau, kad pasišaukus visada atbėgs, net jeigu ir bus kažkuo susidomėjus. smile.gif visiškai neturiu problemų su ja. Visi vietiniai šunininkai stebisi, koks stabilus ir paklusnus šuo. smile.gif

Beje, ji - mano pirmas šuo. Bet prieš tai teko nemažai bendrauti su pažįstamų stafais, kai kuriuos pagloboti savaitę-dvi, kai jie išvykdavo ir pan., tad kažkaip baimės nebuvo ją priglausti smile.gif

Lerikyte, jau kokio žavumo taviškė, tai ohoho smile.gif štai ir manosios lyriškas snukutis:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2013 04 07, 13:24)

aciu.

kaip smagu,kad tokias bedeles priglaudzia ir nebijo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 04 07, 12:38)
aciu.

kaip smagu,kad tokias bedeles priglaudzia ir nebijo  wub.gif

Oi, nu ko čia bijot... Bet kokiu atveju, tai tik šuo. Mano šūkis visada buvo "Uždrauskite idiotus, o ne šunis.". Čia dvikojai iš šunų dažniausiai monstrus padaro. Ir medijos, kurios pastoviai užsiciklina ant kažko. smile.gif o aš dabar pati laimingiausia pasaulyje, nes turiu nuostabią šunę. Išsipildė mano didžioji gyvenimo svajonė, kurią vis atidėliodavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2013 04 07, 14:46)
Oi, nu ko čia bijot... Bet kokiu atveju, tai tik šuo. Mano šūkis visada buvo "Uždrauskite idiotus, o ne šunis.". Čia dvikojai iš šunų dažniausiai monstrus padaro. Ir medijos, kurios pastoviai užsiciklina ant kažko. smile.gif o aš dabar pati laimingiausia pasaulyje, nes turiu nuostabią šunę. Išsipildė mano didžioji gyvenimo svajonė, kurią vis atidėliodavau smile.gif

tai mes kas auginame tai puikiai zinome mirksiukas.gif kad jie patys paciausi wub.gif
Atsakyti
ir mes pasirodom. su abiems savo vaikais wub.gif saugo labai. padeda apsiversti. nuprausia, kai nematau biggrin.gif .

http://img829.images...21/1004636c.jpg
Atsakyti
kaip zavu wub.gif
Atsakyti
Na tikrai nerealiai atrodo wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(EirJ @ 2013 04 07, 15:30)
ir mes pasirodom. su abiems savo vaikais  wub.gif saugo labai. padeda apsiversti. nuprausia, kai nematau  biggrin.gif

Kaip gražu wub.gif

O mes su savo gražuole jau užsiregistravom į dresūrą. Eisim nuo gegužės 8 dienos į Res Canes "Etiketo pagrindus". Užsitvirtinsim viską, ką mokam, ir, manau, po mėnesio migruosim į pažengusiųjų grupę. O tada gal ir socializacijos testą praeisim. Tikiu savo šuns potencialu mokytis ir paklusnumu, manau, mums pavyks. smile.gif Būtų be galo smagu vedžioti ją be antsnukio, o užsiburbėjusiems dvikojams po nosimi pamojuoti pažymėjimu. smile.gif
Atsakyti
Dar papildymas dėl mano registracijos klausimų. Buvau šiandien vetklinikoj, išsiklausinėjau, ką ir kaip man daryt. Pažiūrėjo jie į mikročipo pažymą ir pasakė, kad čia yra veterinaro, kuris čipavo atsakomybė - kadangi jis pažymėjo, kad Naida yra mišrūnė ir nėra iš agresyvių šunų veislių sąrašo, galiu registruoti šunį bendraja tvarka. T. y. nereik rūpintis pažymom ir kursais. Dabar net nežinau, gerai čia ar ne. Bet... juk bet kuriuo atveju galiu parodyti mikročipo pažymą, jei kažkas burbės - o ten juodu ant balto viskas sužymėta g.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2013 04 09, 21:28)
Dar papildymas dėl mano registracijos klausimų. Buvau šiandien vetklinikoj, išsiklausinėjau, ką ir kaip man daryt. Pažiūrėjo jie į mikročipo pažymą ir pasakė, kad čia yra veterinaro, kuris čipavo atsakomybė - kadangi jis pažymėjo, kad Naida yra mišrūnė ir nėra iš agresyvių šunų veislių sąrašo, galiu registruoti šunį bendraja tvarka. T. y. nereik rūpintis pažymom ir kursais. Dabar net nežinau, gerai čia ar ne. Bet... juk bet kuriuo atveju galiu parodyti mikročipo pažymą, jei kažkas burbės - o ten juodu ant balto viskas sužymėta  g.gif

Tikrai taip. Galit pasakyt, kad Jūsų šuo - labradoro mišrūnas smile.gif Vienaip ar kitaip... Labai priklausys nuo situacijos.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2013 04 09, 21:09)
Tikrai taip. Galit pasakyt, kad Jūsų šuo - labradoro mišrūnas smile.gif Vienaip ar kitaip... Labai priklausys nuo situacijos.

Ech, kad bent tos ausytės nebūtų kirptos, tai įtikinamiau skambėtų smile.gif anyway, nieko aš niekam nesiteisinsiu - kyšt pažymą po nosim ir prašom skaitytis, jei labai norisi. Jau kad šitaip. smile.gif nebent jau prieitų iki to, kad koks nors kinologas ekspertas vertintų ir t. t., ir pan. - bet čia, manau, tuo atveju, jei mano šuo kažką rimto prisidirbtų;
Atsakyti