su antsnukiu dėl to,kad sode toks nutarimas yra, kad išvis "palaidų" šunų negali būt.. tai uždedu bent antsnukį ir tada savoj teritorijoj lakstom..
o tie rankiniai ciūcikai tai visuomet pikti būna
kažkas man yra pasakojęs,jog arkliai mato viską žymiai padidinta, tai jaučiasi mažiukai .. tai aš tą patį kartais apie stafus pagalvoju.. jei kur netelpa tai pastums ir tilps o šiaip toks mažytis ir lengvutis maniškis jaučiasi.. tai gal sakau tiems kišeniniams atvirkščiai matosi ? visi maži,o jis ddelis ir šūstras
Sveikos, forumietės. Galbūt ne visai vietoj aš čia, bet... 3 metų nuostabaus charakterio ir meilumo stafordšyro terjero kalytė Naida labai ieško naujų namų ir šeimos. Augusi su vaiku, auginta kaip šeimos šuo. Jos šeimininkui susiklostė labai liūdna situacija, todėl nebegali pasilikti šuns. Kad mažutė neatsidurtų šaltame prieglaudos voljere, laikinai ją priglaudžiau aš. Tikrai puiki šunytė - paklusni, švelni, meili. Originalus skelbimas čia:
http://gyvunugloba.lt/lt/main/g.53649
Pora nuotraukų iš mano namų:
Šeimininko tel. nr: 8 601 72538
Mano tel. nr.: 8 623 35778
Būkite geros, stafordšyrų mylėtojos, pasidalinkite skelbimu su kitais veislei prijaučiančiais! Labai noriu surasti gerus namus šitai gražuolei.
http://gyvunugloba.lt/lt/main/g.53649
Pora nuotraukų iš mano namų:
Šeimininko tel. nr: 8 601 72538
Mano tel. nr.: 8 623 35778
Būkite geros, stafordšyrų mylėtojos, pasidalinkite skelbimu su kitais veislei prijaučiančiais! Labai noriu surasti gerus namus šitai gražuolei.
QUOTE(takemyscars @ 2013 02 23, 12:31)
Sveikos, forumietės. Galbūt ne visai vietoj aš čia, bet... 3 metų nuostabaus charakterio ir meilumo stafordšyro terjero kalytė Naida labai ieško naujų namų ir šeimos. Augusi su vaiku, auginta kaip šeimos šuo. Jos šeimininkui susiklostė labai liūdna situacija, todėl nebegali pasilikti šuns. Kad mažutė neatsidurtų šaltame prieglaudos voljere, laikinai ją priglaudžiau aš. Tikrai puiki šunytė - paklusni, švelni, meili. Originalus skelbimas čia:
ar radot namus?
QUOTE(Vilte&Ko @ 2013 03 15, 20:11)
ar radot namus?
citata ,,Susiklosčius palankioms aplinkybėms šuniuką pasilieku sau. ''
QUOTE(Lerikyte @ 2013 03 16, 13:00)
citata ,,Susiklosčius palankioms aplinkybėms šuniuką pasilieku sau. ''
Tikrai taip, pasilikau Naidą sau! Visuomet svajojau apie tokį šunį ir buvau didelė stafordšyrų bei pitbulių gerbėja Vienintelė kliūtis šuns auginimui buvo buto, kuriame gyvenu, šeimininkė, kuri griežtai pasisakė prieš gyvūnus. Bet nutiko kažkoks stebuklas ir ji leido man auginti Naidą. Kai gavau iš jos atsakymą, šokinėjau iki lubų, nes jau buvo sunku net įsivaizduoti, kad teks Naidą kažkam dovanoti, vos ne žliumbdavau šunį apsikabinus. Kažkaip nuo pirmų dienų mes su šune labai susidraugavom ir sulipom
Tik dabar galvą skauda dėl šuns registravimo, juk nuo liepos 1 tas idiotiškas įstatymas įsigalios. Kiek visokio vargo! O jūsų šuneliai registruoti? Iš vienos pusės galvoju, kad jei kaimynai nesiskųs, tai neverta registruot ir rinkliavas mokėt savivaldybei, juolab, kad nei šunų aikštelės tvarkomos, nei ką, kažin, kur tie pinigai nuplaukia. Iš kitos - aš pastoviai labai bijau, jei kažkokių formalumų nebūnu susitvarkius, tai gyvenčiau įtampoj. Dabar svarstau, kad reiks vis tiek nueit į pavojingų veislių savininkų kursus, kai bus Vilniuje, ir kol kas nieko nesitvarkyt. Nebent kažkas pasiskųs (o jei šuo užklius, tai tikrai užklius pakankamai greitai, nors jau ketvirta savaitė eina, kaimynai nei cypt), tada tvarkytis visas registracijas.
Juk daug patogiau susitvarkyti visus leidimus kol dar galima, nei po to nagus graužtis, kai nutiks bėda, kas įskųs, kokiam naujam kaimynui nepatiks ar taip "sskaitas suvedinės". Dėl savo i r šuns gerovės juk, ne dėl kaimynų
QUOTE(takemyscars @ 2013 03 17, 20:36)
mes registravom ir leidimą pasiėmėm. Ir patarčiau susitvarkyti šitą reikalą, nes niekad nežinot, kada pasikeis kaimynai ir pan. kad paskui nebūtų bėdų... Plius gal vėl kokį durną įstatymą sugalvos.
QUOTE(Mistica @ 2013 03 17, 22:21)
mes registravom ir leidimą pasiėmėm. Ir patarčiau susitvarkyti šitą reikalą, nes niekad nežinot, kada pasikeis kaimynai ir pan. kad paskui nebūtų bėdų... Plius gal vėl kokį durną įstatymą sugalvos.
Taigi, kad mane tas ir neramina, reiks tvarkytis. Bet kursus žada dar tik balandžio pabaigoj daryt, vargas vargelis. Nors girdėjau, kad kinologų draugija vėl bandys kovot prieš pavojingų veislių sąrašą! Kaip būtų nuostabu, jei jį panaikintų. Bet turbūt bobučių skundai dėl "šunų žudikų" nugalės ir Zuokienės puikusis įstatymas niekur nedings.
Seimininkams isvykus i uzsieni Klaipedos NUARE atsidure draugiska 3 metu stafordsyro terjero kalyte vardu Dora
http://www.gyvunuglo...lt/main/g.54266
http://www.gyvunuglo...lt/main/g.54266
mes susitvarkę dokumentus jau senai tik vat, klausimas vis iškyla, šuo turi būti registruotas ten kur ir šeimininkas deklaravęs gyvenamąją vietą, o aš gyvenu su šuniu visai kitur ( nuomojamės butą kolkas), tai ir galvoju kaip su tais nuomojamais butais ir tokių šunų laikymais ? nors rudeniop jau tikimės į savą būstą keltis, tai vėl reikės kažką su ta registracija daryt..
takemyscars , jei jau eisi į kursus, tai užsibaik viską, aš irgi pradžioj kursus perėjau,po to pažymas išsiėmiau ir neskubėau nešti dokumentų jau kad gaut leidimą, tai gal už pusės metų gavau šaukimą į policiją ir sumokėjau 200 lt baudą.. nes jie jau turėjo duomenis kad auginamas šuo neregistruotas.. tai jei jau pradėsi, pabaik iki galo
takemyscars , jei jau eisi į kursus, tai užsibaik viską, aš irgi pradžioj kursus perėjau,po to pažymas išsiėmiau ir neskubėau nešti dokumentų jau kad gaut leidimą, tai gal už pusės metų gavau šaukimą į policiją ir sumokėjau 200 lt baudą.. nes jie jau turėjo duomenis kad auginamas šuo neregistruotas.. tai jei jau pradėsi, pabaik iki galo
QUOTE(Grantee @ 2013 03 18, 07:33)
mes susitvarkę dokumentus jau senai tik vat, klausimas vis iškyla, šuo turi būti registruotas ten kur ir šeimininkas deklaravęs gyvenamąją vietą, o aš gyvenu su šuniu visai kitur ( nuomojamės butą kolkas), tai ir galvoju kaip su tais nuomojamais butais ir tokių šunų laikymais ? nors rudeniop jau tikimės į savą būstą keltis, tai vėl reikės kažką su ta registracija daryt..
šiaip adresas ne savininko deklaracijos, o ten kur gyvena šuo. man irgi įdomu, jeigu kraustaisi kitur, kaip tada. Ypač jei yra kaimynų, nes jie gi gali nesutikt.