Įkraunama...
Įkraunama...

Amerikiečių Stafordšyro terjerai

QUOTE(Lerikyte @ 2013 02 08, 20:03)
kaip buvusios bedos ar issiprende?

Taip issisprende, siuo metu problemu su sveikata neturime smile.gif
Atsakyti

Sveikutės

Gal rekomenduosit pas ką nusimato artimiausiu metu kilmingų stafukų vada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PUCA @ 2013 02 08, 23:58)
Sveikutės

Gal rekomenduosit pas ką nusimato artimiausiu metu kilmingų stafukų vada smile.gif

Paziurekit DUETO puslapyje http://www.duetoast.lt/lt/suniukai raso,kad pavasari si bus smile.gif
Atsakyti
Taip, kol kas tuos vienintelius radau pavasariui. Jei žinosit kur dar nusimato parašykit, kad ir į až.

Aš dar nepasiruošus naujam šuniui, mūsiškis neseniai per vaivorykštės vartus iškeliavo į savo amžinos medžioklės šalį, 10 metų džiugino mus savo buvimu šalia. Nenoriu plėstis, nes iškart ašaros bėga, visa laimė, kad vaikai dar nesupranta, ir tik laukia kada pas mus greičiau ateis naujas šuniukas, kuriame bus ir dalelė prieš tai buvusio mūsų šuns...

vadą reikią nusižiūrėti dabar, nes šuniuką imsi vis vien tik po kelių mėnesių.

norim vėl stafo, dar šiek tiek blaškomės tarp stafordšyro terjero ir stafordšyro bulterjero, bet pas mus nuošaliai namas, didelė labai aptverta teritorija, stafai didesni ir labiau tinka apsaugai nei stafbuliai, nors realiai tai su nauju šunimu bus kaip su buvusiu - bus lygiateisis šeimos narys, o ne šuo, miegos lovoje ir saugos nebent kad katės į namus neįeitų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(PUCA @ 2013 02 09, 11:22)
Taip, kol kas tuos vienintelius radau pavasariui. Jei žinosit kur dar nusimato parašykit, kad ir į až.

Aš dar nepasiruošus naujam šuniui, mūsiškis neseniai per vaivorykštės vartus iškeliavo į savo amžinos medžioklės šalį, 10 metų džiugino mus savo buvimu šalia. Nenoriu plėstis, nes iškart ašaros bėga, visa laimė, kad vaikai dar nesupranta, ir tik laukia kada pas mus greičiau ateis naujas šuniukas, kuriame bus ir dalelė prieš tai buvusio mūsų šuns...

vadą reikią nusižiūrėti dabar, nes šuniuką imsi vis vien tik po kelių mėnesių.

norim vėl stafo, dar šiek tiek blaškomės tarp stafordšyro terjero ir stafordšyro bulterjero, bet pas mus nuošaliai namas, didelė labai aptverta teritorija, stafai didesni ir labiau tinka apsaugai nei stafbuliai, nors realiai tai su nauju šunimu bus kaip su buvusiu - bus lygiateisis šeimos narys, o ne šuo, miegos lovoje ir saugos nebent kad katės į namus neįeitų wink.gif

wub.gif wub.gif wub.gif

iš tiesų tai nesidžiaugiu kiekvienu savo šuns gimtadieniu.... bijau... verysad.gif
Atsakyti
labai norėčiau sulaukti jūsų nuomonės apie veislynus, irgi galima į až, prisikaičiau aš visko, prisigąsdinau, pas vienus displazija, pas kitus sukandimas ir .t.t
kas pirkot iš kur ir ar esat patenkinti?
Atsakyti
Ateinu pasiguosti verysad.gif Jau tas mano Grantas tai naminis šuo.. tik išvažiuojam kur į gamtą tai su problemom grižtam.. vakar buvom sode, palakstė , padūko.. šaindien visą dieną vemia tulžimi ir dar ką tik viduriuot pradėjo.. galvojau gal skranduką pasitampė, bet prie ko čia tas viduriavimas..

anksčiau buvom išlėkę pasidukt su draugeliu haskiu, tai po to savaitę nugara skaudėjo.. skaudu žiūrėt buvo kaip senukas sėsdavo ant žemės.. turėjom praitais metais radikulitą, tai jautri pasiliko nugarytė..

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grantee: 11 vasario 2013 - 16:34
oho, nemažas toks bachūras smile.gif

gal šakų prisigraužė? mano merga kai "padaugina" šakų, ypač eglių ar pušų, kur sakų būna, tai kas antrą kartą apsivemia ir kas ketvirta apsividuriuoja. bet vis tiek kiekvieną pasivaikščiojimą graužia. bet matyt ne visada prisiėda smile.gif
Atsakyti
tai kad nebuvo galimybės prisigraužt .. su antsnukiu visad buvo.. sėdi dabar prisiglaudęs, galvą nuleidęs.. sad.gif angliuko sakiau duosiu,bet laukiu kol vyras griš iš darbo ir tuoletinio popieriaus parveš biggrin.gif kadangi naminės atsargos baigėsi, o po angliuko manau iškart apsivems, neturėsiu su kuo valyt verysad.gif

o dydžiu nesiskundžiam smile.gif veterinaras gyrė kad labai raumeningas smile.gif sako jūs su juo ką, plytas kokias tampot? smile.gif bet sveriam normaliai 30 kg, o gyvenimo būdas pasyvus, nes kaip matot pajudam ir susergam iškart.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grantee: 11 vasario 2013 - 16:42
tegul ir vienkartinių pirštinių parveža wink.gif o tau apskritai nerekomenduotina dabar valyti, maža nuo ko vemia, tegul vyras tvarko.

aš saviškei smektos duodu tokiais atvejais. tik tenka pasikankinti, kol įsiūlau biggrin.gif

Atsakyti
vyras šalia privemtų valydamas.. biggrin.gif išvalau,nusiplaunu rankas, dezinfekuoju jas ir tiek,,neišsisuksiu iš šitos situacijos kitaip..
aš ir apie smecta galvojau 4u.gif nu tik sulaukiu popieriaus ir eisiu gydyt..
praėjusią vasarą irgi panaši situacija buvo, bet viduriavo baisiai.. nespejau valyt, tai veterinaras patarė skrandį išplaut.. ir iškart nuteikė jog del ėrkės įkandimo gali būti.. bet kažkaip apsėjom be plovimo, pasivaikščiojom lauke, išsividuriavo , pabuvo ant dietos dieną ir praėjo, žiūrėsim kaip šį kart g.gif
Atsakyti
Grantee koks gražuolis stafas wub.gif o kodėl su antsnukiu laksto?

maniškis savo geriausiais metais svėrė 34 kg. kaip jautukas mažas, pagal standartus per daug, bet storas tikrai nebuvo.

neseniai man parduotuvėj įkando mažas terjeriukas, tuos kur rankinėse nešiojasi, ir velniukas gana skaudžiai, vat jam tai reikėtų antsnukio, šeiminikei irgi, nes aprėkė, kad neerzinčiau jos šuniuko ir per arti nestovėčiau, nes vėl kąs. Nebūtų buvę taip juokinga, būčiau apsaugą iškvietusi, bet dėl tokios blusos nekelsi sąmyšio, nors dantukai aštrūs.

Apskambinau šianiden krūvą veislynų, Lietuvoj ir ne tik, ir pastebėjau vieną išskirtinį veisėjų bruožą - visi iki vieno ilgai ir su meile kalba, pasakoja apie savo šunis, nesutikau nei vieno abejingo, o tai labai džiugina wink.gif
Atsakyti