sveikos, nežinau ar čia kreipiuosi, bet nesu susidūrusi su šuniukų pirkimais anksčiau, tai nežinau, kaip visa tai veikia.
Čia jau rodžiau, kokią gražutę stafukę išsirinkau Lenkijos veislyne Immness Kennel, pervedžiau 100eurų depozitą, ir sutarėme, kad šuniuką gausiu rugsėjo gale-spalio pradžioje, po visų skiepų ir t.t. Kalytė gimusi birželio 22, tad jai dabar jau virš keturių mėnesių, bet niekaip jos negaunu, ir net jokių žinių kada tai įvyks. Parašė, kad laukia kažkokių dokumentų, kai gaus praneš, bet tos žinios kaip nėra taip nėra. Prieš porą dienų parašiau užklausimą, ar viskas tvarkoje, kodėl taip ilgai trunka, bet atsakymo negavau dar. Veisėjai rašiau, kad betkada galiu atvažiuoti pasiimti šunytės, nėra būtinybės man ją atvežti, tad problema aiškiai ne tame.
Gal kas susidūrę su tuo veislynu, ar panašia situacija? Kažkaip kiek teko girdėti, dauguma veislynų šuniukus atiduoda nuo dviejų mėnesių, o maniškei jau 4,5
Man kaip ir nedega, bet nerimauju, gal išlindo kokios problemos su šunyte? Ir ar paskui nekils problemų su jos auklėjimu, jeigu "susipažinsime" taip vėlai? O gal aš visai be reikalo nerimauju?