Įkraunama...
Įkraunama...

Amerikiečių Stafordšyro terjerai

QUOTE(brytva @ 2012 11 07, 12:24)
Tati, taip jus turbut teisi, kalta ne veisle, o charakteris...del voljero...taip, tai turbut irgi ne geriausia iseitis...sito pati labai nenoreciau...bet jau i diskusijas nebesivelsiu...nes kaip sakete, nera cia tiek daug nariu, kurie su vaikeliais (o as sito nenumaciau)...ir kurie galetu paidalinti konkrecia patirtimi...

Na, o kaip jums gali padėti kitų patirtis? Žmonės skirtingi, šunys irgi. Jums gi reikia spręsti SAVO šuns problemas. Ne taip keliate klausimą ir ne tos patirties ieškote
Atsakyti
QUOTE(canine @ 2012 11 07, 12:30)
Lerikyte - pirmoj foto yra pusseserės naujagimis leliukas. Visiškai šviežutėlis tiesiai iš gimdymo namų ir jo auklytė Saulė, kuri leido kiauras dienas vaikelio kambaryje, prie lovos, prie jo mamos. Kitose foto yra mano dukterėčia, kuri kasdien po pusdienį praleidžia mano namuose su šunėm. Šiaip vaikų aplinkoje turim daug ir viai jie niurkosi su šunimis.
Kaip sakiau - pirmas TABU šuns gyvenime yra agresija žmonems. Bet man ir nereikėjo stengtis, Pūkutės nuoširdžiai myli žmones, o ypač vaikus, nes vaikai yra naudingi - jie nešiojasi maistą rankytėse ir jį dalina, be to niekad nepavargsta žaisti wink.gif

thumbup.gif thumbup.gif Metų frazė
Atsakyti
sveikos, nežinau ar čia kreipiuosi, bet nesu susidūrusi su šuniukų pirkimais anksčiau, tai nežinau, kaip visa tai veikia.
Čia jau rodžiau, kokią gražutę stafukę išsirinkau Lenkijos veislyne Immness Kennel, pervedžiau 100eurų depozitą, ir sutarėme, kad šuniuką gausiu rugsėjo gale-spalio pradžioje, po visų skiepų ir t.t. Kalytė gimusi birželio 22, tad jai dabar jau virš keturių mėnesių, bet niekaip jos negaunu, ir net jokių žinių kada tai įvyks. Parašė, kad laukia kažkokių dokumentų, kai gaus praneš, bet tos žinios kaip nėra taip nėra. Prieš porą dienų parašiau užklausimą, ar viskas tvarkoje, kodėl taip ilgai trunka, bet atsakymo negavau dar. Veisėjai rašiau, kad betkada galiu atvažiuoti pasiimti šunytės, nėra būtinybės man ją atvežti, tad problema aiškiai ne tame.
Gal kas susidūrę su tuo veislynu, ar panašia situacija? Kažkaip kiek teko girdėti, dauguma veislynų šuniukus atiduoda nuo dviejų mėnesių, o maniškei jau 4,5 g.gif
Man kaip ir nedega, bet nerimauju, gal išlindo kokios problemos su šunyte? Ir ar paskui nekils problemų su jos auklėjimu, jeigu "susipažinsime" taip vėlai? O gal aš visai be reikalo nerimauju?
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2012 11 08, 03:01)
sveikos, nežinau ar čia kreipiuosi, bet nesu susidūrusi su šuniukų pirkimais anksčiau, tai nežinau, kaip visa tai veikia.
Čia jau rodžiau, kokią gražutę stafukę išsirinkau Lenkijos veislyne Immness Kennel, pervedžiau 100eurų depozitą, ir sutarėme, kad šuniuką gausiu rugsėjo gale-spalio pradžioje, po visų skiepų ir t.t. Kalytė gimusi birželio 22, tad jai dabar jau virš keturių mėnesių, bet niekaip jos negaunu, ir net jokių žinių kada tai įvyks. Parašė, kad laukia kažkokių dokumentų, kai gaus praneš, bet tos žinios kaip nėra taip nėra. Prieš porą dienų parašiau užklausimą, ar viskas tvarkoje, kodėl taip ilgai trunka, bet atsakymo negavau dar. Veisėjai rašiau, kad betkada galiu atvažiuoti pasiimti šunytės, nėra būtinybės man ją atvežti, tad problema aiškiai ne tame.
Gal kas susidūrę su tuo veislynu, ar panašia situacija? Kažkaip kiek teko girdėti, dauguma veislynų šuniukus atiduoda nuo dviejų mėnesių, o maniškei jau 4,5  g.gif
Man kaip ir nedega, bet nerimauju, gal išlindo kokios problemos su šunyte? Ir ar paskui nekils problemų su jos auklėjimu, jeigu "susipažinsime" taip vėlai? O gal aš visai be reikalo nerimauju?

O negali būti taip, kad veisėjai laukia eksportinių dokumentų? Lenkijoj juos išduoda, kai šuniukams būna maždaug 5 mėnesiai. Mes kai vežėmės, tai tik su skiepų pasu, dokumentus atsiuntė daug vėliau. Gal tiesiog jie taip elgiasi?
O ar veislynas patikimas, tai gal kitos merginos atsakys. Man irgi buvo gan sunku suvokti, kaip kuo anksčiau neatiduoda šuniuko... Bet... taip jau yra tikriausiai. O su dresūra ir auklėjimu nieko nenutiks. Būna, žmonės suaugusius šunis parsiveža ir išsiauklėja...
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2012 11 08, 12:45)
O negali būti taip, kad veisėjai laukia eksportinių dokumentų? Lenkijoj juos išduoda, kai šuniukams būna maždaug 5 mėnesiai. Mes kai vežėmės, tai tik su skiepų pasu, dokumentus atsiuntė daug vėliau. Gal tiesiog jie taip elgiasi?
O ar veislynas patikimas, tai gal kitos merginos atsakys. Man irgi buvo gan sunku suvokti, kaip kuo anksčiau neatiduoda šuniuko... Bet... taip jau yra tikriausiai. O su dresūra ir auklėjimu nieko nenutiks. Būna, žmonės suaugusius šunis parsiveža ir išsiauklėja...

Ačiū už atsakymą, greičiausiai taip ir yra, nes sakė, kad laukia dokumentų. Nuraminote mane smile.gif
Su veisėja bendraujame anglų kalba, kurią ji moka gana kukliai, tad matyt dėl kalbos barjero man nepaaiškino normaliai kokių dokumentų ir kodėl taip ilgai laukia.
4u.gif
Atsakyti
Na, Roxana puikiai kalba angliškai. Jūs tikrai Immness veislynui pinigus išsiuntėt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baisa: 08 lapkričio 2012 - 21:45
QUOTE(Baisa @ 2012 11 08, 23:29)
Na, Roxana puikiai kalba angliškai. Jūs tikrai Immness veislynui pinigus išsiuntėt?  g.gif

Taip, tikrai, ir susirašinėju su Roxana. Spėju, kad "puikiai" mums reiškia ne tą patį smile.gif
Atsakyti
Na teko gyvai kalbėtis su Roxanna - jos anglų kalba aiškiai suprantama ir žodynas platus. AŠ irgi sakyčiau angliškai kalba puikiai, rašo irgi blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(canine @ 2012 11 09, 00:21)
Na teko gyvai kalbėtis su Roxanna - jos anglų kalba aiškiai suprantama ir žodynas platus. AŠ irgi sakyčiau angliškai kalba puikiai, rašo irgi  blink.gif  bigsmile.gif

Aš sprendžiu iš to, kad gaunu email'us su daug klaidų, gyvai nekalbėjau. Bet, jeigu ji taip gerai kalba angliškai, kaip jūs tvirtinate, tuomet nesuprantu kas jai trukdo normaliai paaiškinti klientui, kodėl savo pažadą įvykdyti vėluoja pusantro mėnesio g.gif
Aš ne apie jos anglų kalbos žinias čia atėjau paklausinėti, o sužinoti, ar normalu toks delsimas, ir neatsakymas į laiškus. Kaip suprantu, nenormalu tik mano spėliojimas, kodėl taip vyksta.
Atsakyti
Žinant situaciją ir iš kitos pusės, tai laiškų neatrašymas ir delsimas - normalu.
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2012 11 08, 23:37)
Aš sprendžiu iš to, kad gaunu email'us su daug klaidų, gyvai nekalbėjau. Bet, jeigu ji taip gerai kalba angliškai, kaip jūs tvirtinate, tuomet nesuprantu kas jai trukdo normaliai paaiškinti klientui, kodėl savo pažadą įvykdyti vėluoja pusantro mėnesio  g.gif 
Aš ne apie jos anglų kalbos žinias čia atėjau paklausinėti, o sužinoti, ar normalu toks delsimas, ir neatsakymas į laiškus. Kaip suprantu, nenormalu tik mano spėliojimas, kodėl taip vyksta.

O idomu kodel negalima jos anksciau paimti, o dokumentus pastu atsiustu..? g.gif .Mes is Lenkijos veislyno butent taip ir darem..Labai jau norejom tureti savo maziuka nuo pat mazens, net be keliu dienu 2 men pasiemem nuvaziave.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa @ 2012 11 09, 01:26)
Žinant situaciją ir iš kitos pusės, tai laiškų neatrašymas ir delsimas - normalu.

aš situacijos iš kitos pusės nežinojau visai, todėl ir atėjau čia paklausti nuomonės tų, kas daugiau turi patirties. Spėju, ne sutapimas, kad Roxana ką tik atrašė.

QUOTE(<Mamytė> @ 2012 11 09, 01:27)
O idomu kodel negalima jos anksciau paimti, o dokumentus pastu atsiustu..? g.gif .Mes is Lenkijos veislyno butent taip ir darem..Labai jau norejom tureti savo maziuka nuo pat mazens, net be keliu dienu 2 men pasiemem nuvaziave.. smile.gif

Na, man niekas tokios galimybės neminėjo, liepė laukti, aš ir laukiu. Ir dėl to viskas tvarkoje, skirtingi veislynai, skirtinga tvarka. Tik kai nežinojau kodėl reikia tiek laukti, ir kiek tai truks, pradėjau domėtis, kas kaip.
Atsakyti