Malonu, mergaites, kad taip i diskusija isiveliat:)
Tik cia yra toks zmogaus neisiklausimas...taigi kreipiausi pas jus ne su patarimu, ka daryt, kad urzgia ant vaiko ar kur det suni, nes jo nebenorim
...patys zinom, kodel urzgia ir su tuo dabar dirbam...tik imames atsargumo priemoniu nepalikinet vieno suns su vaiku...juk ir mopsas moka kandziotis
..tik dantys ne tokie dideli...
Klausimas buvo, kaip reaguoja stafordsyras i seimos pagausejima. Malonu, kad isgirdo mano klausima dvi mamytes, viena is kuriu nerimauja ir saugo, o kita dave pauostyt ir supazindino...aciu
uz tokius pasisakymus, nes laukiau butent atsakymu i savo klausima.
Kas liecia voljera, konkreciai musu situacijoje, jei jau taip domina...suni vedziojame reguliariai ir i gamta vaziuojame, ir visaip ja isvarginame...ir su rogutem ziema ir prie vandens vasara....ir tai nereiskia, kad suo jei butu netycia uzdarytas i voljera, tik isgirskit mane, nesakau, kad taip ir bus, bus visiskai izoliuotas nuo seimos ir bendravimo...taip ir isivaizduoju kibiras vandens savaitei ir kibiras pasaro savaitei ir suni pamirsti....nu logikos tame visai nera
Siaip ir nera tiksas nieko nedaryt, kaip cia kazkas sake...ai uzmigdom, dukrytei pasakai nepatiko uzmigdziau...kita pasiimkim...katinas per senas irgi uzmigdom...kam cia kankinti su pensininku...tai cia isvis ne variantas, tai kokiu antzmogiu cia mane palaiket
kad vaikui toki atsakomybes pavyzdi rodyciau...jei idomu, butent ir diskutuojam apie suns psichologija ir auklejima...ka ji turi daryt vienoje ar kitoje situacijoje...