Įkraunama...
Įkraunama...

Amerikiečių Stafordšyro terjerai

Kaip smagu, kad tema pagyvėjusi smile.gif maniau jau visai stafukų augintojos nustojo čia lankytis. Bandžiau Bone.lt forume paskaitinėti, bet susidarė įspūdis, kad ten dauguma mišrūnai, ir patys šeimininkai ten vadina savo šunis koviniais blink.gif
Tad tikiuosi būsim priimtos čia 4u.gif
Mano stafukė dar ne pas mane, dar veislyne, su ja susitiksime spalio pradžioje, tad kol kas daug skaitau ir domiuosi, kad neprivelčiau klaidų nuo pat pradžių blush2.gif

Manoji yra lenkaitė, su dokumentais, iš immness kennel

o čia jos nuotrauka, gavau šiandien biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2012 09 20, 18:18)
Manoji yra lenkaitė, su dokumentais, iš  immness kennel

Gražūs tėveliai, tėtukas toks išraiškingas bigsmile.gif Sėkmės su mažyle mirksiukas.gif
Ką su jos ausytėmis galvojat daryti, kirpsit ar paliksit kaip yra?
Atsakyti
QUOTE(Sarlite @ 2012 09 20, 21:48)
Gražūs tėveliai, tėtukas toks išraiškingas  bigsmile.gif  Sėkmės su mažyle  mirksiukas.gif
Ką su jos ausytėmis galvojat daryti, kirpsit ar paliksit kaip yra?

ačiū labai 4u.gif
ausyčių nekirpsiu tikrai, man ji ir taip graži smile.gif
Atsakyti

Kokia gražuolė wub.gif
mes ir po truputį žvalgomės šeimos nario. jau seniai yra noras ir priimtas sprendimas būtent dėl šios veislės šuniuko, taigi kol galėsime įsigyti domimės įvairiais veislynais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2012 09 20, 20:57)
ausyčių nekirpsiu tikrai, man ji ir taip graži smile.gif

Nu ir teisingai, sutinku su ta nuomone drinks_cheers.gif
Atsakyti
O,ar vis dar galima kirpti ausytes? bigsmile.gif Juk,tai uzdrausta kiek žinau...
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2012 09 21, 00:44)
O,ar vis dar galima kirpti ausytes? bigsmile.gif Juk,tai uzdrausta kiek žinau...

senai negalima jau, bet..
Papildyta:

tikrai dailus tevas ir mazyle smile.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad tema pagyvėjusi smile.gif maniau jau visai stafukų augintojos nustojo čia lankytis. Bandžiau Bone.lt forume paskaitinėti, bet susidarė įspūdis, kad ten dauguma mišrūnai, ir patys šeimininkai ten vadina savo šunis koviniais  blink.gif
Tad tikiuosi būsim priimtos čia  4u.gif
Mano stafukė dar ne pas mane, dar veislyne, su ja susitiksime spalio pradžioje, tad kol kas daug skaitau ir domiuosi, kad neprivelčiau klaidų nuo pat pradžių  blush2.gif

o čia jos nuotrauka, gavau šiandien  biggrin.gif
http://i117.photobuc...zps97a92164.jpg[/img]

Jetau,kokia fainulka biggrin.gif wub.gif
Niam niam,užniūrkyčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad tema pagyvėjusi smile.gif maniau jau visai stafukų augintojos nustojo čia lankytis. Bandžiau Bone.lt forume paskaitinėti, bet susidarė įspūdis, kad ten dauguma mišrūnai, ir patys šeimininkai ten vadina savo šunis koviniais  blink.gif
Tad tikiuosi būsim priimtos čia  4u.gif
Mano stafukė dar ne pas mane, dar veislyne, su ja susitiksime spalio pradžioje, tad kol kas daug skaitau ir domiuosi, kad neprivelčiau klaidų nuo pat pradžių  blush2.gif

o čia jos nuotrauka, gavau šiandien  biggrin.gif
http://i117.photobuc...zps97a92164.jpg[/img]

Sveikinimai su graziaja seimos nare!
Isivaizduoju, kaip laukiate spalio pradzios! Mes kas savaite vis praseme seimininku atsiusti foto, kiek paaugo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 09 21, 10:36)

tikrai dailus tevas ir mazyle  smile.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(adrija @ 2012 09 21, 10:38)
Jetau,kokia fainulka biggrin.gif  wub.gif
Niam niam,užniūrkyčiau lotuliukas.gif

ačiū 4u.gif man irgi ji tokia meilutė ir fainutė atrodo. O mamai kai parodžiau šią foto, sakė, kad jai atrodo grėsminga ir rūsti doh.gif baimės akys didelės, ji tiki žiniasklaidos propaganda, ir pergyvena, kad ši mažutė ją suvalgys lotuliukas.gif

QUOTE(<Mamytė> @ 2012 09 21, 15:10)
Sveikinimai su graziaja seimos nare!
Isivaizduoju, kaip laukiate spalio pradzios! Mes kas savaite vis praseme seimininku atsiusti foto, kiek paaugo biggrin.gif

Ačiū už sveikinimą biggrin.gif ji ir bus mano šeima, gyvensim sau dvi merginos kartu biggrin.gif
Aš irgi vis kaulijau nutraukų atsiūsti, bet gavau ne kas savaitę, o kas mėnesį. Laukiu spalio labai, kai po namus šurmuliuos ši gražuolė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2012 09 21, 16:19)

ačiū  4u.gif  man irgi ji tokia meilutė ir fainutė atrodo. O mamai kai parodžiau šią foto, sakė, kad jai atrodo grėsminga ir rūsti  doh.gif  baimės akys didelės, ji tiki žiniasklaidos propaganda, ir pergyvena, kad ši mažutė ją suvalgys  lotuliukas.gif

doh.gif lotuliukas.gif Jetau,ką daro saviytaiga
Atsakyti
Ar skaitet?
Atsakyti