patiko
siandien to istatymo svarstymo diena, ar vyko kas, ar del banko buvo atideta?
QUOTE(Passionista @ 2011 11 17, 01:18)
QUOTE(avelés @ 2011 11 17, 23:28)
nežinau, turbūt suklysiu pavdindama taip, bet tas katinas kaip katašunis man kokie jie mieli
Arune - ohhhhhhhhhhhhhhhh
Pražiobsojau temą.
Arūnės video man nerodo.. Rašo, kad privatus.
Tema labai graži.
Arūnės video man nerodo.. Rašo, kad privatus.
Tema labai graži.
Nagi kur visos dingot? Pradedat žiemos miegu miegot?
Mes jau pavyzdingų augintojų link, šuo užregistruotas, čipuotas, pažymėjimui pažymos surinktos visos, beliko išklausyt pačius kursus ir kaimynų parašus susirinkt. Nežavi manęs tas rengiamas naujas įstatymas... Ne nuo to viską pradeda. Reikia skelbimuose nuo daugintojų pradėt.
Mes jau pavyzdingų augintojų link, šuo užregistruotas, čipuotas, pažymėjimui pažymos surinktos visos, beliko išklausyt pačius kursus ir kaimynų parašus susirinkt. Nežavi manęs tas rengiamas naujas įstatymas... Ne nuo to viską pradeda. Reikia skelbimuose nuo daugintojų pradėt.
QUOTE(Passionista @ 2011 11 17, 01:18)
Nuu tikrai kur visos dingote?!
Mistica, sveikinu einant doros keliu O mano mažiui jau po dviejų savaičių bus puse metų kaip greit laikas eina, rodos dar neseniai man ant kelių sėdėjo
sveikos, a pas mus nieko naujo - merga rujoja, mane skausmina masinos remontas, odaugiau kaip ir sakiau po senovej
Bella, kaip jusu reikalai ? Puses metu sunius jau kaip reikiant nemazas, ar problemas issisprendet?
Mistica - o pas jus pagaliau ramybe?
Paule? kur uzsikasus?
Bella, kaip jusu reikalai ? Puses metu sunius jau kaip reikiant nemazas, ar problemas issisprendet?
Mistica - o pas jus pagaliau ramybe?
Paule? kur uzsikasus?
Joa, mums jau ramybė. Beliko kursus išklausyt, visi popieriukai tvarkoj jau.