Oi kaip įdomu būtų sužinoti kas per veislynas atidavė šuniuką tokio amžiaus.
O dėl to, kad LT veislynai nesiteikė atsakyti, tai nieko nuostabaus, jei žmogus parašo - "O po kiek šuniukai?", tai...
Mūsų pyragėliai 4 savaičių amžiaus
nesveiko grožio va ką reiškia gerai užlaikyti, primaitinti ir puikaus veislyno šuniukai nuo daugintojų vaisių skiriasi kaip diena ir naktis!!!
mano snarglytė irgi stora buvo, pamaitinta po to jau, bet vistiek ne tas - nei tų gražių raukšlyčių nieko, žodžiu, kas teigia,kad nėra skirtumo - skirtumas yra milžininškas nuo pirmų dienų ir kuo toliau tuo labiau didėja
Sveikinimai Laurai su antra nuostabiai gražia vada
mano snarglytė irgi stora buvo, pamaitinta po to jau, bet vistiek ne tas - nei tų gražių raukšlyčių nieko, žodžiu, kas teigia,kad nėra skirtumo - skirtumas yra milžininškas nuo pirmų dienų ir kuo toliau tuo labiau didėja
Sveikinimai Laurai su antra nuostabiai gražia vada
QUOTE(Lerikyte @ 2012 04 16, 17:55)
ačiū Paulei ir kitiems virš 200 ( oho ) palaikymą
Sveikinimai kolegėms - purvo vonių mėgėjoms
palei seimininke is kaires krastinis
jetau kokie nerealus sunyciai,kaip sveikai atrodo ir tokie spurgiai
aisku sveikinam su vada,sveikai uzaugti ir kuo maziau sugrauztu baldu
jetau kokie nerealus sunyciai,kaip sveikai atrodo ir tokie spurgiai
aisku sveikinam su vada,sveikai uzaugti ir kuo maziau sugrauztu baldu
QUOTE(Baisa @ 2012 04 18, 01:23)
Mūsų pyragėliai 4 savaičių amžiaus
Neįmanoma nesižavėti QUOTE(Rida_R @ 2012 04 18, 10:16)
Sveikinimai kolegėms - purvo vonių mėgėjoms
sveikinimai su garbinga antraja vieta
nes sakyti nereikia kam sis straipsnis skirtas http://www.grynas.lt...a.d?id=58266614
QUOTE(- hal - @ 2012 04 19, 13:04)
nes sakyti nereikia kam sis straipsnis skirtas http://www.grynas.lt...a.d?id=58266614
Jetau,kaip gaila
Nu bet ir baisūs žmonės.
Naaa, kaip sakoma nuo senų laikų "durną ir bažnyčioj muša". Kai teko mirštantį šuniuką migdyti tik nusipirkus, tai sugebėjo ir į laikraštį parašyti ir paviešinti. O iki tol pasiskambinti į regiono LKD klubą nesugebėjo, kad pasiklausti. Internete irgi info miškas apie veislinius be dokų, kilmingus šuniukus ir bedokumenčius. Gerai, kad patys prisipažysta, kad žiopli buvo. Atsitrenkė iš kito Lt galo į kaimą pakaunėj, nusipirko prabangiai pusdvasį šunioką ir dabar gailisi. Man realiai situacijoj gaila tik jų vaiko, kuris laukė ir svajojo apie savo šuniuką, kurį teko numarinti.
QUOTE(canine @ 2012 04 20, 00:12)
Naaa, kaip sakoma nuo senų laikų "durną ir bažnyčioj muša". Kai teko mirštantį šuniuką migdyti tik nusipirkus, tai sugebėjo ir į laikraštį parašyti ir paviešinti. O iki tol pasiskambinti į regiono LKD klubą nesugebėjo, kad pasiklausti. Internete irgi info miškas apie veislinius be dokų, kilmingus šuniukus ir bedokumenčius. Gerai, kad patys prisipažysta, kad žiopli buvo. Atsitrenkė iš kito Lt galo į kaimą pakaunėj, nusipirko prabangiai pusdvasį šunioką ir dabar gailisi. Man realiai situacijoj gaila tik jų vaiko, kuris laukė ir svajojo apie savo šuniuką, kurį teko numarinti.
aha....
be galo senai matytos šioj temoj augintinių foto!
tavo šuolis naujausia kaip tau tai pavyko???????????????