Įkraunama...
Įkraunama...

Amerikiečių Stafordšyro terjerai

QUOTE(Lerikyte @ 2012 04 16, 20:44)
tiesiog negalėčiau patikėt,kad koks nors veislynas parduotų 5 savaičių šuniuką!!!

4 savaičių, juk jau savaitę turi doh.gif
Atsakyti
jai jau galima nuvaziuoti taip toli suns tai manau laikas neturetu buti problema(turiu minti palaukti bent iki 8 savaiciu)..

siaip smalsu,kokiu tikslu pirkot butent stafuka ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2012 04 16, 21:47)
4 savaičių, juk jau savaitę turi  doh.gif

nu jo. doh.gif
nesinori tiket kad zmones tokie turtingi kad is latvijos negrynaveisli vaziuotu parsivezt cool.gif
Atsakyti
net pasitikslinau kaip atyrodo tokio amziaus suniukas.. http://www.youtube.c...h?v=J_aCe033mzI
Atsakyti
nekaip unsure.gif puikiai zinau nes mano tokia buvo... kai pagalvoju gerai,kad isgyveno doh.gif
Atsakyti
Išgąsdinot žmogų, nebeatrašys dabar biggrin.gif
Atsakyti
tai kad nėra jau čia ką ir rašyt...
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2012 04 16, 21:54)
Išgąsdinot žmogų, nebeatrašys dabar biggrin.gif

tai kad yra ko gasdinti... idomu butu veislyna suzinoti(sunkiai tikiu kad dokumentus mazius turi) ir noreciau suzinoti tiksla butent tokio suniuko pirkimo..
Atsakyti
1. Be skiepo, nes 4 savaitėlių tepasiėmėm, skiepas mums pirmas tik prieš akis.
2. Ne veislynas, o MB mama. Ji stafukus jau 25m augina. Visi su dokumentais ir t.t.
3. Negalėjom laukti, nes kaip minėjau ne Lietuvoje pirkom, o vėliau fiziškai galimybių atsivežti nebūtų buvę.
4. Stafuą todėl, kad šią veislę augina uošviai, turėjo MB vieną jau, aš pati prieš 4m saviškį palaidojau, taip kad visas gyvenimas mūsų apie juos sukasi smile.gif

Ga kas dar klausimų turės?
Papildyta:
O beje, kaip atrodo 5 savaičių mažius galiu mergaitėms į AŽ parodyti, nes įkėlėt video visiškai neatitinkantį realybės. Atkeiskit, bet juokas ima biggrin.gif 2 savaičių mažius mūsų jau didesnis buvo biggrin.gif biggrin.gif Dabar sunkiai telpa į rankas, sįkmingai ėda pats, laksto su antkakliu ir apžioja visą riešą biggrin.gif Moterys, nejuokinkit biggrin.gif
Atsakyti
4 savaiciu sunytis
user posted image
taip,kad isivaizduojam isivaizduojam biggrin.gif
Atsakyti
Gerai, su šiais šunim užaugau, bet mačiau juos nuo pirmų dienų, bet matyt pas mane Hulkai auga, nes mano 4savaitiniai visi gerokai didesni biggrin.gif
Atsakyti
jeigu toka auginimo stazas tai turetumet zinoti kad 4 savaites per anksti. ir kaip as sakau ismanymmas slypi ne sunu kiekyje,o ju nugyventam amziuje tongue.gif
Atsakyti