gal kuo labiau bijau šlapios bazės (niekada nedariau, o dabar ruošiuos du tortus) , tuo visokių nesamonių
tortas su grietinėlė, ir jaučiu klaidą padariau kad viršų ir šonus ja patepiau, ką jūs darot su viršum iš ronais ?
ir tada sakau aptepsiu sveitas su kondensuotu ir vėl pirma nesamonė kaiptai nesusidraugavo sviestas su kondensuotu
net matosi šlapia nuo kondensuoto. niekada nedariau su kondensuotu visada likdavo rududu ir maišydavau sviestas su rududu.
o kita kai viršuj gietinėlė tai ir špaklius nesitepė gerai, dadėjau džiuvesėliu padariau tirštesnį ir aplipdžiau, ir įdomu jei kur matysis grietinėlė tai kaip bazė nepraskys ?
na šis namie valgysis tai nieko. kad ir nemažai špakliaus.
o kaip kitą daryt viršų, netept grietinėle viršaus ir šonų o kuo užtept nejau ant biskvito iškart špaklių?