Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 75 tema

QUOTE(@adrij@ @ 2011 11 18, 15:33)
Malonu , kad grazu , o kam  cituojate  su foto ? .... tokios zinutes trinamos be perspejimo .

bye1.gif lapelyte  4u.gif

cia netycia taip gavosi,sory... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(linukx000 @ 2011 11 18, 15:43)
cia netycia taip gavosi,sory... smile.gif

taip,svarbiausia noreti...bet cia as manau vien noru nelabai uztenka tokius sedevrus padaryti,reikia kazko daugiau g.gif ...gal talento?
Atsakyti
Laba visoms 4u.gif

Aš vėl su klausimais... blush2.gif
Gal kuri nepatingėsite atsakyti. Kažkaip per paiešką bandžiau ieškoti, bet taip ir neradau MMG recepto, ir iš vis nesupratau, kuo pvz ji skiriasi nuo pastiliažo. Su mmg galima dengti tortus, ir taip pat daryti papuošimus?
Ir dar,išnaršiau kitą temą - kaip jums pavyksta tokius gražius personažus padaryti, tikrų tikroviškiausius, aš tiesiog negaliu patikėti mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 11 18, 15:33)
Malonu , kad grazu , o kam  cituojate  su foto ? .... tokios zinutes trinamos be perspejimo .

bye1.gif lapelyte  4u.gif

bye1.gif rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=rivera,2011 11 18, 11:13]
Kad nebutu tik komentaras imetu savo nelabai toki pavykusi blush2.gif , bet...
labai žavus violetinis, spalva graži ir gėlytės tokios - liuks
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2011 11 18, 15:50)
Laba visoms  4u.gif

Aš vėl su klausimais...  blush2.gif
Gal kuri nepatingėsite atsakyti. Kažkaip per paiešką bandžiau ieškoti, bet taip ir neradau MMG recepto, ir iš vis nesupratau, kuo pvz ji skiriasi nuo pastiliažo. Su mmg galima dengti tortus, ir taip pat daryti papuošimus?
Ir dar,išnaršiau kitą temą - kaip jums pavyksta tokius gražius personažus padaryti, tikrų tikroviškiausius, aš tiesiog negaliu patikėti  mega_shok.gif

MMG receptas tikrai yra virsutineje papuosimu temuteje be komentaru wink.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 11 18, 11:27)
Ten kalba ejo apie kitokia karuna , jei darysi is pastilazo , dek ant ko patinka , tik popierius tures buti , nes ant jo paisosi ornamentas pagal kuri deliosi gabaliukus .

o jei is aisingo detales dar darysiu,nusiims man jos nuo popieriaus g.gif klausiu ne tik del karunos.noriu bandyti padaryti aisingu pagrazinimus i skyles smile.gif pvz jei eina dvi juostos mases,tarp ju tarpas ir uzpildyta kokiais nors ornamentais is aisingo.galvoju,gal geriau nusipiesti ant popieriaus rasta ir paskui uzdeti plevele g.gif lengviau nusiims...
nzn ar suprasit ka rasau,labai jau pinas mintys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As visada is aisingo mazas detalytes dziovinu ant kepimo popieriaus , kokl kas nebuvo problemos su nuemimu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 11 18, 11:13)
....
Kad nebutu tik komentaras imetu savo nelabai toki pavykusi  blush2.gif , bet...
rafaelo , pastiliazas.
.....

jeeeee, koks dailus torčiukas wub.gif ta gėlyčių purpurinė spalva mane taip žavi wub.gif
Atsakyti
gal kuo labiau bijau šlapios bazės (niekada nedariau, o dabar ruošiuos du tortus) , tuo visokių nesamonių verysad.gif
tortas su grietinėlė, ir jaučiu klaidą padariau kad viršų ir šonus ja patepiau, ką jūs darot su viršum iš ronais ?
ir tada sakau aptepsiu sveitas su kondensuotu ir vėl pirma nesamonė kaiptai nesusidraugavo sviestas su kondensuotu verysad.gif net matosi šlapia nuo kondensuoto. niekada nedariau su kondensuotu visada likdavo rududu ir maišydavau sviestas su rududu.
o kita kai viršuj gietinėlė tai ir špaklius nesitepė gerai, dadėjau džiuvesėliu padariau tirštesnį ir aplipdžiau, ir įdomu jei kur matysis grietinėlė tai kaip bazė nepraskys ?
na šis namie valgysis tai nieko. kad ir nemažai špakliaus.
o kaip kitą daryt viršų, netept grietinėle viršaus ir šonų o kuo užtept nejau ant biskvito iškart špaklių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aura.: 18 lapkričio 2011 - 17:45
QUOTE(aura. @ 2011 11 18, 17:38)
o kaip kitą daryt viršų, netept grietinėle viršaus ir šonų o kuo užtept nejau ant biskvito iškart špaklių?

nežinau kaip kitos bet aš taip ir darau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2011 11 18, 18:38)

as tepu grietinele jei jos pertepimai ir sonus ir virsu, po to tepu sviestiniu, kur aptepiau man matosi nes sviestinis buna baltesnis nei grietineles kremas. Sviestas+kondensuotas man labiausiai patinka dazniausiai ji naudoju nes jis man gerai padengia ir skaniausias smile.gif netepu jo daug reik tik gerai islyginti. kad vandenytu dar nebuvo, gal sviestas blogas ar ne taip kas g.gif
Atsakyti
tai kad čia nespėjat parašyti, kai pusė ištrinama, tada ir gaunasi ratai ir batai 4u.gif
Atsakyti