Mergaites turiu kvaila klausimuka apdengiau meducio tik virsu su pirktine dengimo mase, dabar noreciau sonus apdzibuot. Sakykit ar draugaus ta cukrine mase su slapia beze ?
QUOTE(vivir @ 2011 11 17, 20:28)
Mergaites turiu kvaila klausimuka apdengiau meducio tik virsu su pirktine dengimo mase, dabar noreciau sonus apdzibuot. Sakykit ar draugaus ta cukrine mase su slapia beze ?
draugauja
QUOTE(keno @ 2011 11 17, 20:34)
draugauja
Aciu
Sakykit, o uzrasa daryt su ta slapia beze ar su aisingu?
QUOTE(vivir @ 2011 11 17, 20:36)
galima ir su beze,tik man sunkiai su ja pavyksta nevietoje nutruksta ir pan kam del uzraso makaluoti ta aisinga,nebent jau ji turite susiplakusi
dabar galvoju,ar cukrine mase irgi galima deti mikrobangen svirkste ir rasyti su islydytu,ar tik pastilazui cia taip? (as cia kitu merginu klausiu )
Olesta, arba aš vėl skaitau pramoderuotas temas arba kai ko nesuprantu
Ir labai rimtai sakau - nepalik mūsų o jei prisireiks šokoladinės glazūros recepto ką mes daryyyyyysim
Ir labai rimtai sakau - nepalik mūsų o jei prisireiks šokoladinės glazūros recepto ką mes daryyyyyysim
QUOTE(dailele @ 2011 11 17, 21:40)
Olesta, arba aš vėl skaitau pramoderuotas temas arba kai ko nesuprantu
JOJO TIKRAIIIIIIIIIIII, kur ta auksine kantrybe???
jetau kas cia visom atsitiko
taigi jaigu cia viskas,taip slapta yra,tai kam tada is vis cia deti nuotraukas tortu
kas nori tas per google visagali viska ras,nereik net nuorodu deti..
taigi jaigu cia viskas,taip slapta yra,tai kam tada is vis cia deti nuotraukas tortu
kas nori tas per google visagali viska ras,nereik net nuorodu deti..
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 17, 23:24)
ne visi dieną mato, ne visi supranta aiškius tekstus.. nu ką padarysi..
QUOTE(naitas @ 2011 11 17, 19:17)
Dianocka, gražiai atrodai
Man tas konsultantas kažkaip lievai apie tortus naminius pasakė laidos pradžioje:
maždaug - nu kiek tie naminiai tortai gali stovėti be konservantų Pabus savaitę šaldytuve ir pradės gesti.
nu nenormalus tikrai.. Tai kiek tada stovi valdiški tortai?? mėnesiais?? ir vis dar geri??
Man tas konsultantas kažkaip lievai apie tortus naminius pasakė laidos pradžioje:
maždaug - nu kiek tie naminiai tortai gali stovėti be konservantų Pabus savaitę šaldytuve ir pradės gesti.
nu nenormalus tikrai.. Tai kiek tada stovi valdiški tortai?? mėnesiais?? ir vis dar geri??
dekui Naitai:) siaip protingas vyrukas, pries laida teko pabendrauti, jis apie kosmetika daug ismano:) apie tortus - na manau nelabai
Olesta - turbut juokaujat kad tortu nebus
Ne, Naitai. Manau tas vyrukas protingai pasake , naminiai tortai ilgai negali stovet, juos suryja ant smugio . Max 4 dienas nuo sutepimo. O parduotuviniai, (bent pas mus) po saldytuva duodas duodas kol iki siuksliu dezes dasibrauna . Ir visa tai ne tik konservantu deka, o suvienodejusiu skoniu. Nezinau kaip jums bet man visi pirktiniai tortai pasidare vienodo skonio, gal tik saldumas skirias.
Kad nebutu tik komentaras imetu savo nelabai toki pavykusi , bet...
rafaelo , pastiliazas.
Ir rugsejo pirmosios proga juodas miskas, pastiliazas, trupiniai, saldainiai .
Kad nebutu tik komentaras imetu savo nelabai toki pavykusi , bet...
rafaelo , pastiliazas.
Ir rugsejo pirmosios proga juodas miskas, pastiliazas, trupiniai, saldainiai .
Labas rytas mergaitės, sakykit ar šlapia beze draugauja su želatina? na ta prasme, torto pertepime yra želatinos, o tortą puošti noriu šl.beze, ar reikia sviestiniu aptepti ar iš karto apsitepu beze ir puošiu paskui? ačiū
QUOTE(skirmantuks81 @ 2011 11 18, 12:22)
Labas rytas mergaitės, sakykit ar šlapia beze draugauja su želatina? na ta prasme, torto pertepime yra želatinos, o tortą puošti noriu šl.beze, ar reikia sviestiniu aptepti ar iš karto apsitepu beze ir puošiu paskui? ačiū
reikia sviestiniu aptepti, nedraugauja jos tarpusavyje
o kas dėl pirktinių tortų tai tikra tiesa, nebegaliu ir aš jų valgyti...nors esu begalo didelė smaližė, bet jie man tokie neskanūs pasidarė, dbr man mano skaniausi nes niekas daugiau mano aplinkoj nekepa