Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 75 tema

QUOTE(oksikc @ 2011 11 17, 11:58)

tai ziurint kokiu tu formeliu parsisiuntei. as pvz turiu zurnala kaip daryti (tik aisku niekaip neprisiruosiu prisesti blush2.gif ).jei roziu,tai virsutinej temutej yra parodyta kaip daryti.va netycia uzradau saita.gal pades http://www.make-fabu...te-flowers.html mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smailyttte @ 2011 11 17, 13:49)
Pasta222 grazus torciukai  thumbup.gif  o kiek sveria barbe gal gali pasakyti?

Ačiu 4u.gif apie 2.500kg.
Atsakyti
Nugi ir taip aisku kas ten toje laidoje! doh.gif Jau tortas isduoda bigsmile.gif Ziuresim ziuresim atrodo idomi bus laida bigsmile.gif

Aciu uz ta nuorodele del gelyciu, visai gerai pravercia, nors ir youtube yra visko,tik reikia zinoti geles pavadinima kokios nori doh.gif
Atsakyti

pasta222 tortukai thumbup.gif reiks ir man kada pabandyti barbe padaryti wub.gif

JurateL. Labai patiko jusu tortukas , net labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2011 11 17, 08:29)
rodys siandien per tv3, galima ir internetu ziuret bus, anonsas: CIA

Kur butu galima free paziureti live laida? Ar teks laukti iraso? doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 11 17, 18:20)
Kur butu galima free paziureti live laida? Ar teks laukti iraso?  doh.gif ax.gif

teks laukti iraso laidos kartojimo
o dabar mars visos ziuret biggrin.gif
Atsakyti
Dianocka, gražiai atrodai 4u.gif

Man tas konsultantas kažkaip lievai apie tortus naminius pasakė laidos pradžioje:
maždaug - nu kiek tie naminiai tortai gali stovėti be konservantų irnesakyk.gif Pabus savaitę šaldytuve ir pradės gesti.

nu nenormalus tikrai.. Tai kiek tada stovi valdiški tortai?? blink.gif mėnesiais?? ir vis dar geri??
Atsakyti
QUOTE(sweetsosweet @ 2011 11 17, 16:23)
QUOTE(oksikc @ 2011 11 17, 11:58)

tai ziurint kokiu tu formeliu parsisiuntei. as pvz turiu zurnala kaip daryti (tik aisku niekaip neprisiruosiu prisesti blush2.gif ).jei roziu,tai virsutinej temutej yra parodyta kaip daryti.va netycia uzradau saita.gal pades http://www.make-fabu...te-flowers.html mirksiukas.gif

Labai aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 11 17, 17:17)
Dianocka, gražiai atrodai  4u.gif

Man tas konsultantas kažkaip lievai apie tortus naminius pasakė laidos pradžioje:
maždaug - nu kiek tie naminiai tortai gali stovėti be konservantų irnesakyk.gif Pabus savaitę šaldytuve ir pradės gesti.

nu nenormalus tikrai.. Tai kiek tada stovi valdiški tortai??  blink.gif  mėnesiais?? ir vis dar geri??

Man irgi tas koncultantas ten be rysio nusikalbejo,kad gerai sekasi namuose tai nereiskia kad turi eiti rimtai i rinka,juk tada pasidarytu eiline kepykla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 11 17, 18:35)
Man irgi tas koncultantas ten be rysio nusikalbejo,kad gerai sekasi namuose tai nereiskia kad turi eiti rimtai i rinka,juk tada pasidarytu eiline kepykla  doh.gif

O man tai atrodo realus zodziai... nes nuejus dirbti butent su tortais i kepykla, kad ir nuosava, vistiek pasidarytu konvejeris... viena kepeja nesuspetu, o darbuotojos tikrai taip kruopsciai nepadarys... cia mano asmenine nuomone 4u.gif
Papildyta:
Bet jau ta moteris kur siuvineja nuotraukas blink.gif sakes, apsalus likau...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 11 17, 18:43)
Papildyta:
Bet jau ta moteris kur siuvineja nuotraukas  blink.gif sakes, apsalus likau...

Jo,ji turi auksines rankas,as pas ja vaikystej mokinausi rankdarbiu cool.gif su kirpiniais irgi daro stebuklus smile.gif
Atsakyti
tik neužeik čia savaitę kitą, tai būtinai kas nors nutinka, jau net neateinu ir tai užkliūnu, kas čia per nesąmonės su tom nuorodom??? prašau manęs niekur nedėlioti, nesiekiu aš ADRIJA, jokios naudos, apie ką čia kalba eina iš viso, buvo pasklidęs virusas, gerą savaitę negalėjau visai įeiti į SM, ir anos temos senosios nuo 30 puslapio net nemačius dar, tik jau sklando gandai palei ausis man, kad jau ir tyliai sėdėdama nebeturiu ramybės doh.gif doh.gif doh.gif einu vaikų auginti, tortų daugiau nebus...
Atsakyti