kaip visada,daug puikiu tortu
asseni tortas lego
QUOTE(JurateL. @ 2011 11 17, 13:25)
Kas isduos tobulu tortu tobulai pasiduodancio lyginimui sviestinio kremo paslapti, a?
Patobulintas medaus tortas, slapia beze, marshellow saldainiu mase.
Patobulintas medaus tortas, slapia beze, marshellow saldainiu mase.
nerealiai grazus tortas
Sarlot kremas neblogas, as ji ir pati naudoju, bet geriau islygina tortus kondensuotas pienas + sviestas, o dar geriau sviestas + sokoladas
sveikos kepejeles as cia naujoke, bet visada stebiu sia temele, nes ir pati susidomejau tortu kepimu ir puosimu , man vat toks klausymas iskylo, cia ziuriu tokia grazus yra jusu torciukai su uzrasais, bet niekaip nerandu kur nupirkti kokiu formeliu raidem, ar jus kazkaip kitaip, be formeliu jas ispjaunat
Alpstu nuo visų grožių. Tortą kepiau du kartus gyvenime, noriu pabandyti trečią kartą. Klausimukas, jeigu man torto reikia pirmadieniui (neštis į darbą iš ryto), kada jį man kepti ir tepti? Šiandien ar rytoj, ar šeštadienį? Ačiū kas nepatingės atsakyti .
QUOTE(JurateL. @ 2011 11 17, 14:20)
Asseni, o kondencuotas proporcijom 1:1? Vasara pametu sitas kremukas man is po torto apacios pradejo nezymiai laseti
As visada darau 1:1, bet ne indelis prie pakelio, o 0,5 indelio (~200 gr.) + 200 gr. sviesto.
QUOTE(oksikc @ 2011 11 17, 15:21)
sveikos kepejeles as cia naujoke, bet visada stebiu sia temele, nes ir pati susidomejau tortu kepimu ir puosimu , man vat toks klausymas iskylo, cia ziuriu tokia grazus yra jusu torciukai su uzrasais, bet niekaip nerandu kur nupirkti kokiu formeliu raidem, ar jus kazkaip kitaip, be formeliu jas ispjaunat
Aš ir kaip tik raidelėm susidomėjusi, aš šitas bandysiu siūstis http://www.ebay.co.u...984.m1423.l2648.
QUOTE(leila10 @ 2011 11 17, 15:33)
Aš ir kaip tik raidelėm susidomėjusi, aš šitas bandysiu siūstis http://www.ebay.co.u...984.m1423.l2648.
tai cia tokios kaip isspaudziamos bus?
QUOTE(Asseni @ 2011 11 17, 14:30)
As visada darau 1:1, bet ne indelis prie pakelio, o 0,5 indelio (~200 gr.) + 200 gr. sviesto
Na logiska, bet tas aptepimas vyksta per du kartus? Pirminis-pagrindinis, o antras ant jau sukietejusio kremuko- islyginamasis, teisingai? Mane visada gasdina, kad sito sviestinio kremo nemazai reikia, labai nesinori torta apkrauti gana riebiu storu sluoksniu kremu
Del torto gaminimo termino, torta geriausia susitepti is vakaro, kad pernakt jis susitovetu- subrestu, o kita diena uzsiimti dengimu, puosimu.
QUOTE(leila10 @ 2011 11 17, 15:33)
Aš ir kaip tik raidelėm susidomėjusi, aš šitas bandysiu siūstis http://www.ebay.co.u...984.m1423.l2648.
as is ebay atsiunciau sau formeliu gelem, bet dar nelabai moku daryti, nzn kaip galima graziai padaryti, gal kas turi koki saita kur parodyta kaip ir kokios geles gaunasi is formeliu