taip, Naitai, kaupiu pilietinę drąsą gražiam darbui, renkuosi informaciją, perskaičiau krūvą rusaičių patarimų, ieškojau medžiagos youtube ir google ir visur, kur tik įmanoma rasti, tikrai neieškau info ant auksinės lėkštutės, ačiū už nuorodas, pravers ir jos, o bet tačiau dar neradau visiškai to ko reikia, bet rankų nenuleidžiu, jei nespėsiu šį savaitgalį, tai būtinai ateity pabandysiu, nes man be proto graži šita technika, o dar kai pamačiau, ką galima padaryti, tai man galvoje jau kuriasi projektėliai, kaip kas ir kur, ale va truputį apčiuopiamų dalykėlių dar trūksta
ačiū
@Adrija@, knygas ir aš čia prieš pusmetį krimtau ir youtube visa technika ir pas rusaites yra, viską radau ir receptus ir aprašus, viskas čia čiki ir kaip daryti aš supratau, bet va paties trafareto atsispausdinti, kurį padėčiau po kepimo popieriumi ar skaidre, va paties piešinio, nes iš rankos tikrai neišpiešiu vienodo ornamento, paprastą apvalų, kvadratą, taip, bet va kaip pavyzdį įkėliau su visais ornametėliais, tokių ieškau aš, kad galėčiau atsipausdinti ir pradėti veikti, bet aš žmogus žemaitis, knisiu tol kol išknisiu
technika atlikimo man aiški, perskaičiau, įsisavinau, beliko tinkamai paruošti glazūrą ir susirasti tinkantį piešinį
jei mano senučiukė galva dar ką nors atsimena, tai Agu0na, kažkurioje temoje buvo įdėjusi labai gražiai šokoladu teptą kremą ir jei nesumeluosiu aprašas buvo maždaug toks, pirma visą tortą padengia sviestiniu šokoladiniu kremu ir tik tada pilama gerai atvėsinta šokoladinė glazūra...nu čia labai pranbangus papuošimas iš tiesų, nes norint nupilti glazūra visą tortą, vistiek turėsi turėti jos perteklių...idealiausiai aišku pasidengtų p šokolado fontanu pakišus, ale brangumėlis jedryštvairogės, čia tik firmos tai sau gali leisti