@adrij@ prasau likti su mumis Mums reikia Jusu patarimu Jusu tortu kad turetume kur akis paganyt ir seile pavarvint
ACIU @drija,kad nepalikote musu...Bet merginos jus pavarote,net geda...tortus kepti ismokau is sio forumo ir daugiausiai ziniu semiausi is @drijos...kaip jus galite nezinoti to recepto,jei net as zinau,kur tortus kepu tikrai retai..reiskis neviska skaitote??o paskui ir kaltinate kitus...JUS TIKRAI SAUNI MOTERIS @drija ir STIPRI..kuo didziausios sekmes...
naitai šauniai pasakyta
Adrija, nekreipkit dėmėsio į visokias nesubrendeles... geda dėl tokių
Adrija, nekreipkit dėmėsio į visokias nesubrendeles... geda dėl tokių
QUOTE(@adrij@ @ 2011 11 29, 21:08)
gėlė šiaip , be pavadinimo , lai vadinsis " fantazijos gėlė "
Nuostabu
Ačiū, kad pasilikote, aš taip pat labai daug iš Jūsų išmokau
Na baigiam pyktis,pradėkim dirbti
O kiek susinaudoja jums patyrusioms puošėjoms greitinėlės,apdzibuojant torto šonus.pvz,kaip šiame torte
atsiprašau,jei kieno tortą nuvogiau parodymui
O kiek susinaudoja jums patyrusioms puošėjoms greitinėlės,apdzibuojant torto šonus.pvz,kaip šiame torte
atsiprašau,jei kieno tortą nuvogiau parodymui
o sveikos, matau dirbat sauniai:) Juratel-labai labai grazus tas su gelytem triaukstis..pasaka
Papildyta:
tas patarimas "geriau suvalgyti likuti" tai kaip tik man butu gerai,kad retai kepu ka nors, o tai ir taip jau dvi pagrindines temos supermamose - "tortai" ir "dieta"
Papildyta:
QUOTE(JurateL. @ 2011 11 30, 00:16)
Aš pirkčiau 250ml grietinėlės ir pritrūkus ką nors sugalvočiau , o tau siūlau nusipirkti dvigubai ir geriau atlikusią suvalgyti (tortas tortui nelygus, dar dydis svarbus)
tas patarimas "geriau suvalgyti likuti" tai kaip tik man butu gerai,kad retai kepu ka nors, o tai ir taip jau dvi pagrindines temos supermamose - "tortai" ir "dieta"
QUOTE(JurateL. @ 2011 11 29, 22:16)
Aš pirkčiau 250ml grietinėlės ir pritrūkus ką nors sugalvočiau , o tau siūlau nusipirkti dvigubai ir geriau atlikusią suvalgyti (tortas tortui nelygus, dar dydis svarbus)
ačiū patarimu dėl grietinėlės pasinaudosiu,
o dėl likučio suvalgymo,tai geraiu priešams paliksiu,o tai ir taip pro duris sunkiai bepraesiu