va šitą postą nusikopinsiu ir įsirėminsiu savo darbo kambaryje ant sienos kaip didžiausią gyvenimo pamoką, išmoktą per kitos forumietės patirtį. Kad žinočiau ir aš, jog NEGALIMA DALINTIS ŠIRDIMI su niekuo, niekada. O kad Cipciukas dalinosi, ir tikrai per daug prisileido forumietes į asmeninę erdvę, tai tik todėl, kad ji BŪTENT norėjo dalintis, norėjo ir dar tebenori patarti.
Aš manau, kad čia nė vienai forumietei negali kita forumietė kažką liepti daryti, "tai organizuok kursus", "tylėk", "turėk", "duok" ... apgailėtina.
QUOTE(*monikute* @ 2011 11 29, 19:04)
o neapgailėtinai atrodo mosikuot prieš nosį saldainiu, erzinti ir neduoti?
Tai turėk tą receptą ir tylėk jei gaila pasakyti
nesuprantu kam reikia ant viso svieto pasakot, kad išradai dviratį
tai jeigu gaila dykai sakyti, tai organizuok kursus. Manau atsirastų ne viena norinti sumokėti, tam kad išmokti.
O jeigu savo laisvu pasirinkimu renkiesi erzinti ar žeminti kitus, nu tai manau daug ką pasako apie asmenybę
gaila tada tiesiog
Pavyzdžiui Asseni niekada nepasakė to, ko nenorėjo išduoti, bet niekada nekilo klausimų dėl jos elgesio, ji visas merginas gerbia, ją taip pat visi gerbia
Žodžiu kiekvienas atsirinks pats sau su kuo bendrauti, su kuo ne
manau aš jau irgi pasirinkimą savo padariau
kažkaip nors indėlio čia jokio didelio neįnešiau, bet smagu būdavo užeiti pasižvalgyti, padiskutuoti, pasidalinti patyrimais. Ale kažkokia iškreipta tema ir grynas vaikų darželis paliko, tai manau ir aš atsisakysiu šios temos
Likusioms čia linkiu gero ir gražaus bendravimo
Sėkmės
Atsiminkit vieną dalyką, kad tai ką skaitot postuose, skaitot SAVO NUOTAIKOMIS. Negi patyrusioms forumietėms tai reikia priminti? Jūs nematot pašnekovo veido, negirdit balso tembro. Nemačiau nė vieno užgaulaus žodžio Adrijos postuose, tik patarimus, - neprisipirkit kažkokių įrankių per daug, nes nusivilsit.
Tai būtinai reikia išversti kaip "pažeminimą"?? Aišku tik viena, kas pats susitepęs, tai ir kitus tuo pačiu tepa.
Olestuk.. gi viskas aišku, kodėl aš nenoriu tentenkur.....
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...