Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 75 tema

[quote=sweetsosweet,2011 11 28, 20:50]
Na siandien gavau ir zalia juostele.tik va ka del veluciu daryti?

Papildyta:
[quote=newLIFE,2011 11 28, 18:40]

nenoriu nusisneketi tai jei neteisingai parasysiu,kuri ismano pataisys biggrin.gif

tik trumpai isversiu:

Na kas Gum Tragacanth yra zinai pati. CMC (Sugarcel) yra pigesnis jo pakaitalas. Daro ta pati darba. Yra zmoniu,kurie sako,kad jis netgi labiau patinka,baltesnis yra.

Tai va. Mano manymu tai yra tas pats tik pigesnis mirksiukas.gif nors dar palauk kol kuri nors kita parasys smile.gif as blondine tai galiu ir nusisneketi lotuliukas.gif (nors parasiau kas parasyta skelbime)
[/quote]

dekui labai, si dalyka ir as perskaiciau aprasyme, bet idomu, ar jis kuo nors skiriasi nuo paprastojo g.gif gal reik pamegint ta cmc, nors ir paprastojo nesu naudojus, tai skirtumo tikrai nepastebesiu biggrin.gif

sumaliau kazka citavime
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo newLIFE: 28 lapkričio 2011 - 21:56
Aš pakartosiu ..... jie neišima šiaip sau iš puslapio , o tik tada , kai jo nebeturi , negi bus foto įdėta , o prekės nėra , todėl ir neįdėta į pardavimą .

Visos raidės geros , jei moki su jomis dirbti ( išimti ) , rinkis pagal tau patinkantį šriftą ir dydį , vieniems tortams tinka vienas šriftas , kitiems kitas ( vaikams , suaugusiems ) .... čia mano skonis ir nuomonė dėl raidelių . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 11 28, 20:59)
Aš pakartosiu ..... jie neišima šiaip sau iš puslapio , o tik tada , kai jo nebeturi , negi bus foto įdėta , o prekės nėra , todėl ir neįdėta į pardavimą .

Visos raidės geros , jei moki su jomis dirbti ( išimti ) , rinkis pagal tau patinkantį šriftą ir dydį , vieniems tortams tinka vienas šriftas , kitiems kitas ( vaikams , suaugusiems ) .... čia mano skonis ir nuomonė dėl raidelių . 4u.gif

del prekiu, maniau,kad prie foto paraso,jog prekiu siuo metu nera, o ne isima visai jas biggrin.gif blush2.gif

del raidziu,dekui uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 11 28, 21:23)
Praitą savaitę visko dar turėjo , pasiskambink jiems , gal laukia naujos siuntos .

Šiaip jie nieko neišima , nebent pasibaigia  smile.gif

Kai prieke parduota, tai ja isema. Kai gauna papildyma vel ideda ax.gif
po ryt isvaziuoja i Anglija priekiu, taip siandiena pasake smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 11 28, 20:21)
Jei mano gėlių masė taip daro ( pariesta atsistato į vietą ) joje per daug želatinos , ji lyg guminė , grįžta į savo vietą .

Šitos darytos iš kitokios masės , su glicerinu ir tragakanu ( gum tra lia lia , kaip jūs vadinat  biggrin.gif ) , viskas daryti atskirai ant vielučių ,  kai išdžiuvo , susukau gėlę  4u.gif .

Taip, tikrai grįžta į savo vietą. Na, reiks tada kita kart cukraus pudros daugiau dėti. Nors kai ištirpinu želatiną, ją pirma atvsinu tada pilu į pudrą, todėl jos reikia labai nedaug.
Trakagano tik praeitą savaitę atsisiunčiau, turbūt buvo vienas belikęs, todėl ir nebėr kol kas prekyboj smile.gif
Atsakyti
Atleiskit , aš tik noriu paklausti .... va jūs puolate jį pirkti , o ar žinote kiek ko dėti , darant gėlių masę su juo ? .... na kokie dar dedasi priedai be jo ? .... receptą tos masės , ar žinote ? rolleyes.gif ..... aš jo nepirkau , kol neturėjau receptuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 28, 21:04)
Kai prieke parduota, tai ja isema. Kai gauna papildyma vel ideda ax.gif
po ryt isvaziuoja i Anglija priekiu, taip siandiena pasake smile.gif

dekui, o po isvaziavimo,kada jie jau ja turi?

QUOTE(@adrij@ @ 2011 11 28, 21:17)
Atleiskit , aš tik noriu paklausti .... va jūs puolate jį pirkti , o ar žinote kiek ko dėti , darant gėlių masę su juo ? .... na kokie dar dedasi priedai be jo ? .... receptą tos masės , ar žinote ?  rolleyes.gif ..... aš jo nepirkau , kol neturėjau receptuko  ax.gif

jei cia manes klausiat, tai perskaiciau jau iki 69 temos, pradedant nuo paskutines, siek tiek jau informacijos i galvele isidejau biggrin.gif torta dengus esu pastilazu, figureles taip pat lipdziau is jo, greit kietejo mase, trupejo, vis tekdavo sildyt ja, minkyt,manau, tas tragakanas pagerintu situacija, taip pat ir glicerinas smile.gif pirmaji, jau radau,kur pirkt, dabar reikia issprest dilema su antruoju-glicerinu, nes radau tik cake deco psl, kur kitur ji pirkti nezinau, nes ir vaistinej radau tik kosmetinio glicerino g.gif ar mano zinios pakankamos siuos dalykus naudot,manau,kad taip,pamegint galima, jei nieks nepasikeis,nenaudosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(newLIFE @ 2011 11 28, 22:40)

jei cia manes klausiat, tai perskaiciau jau iki 69 temos, pradedant nuo paskutines, siek tiek jau informacijos i galvele isidejau biggrin.gif  torta dengus esu pastilazu, figureles taip pat lipdziau is jo, greit kietejo mase, trupejo, vis tekdavo sildyt ja, minkyt,manau, tas tragakanas pagerintu situacija, taip pat ir glicerinas smile.gif  pirmaji, jau radau,kur pirkt, dabar reikia issprest dilema su antruoju-glicerinu, nes radau tik cake deco psl, kur kitur ji pirkti nezinau, nes ir vaistinej radau tik kosmetinio glicerino g.gif  ar mano zinios pakankamos siuos dalykus naudot,manau,kad taip,pamegint galima, jei nieks nepasikeis,nenaudosiu smile.gif

Ne , ne vien jūsų , taip įdomumo dėlei 4u.gif , aš dar pati daug ko neturiu , nes nežinau kaip jais reiks naudotis , kai atrasiu , tada pirksiu , nes turiu kelis daiktus , kuriuos mielai įdėčiau į pardavimų skyrelį , nes tiesiog nežinau kaip su jais elgtis ( ne dėl to , kad jie blogi ) , tai pirmi mano pirkiniai .
Atsakyti
as irgi ta gum tralialia nusipirkau biggrin.gif pasidariau orchideja ax.gif dar neturejau laiko daugiau palipdyti. tik va nzn ka daryt su vielutem verysad.gif kokias reikia nusipirkti kad butu stipresnes?nes pagal nr tai neina suprast unsure.gif turiu nr30 o tos pasirodo labai plonos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 11 28, 22:03)
Ne , ne vien jūsų , taip įdomumo dėlei  4u.gif , aš dar pati daug ko neturiu , nes nežinau kaip jais  reiks naudotis , kai atrasiu , tada pirksiu , nes turiu kelis daiktus ,  kuriuos mielai įdėčiau į pardavimų skyrelį , nes tiesiog nežinau kaip su jais elgtis ( ne dėl to , kad jie blogi ) , tai pirmi mano pirkiniai .

vat del to kvarsinu cia jums visoms galvas, daug klausineju ir nervuoju su pasikartojanciais klausimais.kad jei jau pirkt, tai tik gerai viska issiaiskinus blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vielutės ( bent aš naudoju ) 24 , 26 ,28 , bet turiu ir 18 , ir dar kitokių ... gėlių žiedlapiams naudoju 26 , 28 , na ir lapams taip pat , matot , jei masę paliksite storoką , tiks storesnės , jei ji bus plona , reik plonesnių vielučių , be to reik tokio daikčiuko , kuris padaro lape storesnę vietą ( lyg gyslą ) tai vielutei įkišti , šį irgi turite įsigyti , be jo sunku , taip pat kilimėlį ant kurio ploninsite , raitysite , formuosite lapuko kraštą ( prie jo nelimpa masė ) , įrankį lapukui ploninti , lapo formos iškalėją ( kiekvienai ... ( beveik) , gėlei kitokį ) , silikono molda išgauti gėlės lapo ornamentą ( irgi beveik kiekvienai kitokį ) .......... tai va , daug ko reik , kol galima bus dirbti biggrin.gif , neskaitant dažų , miltelių ( dusto ) .

Pamiršau .... kuo didesnis vielų skaičius , tuo jos plonesnės .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 28 lapkričio 2011 - 23:40
adrij@ koki kilimeli patartumet nusipirkti ?
Atsakyti