@adrij@ , ačiū, neįtikėtino grožio magnolijos
@adrij@, magnolijos nerealios, nu tokios nuostabios, kad atsižiūrėt negalėjau ilgai dar Man niekada turbut nesigaus taip tikroviskai lapelių paraityt, nes nelabai suprantu:( Darau gėles iš @adrijos recepto, kur tik želatina ir cukraus pudra dedasi, bet kai iškočiojų žiedlapį, nesigauna jo taip gražiai kraštų pariesti, o jei ir pasiriečia, tai greit vėl atsitiesia:(
Ir ar jūs kai darot po vieną žiedlapį, tai pirma išdžiovinat atskirai paskui susukat išdžiūvusius?
Ir ar jūs kai darot po vieną žiedlapį, tai pirma išdžiovinat atskirai paskui susukat išdžiūvusius?
QUOTE(Rasskee @ 2011 11 28, 13:36)
@adrij@, magnolijos nerealios, nu tokios nuostabios, kad atsižiūrėt negalėjau ilgai dar Man niekada turbut nesigaus taip tikroviskai lapelių paraityt, nes nelabai suprantu:( Darau gėles iš @adrijos recepto, kur tik želatina ir cukraus pudra dedasi, bet kai iškočiojų žiedlapį, nesigauna jo taip gražiai kraštų pariesti, o jei ir pasiriečia, tai greit vėl atsitiesia:(
O kodel butent isiciklinti i vienokia mase gelems? Juk tu masiu visokiu yra,kiekviena atranda sau tinkamiausia man su @adrijos gelyciu mase isvis nieko nesigavo...
Aciu visoms uz pagyrimus,ta pilis galiu pasakyti buvo tikras mano kantrybes isbandymas ale jei dar reiketu tokia padaryti,jauciu neatsisakyciau cia kaip su tais mini tortukais astatortai buvo
QUOTE(dzokada @ 2011 11 28, 15:17)
O kodel butent isiciklinti i vienokia mase gelems? Juk tu masiu visokiu yra,kiekviena atranda sau tinkamiausia man su @adrijos gelyciu mase isvis nieko nesigavo...
Aš bandžiau pastilažą lipdymui, bet man nieko nesigavo, o iš cukrinės masės pati masė neblogai gavos, gėlės šiokios tokios išėjo, todėl galvoju, kad čia pačiame žiedlapių formavime bėda, o ne masėje
O iš kokios masės jūs gaminat gėles?
Ačiū visoms už magnolijų įvertinimą .
Dabar atsakysiu ko klausėte .
Jei mano gėlių masė taip daro ( pariesta atsistato į vietą ) joje per daug želatinos , ji lyg guminė , grįžta į savo vietą .
Šitos darytos iš kitokios masės , su glicerinu ir tragakanu ( gum tra lia lia , kaip jūs vadinat ) , viskas daryti atskirai ant vielučių , kai išdžiuvo , susukau gėlę .
Dabar atsakysiu ko klausėte .
Jei mano gėlių masė taip daro ( pariesta atsistato į vietą ) joje per daug želatinos , ji lyg guminė , grįžta į savo vietą .
Šitos darytos iš kitokios masės , su glicerinu ir tragakanu ( gum tra lia lia , kaip jūs vadinat ) , viskas daryti atskirai ant vielučių , kai išdžiuvo , susukau gėlę .
sveikos, norejau uzsisakyt tragakano is cake-deco psl, bet ziuriu,kad isimtas ir jo nera o dar ir glicerino ten buvo, nieko nesuprantu,kur jis dingo gal zinot,kur dar butu galima ju nusipirkti?
QUOTE(newLIFE @ 2011 11 28, 20:43)
sveikos, norejau uzsisakyt tragakano is cake-deco psl, bet ziuriu,kad isimtas ir jo nera o dar ir glicerino ten buvo, nieko nesuprantu,kur jis dingo gal zinot,kur dar butu galima ju nusipirkti?
bet jie pasipildo daznai priekiu
QUOTE(newLIFE @ 2011 11 28, 20:43)
Praitą savaitę visko dar turėjo , pasiskambink jiems , gal laukia naujos siuntos .
Šiaip jie nieko neišima , nebent pasibaigia
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 28, 20:12)
bet jie pasipildo daznai priekiu
tai va,kad reik man dabar uzsakyma padaryt,kitaip nespesiu gaut reiks per ebay uzsisakinet tada
as dar apie raides, jei galima
kurios geriau, sios
http://www.ebay.com/...979957763817064
ar sios
http://www.ebay.com/...990713434371760
Papildyta:
QUOTE(@adrij@ @ 2011 11 28, 20:23)
Praitą savaitę visko dar turėjo , pasiskambink jiems , gal laukia naujos siuntos .
nu bet tikrai nera, isimta visiskai is psulapio ar as nerandu nors pries kelias dienas ziurejau, buvo
Papildyta:
kuo cia tas tragakanas skiriasi:
kazkoks cmc
http://www.ebay.com/...=item3f06180ac7
ir sis
http://www.ebay.com/...=item43a25a0ef9
QUOTE(sweetsosweet @ 2011 11 28, 09:25)
Mergytes nuostabiu toruku pridejot net nuotaika pakilo eit kazka lipdyt
va norejau ismokti daryti geles. uzsisakiau vieluciu,juosteles ir visokiu dar dalyku.zalios juosteles vis dar tebelaukiu.o vielutes jau gavau.aisku pirkau nepasitarusi tai dabar nervai ima kai ziurinejau kokias pirkt,sugalvojau kad kuo didesnis skaicius,tuo storesnes jos turetu buti.bet aisku taip nera turiu nusipirkus nr30.jos tokios plonos kad siaubas galvoju kad jos gal kokiom lelijom tiks ar pan,kur reikia visus ziedlapius po viena atskirai ant vieluciu daryti...vienu zodziu,nearvai ima
o dabar pagaliau klausimelis: kokio storio tos vielutes turi buti is tikro? koks nr? noriu uzsisakyti.pasidariau orchideja (be vielutes) tai labai uzkabliavo noriu prisidaryti visokiu kvietku
ir dar prie to pacio, tos vielutes kur kabinat zvaigzdutes ir darot is tu vieluciu spyruoklytes ir pan, kokios jos ten? kazi ar negaleciau ju nusipirkti paprasciauioj parduotuvej.ar jos kokios specialios cia?
Nu ir prirasiau bet gal kuri galesit patarti,is anksto labai didelis aciu
va norejau ismokti daryti geles. uzsisakiau vieluciu,juosteles ir visokiu dar dalyku.zalios juosteles vis dar tebelaukiu.o vielutes jau gavau.aisku pirkau nepasitarusi tai dabar nervai ima kai ziurinejau kokias pirkt,sugalvojau kad kuo didesnis skaicius,tuo storesnes jos turetu buti.bet aisku taip nera turiu nusipirkus nr30.jos tokios plonos kad siaubas galvoju kad jos gal kokiom lelijom tiks ar pan,kur reikia visus ziedlapius po viena atskirai ant vieluciu daryti...vienu zodziu,nearvai ima
o dabar pagaliau klausimelis: kokio storio tos vielutes turi buti is tikro? koks nr? noriu uzsisakyti.pasidariau orchideja (be vielutes) tai labai uzkabliavo noriu prisidaryti visokiu kvietku
ir dar prie to pacio, tos vielutes kur kabinat zvaigzdutes ir darot is tu vieluciu spyruoklytes ir pan, kokios jos ten? kazi ar negaleciau ju nusipirkti paprasciauioj parduotuvej.ar jos kokios specialios cia?
Nu ir prirasiau bet gal kuri galesit patarti,is anksto labai didelis aciu
Na siandien gavau ir zalia juostele.tik va ka del veluciu daryti?
Papildyta:
[quote=newLIFE,2011 11 28, 18:40]
nenoriu nusisneketi tai jei neteisingai parasysiu,kuri ismano pataisys
tik trumpai isversiu:
Na kas Gum Tragacanth yra zinai pati. CMC (Sugarcel) yra pigesnis jo pakaitalas. Daro ta pati darba. Yra zmoniu,kurie sako,kad jis netgi labiau patinka,baltesnis yra.
Tai va. Mano manymu tai yra tas pats tik pigesnis nors dar palauk kol kuri nors kita parasys as blondine tai galiu ir nusisneketi (nors parasiau kas parasyta skelbime)