Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 75 tema

@adrij@ , ačiū, neįtikėtino grožio magnolijos
Atsakyti
@adrij@, magnolijos nerealios, nu tokios nuostabios, kad atsižiūrėt negalėjau ilgai dar wub.gif Man niekada turbut nesigaus taip tikroviskai lapelių paraityt, nes nelabai suprantu:( Darau gėles iš @adrijos recepto, kur tik želatina ir cukraus pudra dedasi, bet kai iškočiojų žiedlapį, nesigauna jo taip gražiai kraštų pariesti, o jei ir pasiriečia, tai greit vėl atsitiesia:(
Ir ar jūs kai darot po vieną žiedlapį, tai pirma išdžiovinat atskirai paskui susukat išdžiūvusius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 11 28, 13:36)
@adrij@, magnolijos nerealios, nu tokios nuostabios, kad atsižiūrėt negalėjau ilgai dar  wub.gif  Man niekada turbut nesigaus taip tikroviskai lapelių paraityt, nes nelabai suprantu:( Darau gėles iš @adrijos recepto, kur tik želatina ir cukraus pudra dedasi, bet kai iškočiojų žiedlapį, nesigauna jo taip gražiai kraštų pariesti, o jei ir pasiriečia, tai greit vėl atsitiesia:(
Ir ar jūs kai darot po vieną žiedlapį, tai pirma išdžiovinat atskirai paskui susukat išdžiūvusius? g.gif

O kodel butent isiciklinti i vienokia mase gelems? Juk tu masiu visokiu yra,kiekviena atranda sau tinkamiausia mirksiukas.gif man su @adrijos gelyciu mase isvis nieko nesigavo...

Aciu visoms uz pagyrimus,ta pilis galiu pasakyti buvo tikras mano kantrybes isbandymas doh.gif doh.gif doh.gif ale jei dar reiketu tokia padaryti,jauciu neatsisakyciau lotuliukas.gif cia kaip su tais mini tortukais astatortai buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes,kaip visada yra kur akis paganyti wub.gif

atnesu ir as viena biggrin.gif nieko naujo,bet kliente butent tokio norejo....
user posted image
Atsakyti
Pagaliau ir aš atnešu savo pirmąjį klecką jūsų teismui smile.gif foto nelabai kokia, bet pati taip ir nenufotografau nulipdžiusi doh.gif Ačiū merginoms, kurios patarė gaminant ir įkeliant nuotrauką. Ir, žinoma, jums visoms už įkvėpimą, pamokas, supratimą... 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 11 28, 15:17)
O kodel butent isiciklinti i vienokia mase gelems? Juk tu masiu visokiu yra,kiekviena atranda sau tinkamiausia  mirksiukas.gif man su @adrijos gelyciu mase isvis nieko nesigavo...

Aš bandžiau pastilažą lipdymui, bet man nieko nesigavo, o iš cukrinės masės pati masė neblogai gavos, gėlės šiokios tokios išėjo, todėl galvoju, kad čia pačiame žiedlapių formavime bėda, o ne masėje g.gif
O iš kokios masės jūs gaminat gėles? ax.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už magnolijų įvertinimą aciuks.gif .

Dabar atsakysiu ko klausėte .

Jei mano gėlių masė taip daro ( pariesta atsistato į vietą ) joje per daug želatinos , ji lyg guminė , grįžta į savo vietą .

Šitos darytos iš kitokios masės , su glicerinu ir tragakanu ( gum tra lia lia , kaip jūs vadinat biggrin.gif ) , viskas daryti atskirai ant vielučių , kai išdžiuvo , susukau gėlę 4u.gif .

Atsakyti
sveikos, norejau uzsisakyt tragakano is cake-deco psl, bet ziuriu,kad isimtas ir jo nera blink.gif o dar ir glicerino ten buvo, nieko nesuprantu,kur jis dingo g.gif gal zinot,kur dar butu galima ju nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(newLIFE @ 2011 11 28, 20:43)
sveikos, norejau uzsisakyt tragakano is cake-deco psl, bet ziuriu,kad isimtas ir jo nera blink.gif  o dar ir glicerino ten buvo, nieko nesuprantu,kur jis dingo g.gif  gal zinot,kur dar butu galima ju nusipirkti?

bet jie pasipildo daznai priekiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(newLIFE @ 2011 11 28, 20:43)
sveikos, norejau uzsisakyt tragakano is cake-deco psl, bet ziuriu,kad isimtas ir jo nera blink.gif  o dar ir glicerino ten buvo, nieko nesuprantu,kur jis dingo g.gif  gal zinot,kur dar butu galima ju nusipirkti?

Praitą savaitę visko dar turėjo , pasiskambink jiems , gal laukia naujos siuntos .

Šiaip jie nieko neišima , nebent pasibaigia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 28 lapkričio 2011 - 21:25
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 28, 20:12)
bet jie pasipildo daznai priekiu ax.gif

tai va,kad reik man dabar uzsakyma padaryt,kitaip nespesiu gaut g.gif reiks per ebay uzsisakinet tada

as dar apie raides, jei galima blush2.gif
kurios geriau, sios
http://www.ebay.com/...979957763817064

ar sios
http://www.ebay.com/...990713434371760
Papildyta:
QUOTE(@adrij@ @ 2011 11 28, 20:23)
Praitą savaitę visko dar turėjo , pasiskambink jiems , gal laukia naujos siuntos .

Šiaip jie nieko neišima , nebent pasibaigia  smile.gif

nu bet tikrai nera, isimta visiskai is psulapio ar as nerandu doh.gif nors pries kelias dienas ziurejau, buvo g.gif
Papildyta:
kuo cia tas tragakanas skiriasi:

kazkoks cmc

http://www.ebay.com/...=item3f06180ac7

ir sis

http://www.ebay.com/...=item43a25a0ef9
Atsakyti
QUOTE(sweetsosweet @ 2011 11 28, 09:25)
Mergytes nuostabiu toruku pridejot bigsmile.gif net nuotaika pakilo eit kazka lipdyt mirksiukas.gif

va norejau ismokti daryti geles. uzsisakiau vieluciu,juosteles ir visokiu dar dalyku.zalios juosteles vis dar tebelaukiu.o vielutes jau gavau.aisku pirkau nepasitarusi tai dabar nervai ima doh.gif kai ziurinejau kokias pirkt,sugalvojau kad kuo didesnis skaicius,tuo storesnes jos turetu buti.bet aisku taip nera unsure.gif turiu nusipirkus nr30.jos tokios plonos kad siaubas doh.gif galvoju kad jos gal kokiom lelijom tiks ar pan,kur reikia visus ziedlapius po viena atskirai ant vieluciu daryti...vienu zodziu,nearvai ima verysad.gif

o dabar pagaliau klausimelis: kokio storio tos vielutes turi buti is tikro? koks nr? noriu uzsisakyti.pasidariau orchideja (be vielutes) tai labai uzkabliavo mirksiukas.gif noriu prisidaryti visokiu kvietku biggrin.gif

ir dar prie to pacio, tos vielutes kur kabinat zvaigzdutes ir darot is tu vieluciu spyruoklytes ir pan, kokios jos ten? kazi ar negaleciau ju nusipirkti paprasciauioj parduotuvej.ar jos kokios specialios cia?

Nu ir prirasiau ax.gif bet gal kuri galesit patarti,is anksto labai didelis aciu 4u.gif

Na siandien gavau ir zalia juostele.tik va ka del veluciu daryti?

Papildyta:
[quote=newLIFE,2011 11 28, 18:40]

nenoriu nusisneketi tai jei neteisingai parasysiu,kuri ismano pataisys biggrin.gif

tik trumpai isversiu:

Na kas Gum Tragacanth yra zinai pati. CMC (Sugarcel) yra pigesnis jo pakaitalas. Daro ta pati darba. Yra zmoniu,kurie sako,kad jis netgi labiau patinka,baltesnis yra.

Tai va. Mano manymu tai yra tas pats tik pigesnis mirksiukas.gif nors dar palauk kol kuri nors kita parasys smile.gif as blondine tai galiu ir nusisneketi lotuliukas.gif (nors parasiau kas parasyta skelbime)
Atsakyti