Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 75 tema

QUOTE(benomama @ 2011 11 27, 14:47)
dar kur galima kilogramais kokoso drozliu isigyti ??? as randu tik po 120 g. sad.gif

www.gerybiuragas.lt
Atsakyti
Labas vakaras visom smile.gif .

Nuostabių tortų pridėjote , tik man sunku ką pasakyti , nes visi tortai kreivi ir suploti verysad.gif ...... įdėjo man naujus Windausus , o tų parametrai neatitinka , nenoriu nei prie kompo sėstis , krepšinio kamuolys , kaip regbio verysad.gif .

Įmesiu savo tik kelis .... vaizdas kaip gerai kuo plota per juos doh.gif , jūs turbūt matote normaliai , o man baisu net žiūrėti .

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
@adrij@, olesta, dzokada, anber Jusu tortai nuostabus wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
anber, su panele superinis tortukas thumbup.gif
dzokada, knyga nuostabi thumbup.gif
Olesta visi thumbup.gif wub.gif
@adrij@ kaip visada thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kokie nuostabūs tortai bigsmile.gif kaip čia smagu po savaitgalio biggrin.gif
Atnešu mažytį boružiuką ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2011 11 27, 15:47)
turiu klausimuka darbstuolem
kas bandet sias grietineles??? gal galite ka nors apie jas pasakyti.
ju kaina padori, todel domiuosi.

Man tau gryna sintetika, tai augalinė grietinėlė
@adrij@, olesta, dzokada, anber, neli nuostabu, visoms po 4u.gif

„Ežiukų šeimynėlė”
user posted image

Karameliniai ir tamsūs biskvitai, grietinėlės varškės kremas su konservuotais mangais, grietinėlės kremas su rududu,svoris 3,4 kg
Atsakyti
Gal kuri pasakys skanu torto receptuka, kuris nebutu labai jau sudetingas? esu kepus griliazini, snikersa, rafaelo, meduti, napoleona. noretus kokio gaivaus ir nesudetingo, turiu laiko iki sestadienio, tad jei reiktu kad pastovetu tad laiko pakankamai smile.gif
Atsakyti
Sveikos! net zado netekau, koks grozis bigsmile.gif saunuoles!
o as kreipiuosi i jus patarimo. Kaledoms noreciau vel issikepti "Napoleono torta". Esu ji kepusi du kartus, abu kartus gavosi toks sausokas, vyras sako, kad per stori padai, gal galite ka patarti? nelabai kazkaip jie ploninas, ir jei nuploninu tada iskociojus nebegaliu perkelti i blieka, gaunasi kazkur 4mm iskepus.. o kita karta pertepime susoko miltai gumuliukais, tai per smulku seteli teko pertrinti.. gal siaip kokiu patarimu turit, kaip iskepti skanu "napoleona" Dekui!
Atsakyti
neli, nuostabus boruziukas thumbup.gif wub.gif
likta grazi seiminele wub.gif , tik kasko truputi truksta, gal keliu lapeliu ant kelmuko unsure.gif arba didesnius eziukus daryciau ax.gif

QUOTE(XVXVX @ 2011 11 27, 20:42)
Sveikos! net zado netekau, koks grozis bigsmile.gif  saunuoles!
o as kreipiuosi i jus patarimo. Kaledoms noreciau vel issikepti "Napoleono torta". Esu ji kepusi du kartus, abu kartus gavosi toks sausokas, vyras sako, kad per stori padai, gal galite ka patarti? nelabai kazkaip jie ploninas, ir jei nuploninu tada iskociojus nebegaliu perkelti i blieka, gaunasi kazkur 4mm iskepus.. o kita karta pertepime susoko miltai gumuliukais, tai per smulku seteli teko pertrinti.. gal siaip kokiu patarimu turit, kaip iskepti skanu "napoleona" Dekui!

o as iskocioju tesla, perkeliu i skarda, ir tik tada reikiamo didzio ispjaunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(XVXVX @ 2011 11 27, 21:42)
gal siaip kokiu patarimu turit, kaip iskepti skanu "napoleona" Dekui!

kociokit tiesiai ant kepimo popieriaus, su juo ir kepkit. Iki permatomumo taip galima iskocioti ir net pas kaimyne nusinesti kepti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

merginos, nuostabūs tortukai wub.gif

Pasirodysiu ir aš šioje temoje po ilgo tylėjimo ax.gif

"Lauke" (aplikacija):
user posted image
Viduje - medaus tortas, papuošimai - pastilažas.

"Trejetukas su mašinytėmis":
user posted image
Viduje - šokoladinis su vyšniomis, papuošimai - pastilažas, aisingas, marcipanas.

"Afrika":
user posted image
Viduje - vaisinis tortas, papuošimai - pastilažas.

"Vienetukas su nykštuku":
user posted image
Papuošimai - pastilažas.
Atsakyti
Aciu visoms 4u.gif
Man si savaite pilna isbandymu doh.gif Ketvirtadieni susiruosiau teslas kepti tortus savaitgaliui.....o orkaite sugalvojo nekaisti....zodziu buvo strioko,vaziavau valanda kelio pas drauge skolintis jos virtuves su orkaite lotuliukas.gif doh.gif (na valanda cia mums kaip ir niekis skaitosi), paskui su tortais biski buvo problemu,nes pirma karta dariau ir maisa ir pili doh.gif na zodziu,pagaliau viskas baigesi,visi liko laimingi ir pasimirs tuoj visi vargai smile.gif

Varskes gaivumelis, 6200 Kg, Sugarpaste, Flower paste, slapia beze:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ahhhh PAGALIAU Migle islindo bigsmile.gif

Likta grazus tortukas,tik tie eziukai ciut noretusi kad didesni butu blush2.gif

Neli grazus ryskus boruziukas

@adrija detales detales detales doh.gif jau mane viena pilis vare is proto o cia.... doh.gif
Atsakyti