Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 75 tema

Geras biggrin.gif dabar tik pamaciau
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 11 26, 19:48)
jei dengsit tortą mase tai ganašo nebereikia,jis kaip papuošimas yra  mirksiukas.gif
bet prieš dengiat gerai būtų aptepti tortą,kadangi nuo snikerio lieka rududu tai tą likutį padarau su sviestu 1:1 (išsukti sviestą gerai ir tada įdėti karamelę,dar pasukti truputi) ir aptepu tortą  4u.gif

o m,an neliko nes dali i tesla dali i krema su riecsutais dejau, tada aptepti kitu kremu?
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 11 26, 18:04)
koks ten vaiduoklis salia antrojo tortuko?  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu ir pastabumas doh.gif

Grazus man tas torciukas su panele thumbup.gif

Siandienos darbeliai:

Sokoladine simfonija, 4,5Kg, Marshmellows mase :
(tik nesimato foto rastelio maiso kazko)

user posted image

Medutis, Marshmellows mase:

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 11 26, 23:37)
Siandienos darbeliai:

kodėl širdelės su skylutėm? g.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 11 26, 21:14)
kodėl širdelės su skylutėm?  g.gif

nes taip norejosi man lotuliukas.gif

o jei rimtai,tai su adata jas smeigiau ir klijavau po viena,nes pirstais nejo sugraibyti,lb mazytes doh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 11 27, 00:51)
nes taip norejosi man  lotuliukas.gif 

o jei rimtai,tai su adata jas smeigiau ir klijavau po viena,nes pirstais nejo sugraibyti,lb mazytes  doh.gif laugh.gif

taip ir pagalvojau, kad Amūro adatos jos subadytos.. nu ir padirbėta thumbup.gif
Atsakyti
mamytes, gal galit padėti, reikia paprasto ir gražaus veiduko ant tortuko mažo vaikučio gimtadieniui, nes man su papuošimais doh.gif blush2.gif tortų galiu prikept, tik ne juos papuošti. blush2.gif neturiu tokios gyslelės. O čia nusimato šventė ir norėtusi veiduką padaryt gražų ir paptastą kuo mažiau visokių pribumbasų... gal kasnors netyčia užmačius buvo.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kvepianti kava: 26 lapkričio 2011 - 23:59
kažko panašaus ieškote???

turtingas kavos tortas, pastilažas
user posted image

tortas šauliui, pastilažo gabaliukas su šauliu, visa kita bezė...
user posted image

kriaušinis karamelinis, pastilažas

user posted image

paprastas kaip dvi kapeikos tortas medžiotojams dviems vyrukams, abiems po medžioklės ragą...bezė, trupinukai , pastilažas, vyšninis rikotos tortas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 11 27, 12:13)

tortas šauliui, pastilažo gabaliukas su šauliu, visa kita bezė...

koks mielas wub.gif
o tas su dviem ragais... tai pagalvojau, kad čia kažkam iš Lietuvos pašto hihihi.gif mat jų logotipe tokie ragai-ne-ragai yra bigsmile.gif
Atsakyti
mergytes padekit prasau, darioau sviestini krema sarlot ir supylus cukraus kiausinio mase sviestas istirpo, turbut nebuvo gerai atveses, sakykit man ji dabar piolti lauk ir daryti is naujo ar galima dar ka pataisyti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingule @ 2011 11 27, 12:43)
mergytes padekit prasau, darioau sviestini krema sarlot ir supylus cukraus kiausinio mase sviestas istirpo, turbut nebuvo gerai atveses, sakykit man ji dabar piolti lauk ir daryti is naujo ar galima dar ka pataisyti  sad.gif

palauk kol atves visa masė ir plak 4u.gif viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
grazi knygute su sirdutem 4u.gif
turiu klausimuka darbstuolem
kas bandet sias grietineles??? gal galite ka nors apie jas pasakyti.
user posted imageuser posted image
ju kaina padori, todel domiuosi.
dar kur galima kilogramais kokoso drozliu isigyti ??? as randu tik po 120 g. sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 27 lapkričio 2011 - 15:23