Geras dabar tik pamaciau
QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 11 26, 19:48)
jei dengsit tortą mase tai ganašo nebereikia,jis kaip papuošimas yra
bet prieš dengiat gerai būtų aptepti tortą,kadangi nuo snikerio lieka rududu tai tą likutį padarau su sviestu 1:1 (išsukti sviestą gerai ir tada įdėti karamelę,dar pasukti truputi) ir aptepu tortą
bet prieš dengiat gerai būtų aptepti tortą,kadangi nuo snikerio lieka rududu tai tą likutį padarau su sviestu 1:1 (išsukti sviestą gerai ir tada įdėti karamelę,dar pasukti truputi) ir aptepu tortą
o m,an neliko nes dali i tesla dali i krema su riecsutais dejau, tada aptepti kitu kremu?
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 11 26, 18:04)
koks ten vaiduoklis salia antrojo tortuko?
nu ir pastabumas
Grazus man tas torciukas su panele
Siandienos darbeliai:
Sokoladine simfonija, 4,5Kg, Marshmellows mase :
(tik nesimato foto rastelio maiso kazko)
Medutis, Marshmellows mase:
QUOTE(dzokada @ 2011 11 26, 23:37)
kodėl širdelės su skylutėm?
QUOTE(naitas @ 2011 11 26, 21:14)
kodėl širdelės su skylutėm?
nes taip norejosi man
o jei rimtai,tai su adata jas smeigiau ir klijavau po viena,nes pirstais nejo sugraibyti,lb mazytes
QUOTE(dzokada @ 2011 11 27, 00:51)
nes taip norejosi man
o jei rimtai,tai su adata jas smeigiau ir klijavau po viena,nes pirstais nejo sugraibyti,lb mazytes
taip ir pagalvojau, kad Amūro adatos jos subadytos.. nu ir padirbėta
mamytes, gal galit padėti, reikia paprasto ir gražaus veiduko ant tortuko mažo vaikučio gimtadieniui, nes man su papuošimais tortų galiu prikept, tik ne juos papuošti. neturiu tokios gyslelės. O čia nusimato šventė ir norėtusi veiduką padaryt gražų ir paptastą kuo mažiau visokių pribumbasų... gal kasnors netyčia užmačius buvo..
kažko panašaus ieškote???
turtingas kavos tortas, pastilažas
tortas šauliui, pastilažo gabaliukas su šauliu, visa kita bezė...
kriaušinis karamelinis, pastilažas
paprastas kaip dvi kapeikos tortas medžiotojams dviems vyrukams, abiems po medžioklės ragą...bezė, trupinukai , pastilažas, vyšninis rikotos tortas
turtingas kavos tortas, pastilažas
tortas šauliui, pastilažo gabaliukas su šauliu, visa kita bezė...
kriaušinis karamelinis, pastilažas
paprastas kaip dvi kapeikos tortas medžiotojams dviems vyrukams, abiems po medžioklės ragą...bezė, trupinukai , pastilažas, vyšninis rikotos tortas
QUOTE(Olesta @ 2011 11 27, 12:13)
koks mielas
o tas su dviem ragais... tai pagalvojau, kad čia kažkam iš Lietuvos pašto mat jų logotipe tokie ragai-ne-ragai yra
mergytes padekit prasau, darioau sviestini krema sarlot ir supylus cukraus kiausinio mase sviestas istirpo, turbut nebuvo gerai atveses, sakykit man ji dabar piolti lauk ir daryti is naujo ar galima dar ka pataisyti
QUOTE(ingule @ 2011 11 27, 12:43)
mergytes padekit prasau, darioau sviestini krema sarlot ir supylus cukraus kiausinio mase sviestas istirpo, turbut nebuvo gerai atveses, sakykit man ji dabar piolti lauk ir daryti is naujo ar galima dar ka pataisyti
palauk kol atves visa masė ir plak viskas bus gerai