Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 75 tema

QUOTE(Olesta @ 2011 11 24, 16:11)
pasakiškas, o kadangi mano mėgstamiausias ir man skaniausias, tai ypatingai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  dariau ir aš šiandien ax.gif ir forma netgi tokia pat, tik rytoj aš jai priduosiu daugiau erotikos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ačiū ačiū, taip kad laukiam ir Jūsų erotiškesnio varianto smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ramune.v @ 2011 11 24, 16:14)
simisimi84 cia sokolado tvorele tai sokoladas lietas istisai ir po to uzdetas nuo popieriaus? labai grazu...

šokoladą ištirpinu, su teptuku tada tepu ant popieriaus, o pastarąjį dedu ant tortuko 4u.gif kai nieko blatno nereikia, o nuogi torto šonai nepatinka, tai šokoladas visad puiki išeitis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(newLIFE @ 2011 11 25, 13:09)
viskas aisku, teks pirkt is ten, idomu, per kiek laiko pristato prekes,jei ne i vln g.gif

yra tel. nr. tai paskambinkit ir sutarsit, kiek zinau sekmadieniais i vilniu atveza thumbup.gif
Atsakyti
mergickos reikia patarimo ax.gif
vel kepsiu skaniaja "pieniska mergaite"ir ja noresiu aplieti sokoladu(pirmas mano bandymas blush2.gif )ir pasistojo klausimas,kaip tai padaryti doh.gif zinau,kad reikia torta deti ant groteliu,kad likutis nuvarvetu,bet,kad jis toks minkstutis,kaip tai padaryti g.gif
jei kas patars-dekui 4u.gif jei ne,galvoju,gal padekla issikirpti tokio dydzio,kokio yra paploteliai,ir viskas bus gerai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2011 11 24, 21:35)
virsutinej papuosimu temoj be komentaru yra receptas.susiraskit,ten viskas aprasyta 4u.gif .as nemoku nuorodos ikelt blush2.gif

QUOTE(rivera @ 2011 11 24, 21:35)
Dar ir daugiau info susirasi wink.gif.

QUOTE(aftersun @ 2011 11 24, 22:18)
Kodencija, cia dengimo masiu receptai  4u.gif
http://www.supermama...?...78104&st=96

dėkoju širdingai paskaigiau, gal ir pabandysiu, paprasta kai žinai kur ziurėt, atejai paskaitei, o visos ar net keliu temu nera nei laiko nei galimybiu skaityt, dar karta aciu
Atsakyti
aš pradėjau dovanas pakuot tongue.gif

juodas miškas, pastilažas g.gif

pasiėmiau naują pakelį žalatinos tai kažkoks košmars su mase blink.gif

user posted image
Atsakyti
akvilyte, grazi dovanele wub.gif

man viena syk irgi su zelatina kaskas buvo netaip unsure.gif

Atsakyti
Akvilyte, labai grazu, jei galma-nusikopinsiu 4u.gif
Atsakyti
Nuostabius tortukus gaminat mergaites ax.gif va gal galit man kas pasakyt kiek gramu yra pakelyje kepimo milteliu ir pakelyje vaniles, nes pas mane viskas i indukus supilstyta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astatortas @ 2011 11 25, 18:28)
Akvilyte, labai grazu, jei galma-nusikopinsiu  4u.gif

man irgi patinka tokie tortukai, jau senokai galvojau kaska padaryti wub.gif
paziurek cia , rasi daugiau ideju http://www.google.lt...uz6C8TN4QSzsbkc
Papildyta:
QUOTE(katemiau @ 2011 11 25, 19:14)
Nuostabius tortukus gaminat mergaites  ax.gif  va gal galit man kas pasakyt kiek gramu yra pakelyje kepimo milteliu ir pakelyje vaniles, nes pas mane viskas i indukus supilstyta  doh.gif

kad pokiuku visokiu yra pirkti, tai gramai gali nesutapti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katemiau @ 2011 11 25, 19:14)
Nuostabius tortukus gaminat mergaites  ax.gif  va gal galit man kas pasakyt kiek gramu yra pakelyje kepimo milteliu ir pakelyje vaniles, nes pas mane viskas i indukus supilstyta  doh.gif

mazi pokiukai po 20g 4u.gif
Atsakyti
notworthy.gif Aciu
Atsakyti
Akvilyte,nuostabus tortukas 4u.gif
Atsakyti