Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 75 tema

papasakokit blondinei kaip ta mmg mase darosi? blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 11 24, 13:48)
Man kažkada reikejo džiovinti gėlės žiedą (pastilažo) tai aš su fenu pūčiau  ax.gif

Visada beveik taip dziovinu.....tiesiog prispiria reikalas,nemoku is anksciau sulipdyti lotuliukas.gif

Dar del tu dazu,tai va man kas istikro nesiderina tai kai buna dazyti biskvitai,tada tai jau man nevalgoma tikrai schmoll.gif o jei ten is isores,tai nieko tokio,daug zmoniu yra kurie ar taip ar taip nevalgo tos isores,gal vieni del dazu,kiti del skonio,as nemegstu tokiu saldziu dalyku (bet ir del dazu nevalgau ir vaikams nulupu) nebent tai yra balta mase tada galim ir valgyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kodencija @ 2011 11 24, 19:19)
papasakokit blondinei kaip ta mmg mase darosi? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

imi produktus,kurie surasyti recepte,ir verdi taip/tiek,kaip parasyta recepte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 11 24, 20:59)
imi produktus,kurie surasyti recepte,ir verdi taip/tiek,kaip parasyta recepte  smile.gif

dekui uz išsamu atsakyma verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kodencija @ 2011 11 24, 18:19)
papasakokit blondinei kaip ta mmg mase darosi? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

virsutinej papuosimu temoj be komentaru yra receptas.susiraskit,ten viskas aprasyta 4u.gif .as nemoku nuorodos ikelt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 11 24, 19:59)
imi produktus,kurie surasyti recepte,ir verdi taip/tiek,kaip parasyta recepte  smile.gif

QUOTE(Kodencija @ 2011 11 24, 20:09)

Gal pirma kart i sia temuke uzejai smile.gif. Bet apie mmg buvo N + 1000 kart sneketa. Todel merginoms jau kantrybe isseko kiekviena kart atsakineti wink.gif. mmg-mein mase su gliukoze. Eini i tema be komentaru apie tortu puosima ir susirandi issamu tave dominanti recepta. Dar ir daugiau info susirasi wink.gif.

O apie dazus, nezinau pas mane tai ant ju parasyta -food color.
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 11 24, 20:35)
Gal pirma kart i sia temuke uzejai smile.gif. Bet apie mmg buvo N + 1000 kart sneketa. Todel merginoms jau kantrybe isseko kiekviena kart atsakineti wink.gif. mmg-mein mase su gliukoze. Eini i tema be komentaru apie tortu puosima ir susirandi issamu tave dominanti recepta. Dar ir daugiau info susirasi wink.gif.
O apie dazus, nezinau pas mane tai ant ju parasyta -food color.

tada geriausia patylet, nes per ta laika, kol paraso nesamone, zmogui butu padejusios parasydamos tai ko klause cool.gif

Kodencija, cia dengimo masiu receptai 4u.gif
http://www.supermama...?...78104&st=96
Atsakyti
QUOTE(aftersun @ 2011 11 24, 21:18)
tada geriausia patylet, nes per ta laika, kol paraso nesamone, zmogui butu padejusios parasydamos tai ko klause  cool.gif 

bigsmile.gif tylim.

Kas ten verke del pasibaigusio dazu sertifikato smile.gif
prasom naujas smile.gif kairej pusej apacioj, galite atsidaryti. Gal bus ramiau kazkam wink.gif.
http://www.americolorcorp.com/
Atsakyti
kazkada pati ieskojau, kur ju butu galima nusipirkti Americolor ir Ebay taip pat pastebejau, kad jie parduodami kaip nemaistiniai dazai. Va cia yra ir paaiskinimas, del ko jie nebegali buti maistiniai My Webpage. Kadangi yra ir standartus atitinkanciu dazu, tai gal geriau juos ir naudoti.
Atsakyti
Moterytes,kas Vilniuje kepat torta uzsakymui? Blaskausi ir nerandu bigsmile.gif
Bukit gera,parasykot kuri i AZ. Labai aciu
Atsakyti
QUOTE(Kodencija @ 2011 11 24, 21:09)

eikit i virsutine tema,kur yra receptukas,pasiskaitykit,pastudijuokit,o tada ,jei jau kas bus neaisku,klauskit.visko juk nenupasakosi...
QUOTE(aftersun @ 2011 11 24, 22:18)
tada geriausia patylet, nes per ta laika, kol paraso nesamone, zmogui butu padejusios parasydamos tai ko klause  cool.gif 

ane?kazkaip nepasijauciau parasius nesamone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 11 24, 22:30)
bigsmile.gif tylim.

Kas ten verke del pasibaigusio dazu sertifikato smile.gif
prasom naujas smile.gif kairej pusej apacioj, galite atsidaryti. Gal bus ramiau kazkam wink.gif.
http://www.americolorcorp.com/

nieks ir neverke smile.gif tiesiog norint prekiauti reik ne tik tokio popieriuko is www o LT patvirtinto atitikties sertifikato, bet cia jau ne musu reikalas cool.gif
viskas baigia ta tema doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 24 lapkričio 2011 - 22:26