Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 75 tema

QUOTE(simbail @ 2011 11 24, 09:09)
Tik va kas dažo americolor dažais tai jau man tai nėra suprantama, nes jie gi tai ne maistiniai  g.gif o tortai, tie ryškūs gražuoliai, dažniausiai skirti vaikams.

o kokie jie? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2011 11 24, 10:09)
O man nekvailai skamba visai, ta patį ir aš pagalvoju ir vistiek grožiuosi čia esančiais tortukais. Pati tortus dažau natūraliais dažais, o figūrėlėse jei reikia ir nenatūralių įdedu, nes gi maistiniais kaip bebūtų. Tik va kas dažo americolor dažais tai jau man tai nėra suprantama, nes jie gi tai ne maistiniai  g.gif o tortai, tie ryškūs gražuoliai, dažniausiai skirti vaikams.
Na o maistiniai dažai... tai jei mamos užsakinėja tokius, o dažnai dar prašo, kad būtų  kuo ryškiau, tai čia jau kiekvieno asmeninis reikalas turbūt... Manau tai laiko klausimas kada praeis ši mada. Nors iš kitos pusės tai ir gaila būtų, nes kai kurios mergaitės kuria ne tortus, o meno šedevrus  thumbup.gif

nesupratau ??? biggrin.gif
tai kas tada jie,vaikas piesti ant popieriaus? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2011 11 24, 09:09)
O man nekvailai skamba visai, ta patį ir aš pagalvoju ir vistiek grožiuosi čia esančiais tortukais. Pati tortus dažau natūraliais dažais, o figūrėlėse jei reikia ir nenatūralių įdedu, nes gi maistiniais kaip bebūtų. Tik va kas dažo americolor dažais tai jau man tai nėra suprantama, nes jie gi tai ne maistiniai  g.gif o tortai, tie ryškūs gražuoliai, dažniausiai skirti vaikams.
Na o maistiniai dažai... tai jei mamos užsakinėja tokius, o dažnai dar prašo, kad būtų  kuo ryškiau, tai čia jau kiekvieno asmeninis reikalas turbūt... Manau tai laiko klausimas kada praeis ši mada. Nors iš kitos pusės tai ir gaila būtų, nes kai kurios mergaitės kuria ne tortus, o meno šedevrus  thumbup.gif

Na, visame pasaulyje jie maistiniai lotuliukas.gif
Kliedesiai tokios kalbos yra. Kiek jus dazu idedt i figurele? Litra? Kibira? Man uztenka lasiuko. Ir jei vaikas karta i metus sugraus meskino ausi, su kruopelyte dazu, tikrai jam nieko nenutiks. Nebent Jus pusryciams pietums ir vakarienei vaikus maitinat dazytom figurelem.
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 11 24, 09:27)
Na, visame pasaulyje jie maistiniai  lotuliukas.gif
Kliedesiai tokios kalbos yra. Kiek jus dazu idedt i figurele? Litra? Kibira? Man uztenka lasiuko. Ir jei vaikas karta i metus sugraus meskino ausi, su kruopelyte dazu, tikrai jam nieko nenutiks. Nebent Jus pusryciams pietums ir vakarienei vaikus maitinat dazytom figurelem.

drinks_cheers.gif man tai didziausias nuodas sokoladiniai sūreliai doh.gif o jais kakodel mamos maitina ir nesinervuoja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 11 24, 09:27)
Na, visame pasaulyje jie maistiniai  lotuliukas.gif

Sveikos. Pas mus jau taip yra, geriausi rusiški vaistai, kuriais gydėmės 50 metų, patapo nebe vaistais. Dažai, kurie visur maistiniai- tampa nebemaistiniai doh.gif Ai, čia toje lietuvoje tai pinigai viska lemia.
Atsakyti
Aš esu šios tėmutės gerbėja. blush2.gif Jau tokius gražius tortukus visos gaminate.Aš tai virtuvėje "krapštausi" dažnai, tačiau tortų puošybą, nusprendžiau išbandyti labai neseniai.Kadangi tortus darau, tik šventėms ir tik namams, tai puošti tenka retai.Taigi įkeliu antrą puošybos "šedevrą".
Tikiuosi, kad karts nuo karto atsiras įgūdžiai, nes dabar, tai doh.gif
Tortas"Snikersas", saldainių masė ir karamelinis ganašas pagal Daividiją.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo absonata: 24 lapkričio 2011 - 10:03
LABA,
mergaites,reikia patarimo arteja kriksto dukros gimtadienis , labai noriu iskepti berbe- torta, pagrindui galvoju medaus tortas tiks barbe lelyte jau irgi turiu patarkit kaip paprastai neprofesionalei kepejai blush2.gif papuosti sijona nu tas pastilazas man kazkaip neiveikiamas blush2.gif schmoll.gif

ir dar gal galite pasidalinti kontaktais kepeju kurios kepa grazius (skanus jie ir taip aisku kad buna)vaikiskus tortukus Kaune dekoju is anksto (galita i az)
Atsakyti
dzokada labai grazus paziureti ir tikiu suniamnioti, bet ta "ipakavima" as palikciau blush2.gif biggrin.gif o siaip labai fainas thumbup.gif
QUOTE(Bijuna @ 2011 11 24, 10:52)
Sveikos. Pas mus jau taip yra, geriausi rusiški vaistai, kuriais gydėmės 50 metų, patapo nebe vaistais. Dažai, kurie visur maistiniai- tampa nebemaistiniai  doh.gif  Ai, čia toje lietuvoje tai pinigai viska lemia.

drinks_cheers.gif
absonata nu gi fainuolis, man karamelinis ganasas neiveikiamas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2011 11 24, 11:09)
Tik va kas dažo americolor dažais tai jau man tai nėra suprantama, nes jie gi tai ne maistiniai 

o gal galit plačiau šita tema papasakot? ačiū.

QUOTE(Bijuna @ 2011 11 24, 11:52)
Sveikos. Pas mus jau taip yra, geriausi rusiški vaistai, kuriais gydėmės 50 metų, patapo nebe vaistais. Dažai, kurie visur maistiniai- tampa nebemaistiniai  doh.gif  Ai, čia toje lietuvoje tai pinigai viska lemia.

na bet rusiški vaistai ne visi buvo geri. Tą reik pripažint. Vieną galą gydė, bet kitą gadino. Ir dabar vaistuose vyksta kaita. Kas JAV jau seniai pripažinta kaip nuodas, Europoj dar vadinama pažangūs vaistai.
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 11 24, 11:13)
o kokie jie?  blink.gif

parašyta kad "NEMAISTINIS PRODUKTAS" g.gif
QUOTE(naitas @ 2011 11 24, 14:46)

Plačiau papasakoti deja negaliu unsure.gif norėčiau galėti, nes ir pačiai man labai įdomu kam gi jie skirti. Kai pirkausi dažus iš šio puslapio http://www_cake-deco...c...t&Itemid=87 tai mačiau, kad americolor išskirti atskirai, o kai atsidariau tai pasirodo nemaistiniai blink.gif O mano kolegė būtent jais viską dažo ir aš pati būtent jų lindau ten pirkti doh.gif . Na aišku, nusipirkau kitus, nes ten pasirinkimas gi yra tų dažų. Bet tik klausimas man kilo - kodėl jie ten parduodami jei neskirti maistui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2011 11 24, 13:11)
parašyta kad "NEMAISTINIS PRODUKTAS"  g.gif
Plačiau papasakoti deja negaliu  unsure.gif  norėčiau galėti, nes ir pačiai man labai įdomu kam gi jie skirti. Kai pirkausi dažus iš šio puslapio http://www_cake-deco...c...t&Itemid=87 tai mačiau, kad americolor išskirti atskirai, o kai atsidariau tai pasirodo nemaistiniai  blink.gif  O mano kolegė būtent jais viską dažo ir aš pati būtent jų lindau ten pirkti  doh.gif . Na aišku, nusipirkau kitus, nes ten pasirinkimas gi yra tų dažų. Bet tik klausimas man kilo - kodėl jie ten parduodami jei neskirti maistui  unsure.gif

pardavejo paklauskit dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 11 24, 12:46)

Aš irgi nelabai daugiau ką galiu pasakyt, bet ten, kur aš perku tuos dažus, tai rašo, kad dažai yra maistiniai ir saugūs naudojimui. Tai įrodantį sertifikatą galite pamatyti:
http://sal2.puslapia...kosher_cert.pdf
Kadangi angliškai nelabai ką tesuprantu, tai man tas sertifikatas nieko neįrodo smile.gif
O dėl maistinių ir nemaistinių dažų, tai reikia palyginti sudėtį Americolor dažų ir tu vadinamų maistinių. Kadangi tikrų taip vadinamų maistinių neturiu, tai neturiu su kuo palyginti.
Taip pat, gal kas žino, kaip greit galima išdžiovinti nudažytas figūrėles? Gelinius dažus skiedžiau degtine ir dažiau figūrėles, bet kaip tuomet greit išdžiovint? Nes paskutinį kart man daugiau nei parą džiuvo... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasskee: 24 lapkričio 2011 - 13:35