Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 75 tema

QUOTE(EEmama @ 2011 11 22, 23:41)
pabandyk paieskoti atidziau, nes as pirkausi sausa gliukoze tesco, tik taip ir stovi, kazkaip visada tik jau skysta naudoju  4u.gif  shamrock berots firma

Tai vaaa kad nerandu arba ne ten ieskau doh.gif zinau koks tas pokelis,kokia firma,bet net uk internete nemeta man jos...drauge Irl gyvena sake pas juos yra jos...

QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 11 23, 08:52)
O piping gel ir decorgelis ne tas pats? Nes ebay ieskant decor gelio ismeta piping geli

As irgi vakar ziurinejau i sita,bet kad labai mazais kiekiais parduoda,mazom tutelem,noretusi biski daugiau...nors labai stipriai neieskojau dar ax.gif

QUOTE(naitas @ 2011 11 23, 12:32)
Tortuose netgi viskas gali būti sukontroliuota. Nenori valgyti dažų priedų -  nulupi, nuimi ir padedi šalia. Bet tortas tiesiog privalo būti gražus.

As butent taip ir darau,niekada nevalgau mases,nu man nei ten skanu nei ka,visada nulupu,o kiti kas nori tegul valgo,nenori tegul irgi nusilupa smile.gif

QUOTE(Rasskee @ 2011 11 23, 13:25)
Nu jei taip jau pries dazus, tai galima gi apseiti ir be ju smile.gif Aisku, puosimas bus ribotas, bet bent jau be dazu. Grietinele, baltas ir juodas sokoladas, beze, svietsiniai kremai su Rududu, papuosimai is karameles ir pan... Tik aisku, turbut tokie papusoimai vaiku nelabai pradziugintu smile.gif Vaika riekia spalvu, daug ir ryskiu smile.gif Bet as asmeniskai kiek imanoma vengiu dazu, ar bent jau iskart juos nukrapstau ir tik tada valgau.

jeigu puosi tik sau tai aisku galima apsieiti,bet jeigu klijentams tai niekas is taves tokiu nublukusiu nepirks smile.gif

QUOTE(Auksiuke @ 2011 11 23, 14:30)
atnesu pasisveikinimui savo viena taskuota ir einu ziuret, kokiu groziu prikelet

sakes koks fainas,kartais paprastume visas grozis thumbup.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 11 23, 16:46)
dar viena savo tortuko foto gavau ,tai rodausi

jauciu darbelio buvo tam lektuvui sukonstruoti bigsmile.gif fainas tortukas thumbup.gif

Na o cia as prie tos dazu temos atnesu savo siandienos,seip namams,kadangi buvo trumpos paskaitos universitete,tai ta proga kad vaikai darzelyje mama pakaifavo biski biggrin.gif
Labai senai norejau isbandyti ''siuvinejima'',prisipazinsiu kad galvojau jog tai labai lengva,bet panasu kad klydau blink.gif nesigavo kaip norejosi,nu bet lb noriu ismokti,nes lb grazu...
Aisingas lyg atrode per skystas,bet teptuku siuvineti buvo sunkoka,neatrode slystas,na zodziu,turbtu vistiek per skystas doh.gif
Sokoladine simfonija,marshmellows mase, aisingas:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas merginos jusu tortai vienas uz kita grazesni net nera ka isskirti 4u.gif .Turiu klausimeli gal kas turite kokiu ideju HIPHOPO TEMAI.lindau i google nieko gero neismeta.Gal kas ka panasaus darete
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 11 23, 22:42)
jauciu darbelio buvo tam lektuvui sukonstruoti  bigsmile.gif fainas tortukas  thumbup.gif

Na o cia as prie tos dazu temos atnesu savo siandienos

tiesa sakant,nebuvo daug darbo.viena diena pasidariau lektuva,sparnus ir t.t.kita diena viska suklijavau. isiziurejus,juk matosi,kad tai nera kazkokios sudetingos detales ,bet vaizdas mane tenkinantis smile.gif

aciu visoms uz ivertinima 4u.gif

o cia tortukas juodas?dazei ant virsaus,ar kazkaip sugebejai tokia spalva isgauti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 11 23, 20:50)
tiesa sakant,nebuvo daug darbo.viena diena pasidariau lektuva,sparnus ir t.t.kita diena viska suklijavau. isiziurejus,juk matosi,kad tai nera kazkokios sudetingos detales ,bet  vaizdas mane tenkinantis  smile.gif

aciu visoms uz ivertinima  4u.gif

o cia tortukas juodas?dazei ant virsaus,ar kazkaip sugebejai tokia spalva isgauti?  bigsmile.gif

Aha juodas smile.gif Dantu daziklis kitaip lotuliukas.gif Pirma mase daziau kad butu tokia pilka,o paskui su kempine apdengus padaziau juodai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 11 23, 21:54)
Aha juodas smile.gif Dantu daziklis kitaip  lotuliukas.gif Pirma mase daziau kad butu tokia pilka,o paskui su kempine apdengus padaziau juodai wink.gif

bet juodumas doh.gif butu kita spalvyte graziai ziuretusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 23, 21:10)
bet juodumas doh.gif butu kita spalvyte graziai ziuretusi ax.gif

O man labai grazu tokia juoda tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 11 23, 23:22)
O man labai grazu tokia juoda  tongue.gif

man irgi rolleyes.gif grazus kontrastas smile.gif
Atsakyti
aciu visoms uz mano raudono taskuotuko ivertinima aciuks.gif
man dzokados tas juodas su aisingu piestas l.idomiai atrodo. Sitos technikos dar neisbandziau, bet baisiai noriu koki patapyt bandyt, tik nedristu blush2.gif ne sau- baisu rizikuot,o daryt savo seimynai torta siaip sau- kazkaip nei sis nei tas- nera tokiu rimtu tortu valgytoju... gal zinot kaip ieskot kokiu tapytu tortu pvz? nemoku ieskot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2011 11 23, 21:52)
aciu visoms uz mano raudono taskuotuko ivertinima aciuks.gif
man dzokados tas juodas su aisingu piestas l.idomiai atrodo. Sitos technikos dar neisbandziau, bet baisiai noriu koki patapyt bandyt, tik nedristu  blush2.gif ne sau- baisu rizikuot,o daryt savo seimynai torta siaip sau- kazkaip nei sis nei tas- nera tokiu rimtu tortu valgytoju... gal zinot kaip ieskot kokiu tapytu tortu pvz? nemoku ieskot  blush2.gif

CIA si bei ta radau,bet tik dabar,pries darant kazkaip nepagalvojau kaip eng vadinasi,o lietuviskai nieko gero nemete schmoll.gif ir CIA dar kazkas,reikes veliau paciai pasiziurineti. Kas sunku buvo,nes ant sonu dariau,visai nenorejo klausyti aisingas,aisku ant virsaus darant visai kitaip butu,jauciu daug lengviau,reikes sekanti karta pabandyti ant virsaus,gal geresnis rezultatas bus smile.gif
Papildyta:

Dar paziurejau i savo torta,tai kiek pakreipsi laptopo ekrana tiek skirtinga spalva matysi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 23 lapkričio 2011 - 23:12
QUOTE(Šarka-Li @ 2011 11 23, 12:55)
Gal kvailai nuskambės... bet....  blush2.gif 
kaip jūs reaguojate į tai, jog ant tortų vis tiek dedate cheminius dažus (kad jie ir maistiniai), juk tai nei iš burokėlių ar kokių kitokių sulčių  g.gif

Siais laikais is maisto pramones daugiausia uzdirba chemijos pramone. doh.gif smile.gif
Cia juk kaip su saldainiais: grazus ipakavimas dziugina aki, bet juk jo nevalgome.Man asmeniskai labai svarbus estetinis vaizadas.
Yra visada teise rinktis!!!!
Atsakyti
QUOTE(RIMVILMA @ 2011 11 23, 22:43)
Labas merginos jusu tortai vienas uz kita grazesni net nera ka isskirti 4u.gif .Turiu klausimeli gal kas turite kokiu ideju HIPHOPO TEMAI.lindau i google nieko gero neismeta.Gal kas ka panasaus darete

gi aš nesenai dariau
user posted image

idėjas rinkausi per google (hi hop colouring pages), tada prisirinkau figūrėlių, išsikirpau, apsibrėžiau, nuspalvinau...o figūrėlę ant viršaus lipdžiau...
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2011 11 23, 13:55)
Gal kvailai nuskambės... bet....  blush2.gif 
kaip jūs reaguojate į tai, jog ant tortų vis tiek dedate cheminius dažus (kad jie ir maistiniai), juk tai nei iš burokėlių ar kokių kitokių sulčių  g.gif

O man nekvailai skamba visai, ta patį ir aš pagalvoju ir vistiek grožiuosi čia esančiais tortukais. Pati tortus dažau natūraliais dažais, o figūrėlėse jei reikia ir nenatūralių įdedu, nes gi maistiniais kaip bebūtų. Tik va kas dažo americolor dažais tai jau man tai nėra suprantama, nes jie gi tai ne maistiniai g.gif o tortai, tie ryškūs gražuoliai, dažniausiai skirti vaikams.
Na o maistiniai dažai... tai jei mamos užsakinėja tokius, o dažnai dar prašo, kad būtų kuo ryškiau, tai čia jau kiekvieno asmeninis reikalas turbūt... Manau tai laiko klausimas kada praeis ši mada. Nors iš kitos pusės tai ir gaila būtų, nes kai kurios mergaitės kuria ne tortus, o meno šedevrus thumbup.gif
Atsakyti