Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 75 tema

QUOTE(Šarka-Li @ 2011 11 23, 13:55)
Gal kvailai nuskambės... bet....  blush2.gif 
kaip jūs reaguojate į tai, jog ant tortų vis tiek dedate cheminius dažus (kad jie ir maistiniai), juk tai nei iš burokėlių ar kokių kitokių sulčių  g.gif

Kadangi aš nesu super duper ekologiška, tai man tie keli lašai dažų netrukdo. Nors esu bandžiusi ir natūralius dažus (čia pirmom gėlytėm, baisiai norėjau pabandyt, o dažų dar neturėjau ax.gif ) Kadangi gyvenam tokiu laiku kai chemijos pramonė taip išvystyta nemanau, kad galima visiškai išvengti tokio tipo blogybių. Tik vienetai gali sau leisti gyventi atsiskyrėlių gyvenimą kur nors toli nuo civilizacijos.
Manau namie kepti tortai turi daug teigiamų savybių lyginant su parduotuviniais ir tą nenatūralumo nuodėmę galime sau leisti juk "grožis išgelbės pasaulį" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 11 23, 11:15)
Ar cia daryta su ramuniu formele? ax.gif

Taip.
Atsakyti
atnesu pasisveikinimui savo viena taskuota ir einu ziuret, kokiu groziu prikelet ax.gif
user posted image
---
naitai, Jusu humoro jausmas- neeilinis 4u.gif siais laikais reta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksiuke: 23 lapkričio 2011 - 15:37
QUOTE(Auksiuke @ 2011 11 23, 12:30)

Labai labai labai wub.gif nusikopinau 4u.gif labai graziai viskas suderinta thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū mamytės už mintis ir pasisakmus 4u.gif

Man šiandien toks klausimas kilo, kai su vaiko gydytoja truputį pakalbėjau. (Vaikas sunegalavo, pamaniau gal nuo torto papuošimo, nes kaip tik mėlynos sp. suvalgė dalelę) bet nuo to tikrai ne, dabar supratau. tai va, tas klausimas man taip ir gimė.. blush2.gif

Tiesa, tai kur galima įsigyti tą daiktą tom gražiom raidelėm??
Atsakyti
laba vakara ,mergaites.KIRBE man laaabai patiko jusu eziukas ir 40meciui wub.gif
ASSENI,is kur sitie paveiksliukai?jei nezinociau kokiam forume esu ,tikrai sakyciau ,kad zaisliniai 4u.gif .sitaip isbaigti tortukai ir man spalvytes labai patinka
Atsakyti
Šarka-Li, man čia irgi visokių klausimų kyla, kol negaliu tortų kepti, jūsų klausimą man seniai rūpėjo užduoti. Šiaip tiesiog smalsu, kas kaip galvoja. Nežinau, ar kas bandėt, bet senose konditerijos knygose ir senuose vadovėliuose (naujų vadovėlių nesu mačius) yra receptų kaip pasidaryti tam tikras spalvas. Bandysiu, kai tik turėsiu galimybę.

Dėl valgymo be dažų ir kenksmingų priedų (vadovaujamės sveiko vaiko puslapiu) tai galiu pasakyti, taip tai visiškai įmanoma, yra netgi pigiau ir visai nesunku, kai įgundi. Kalbu ne apie ekologišką maistą,o tiesiog be priedų (kurie bent jau etiketėse nurodomi) žinia, yra tam tikra leistina norma, kurios nebūtina nurodyti. Bet vėlgi įgudus, renkiesi kuo grynesnius produktus, kažko atsisakai, kažką randi kaimišką ir puikiausiai gyveni.

Atsakyti
dar viena savo tortuko foto gavau ,tai rodausi smile.gif
Vyrui,grįžtančiam iš Afganistano . ''varškinis su persikais'',1400gr.pastilazas,slapia beze
user posted image
Atsakyti
.
Asseni FANTASTISKI tortukai bigsmile.gif ipac sokoladiniai wub.gif wub.gif wub.gif

neli Superiniai bigsmile.gif ipac man karsonas, ir tas guminukas wub.gif wub.gif wub.gif

Auksiuke SUPERINIS, nuostabus tortukas, labai labai wub.gif wub.gif wub.gif

*saules_zuikutis*, gera ideja thumbup.gif

QUOTE(mallena @ 2011 11 23, 08:53)
Labas rytas mergaites,
zinau, kad jau buvo daug kartu kalbeta, bet vat taip staigiai nerandu eiliskumo kada ideti gum traga... ir dazus, ir kiek mazdaug to gumo deti g.gif Tarkim turiu balta pastiliaza, tada pasiimu teniso kamuoliuko dydzio gabaliuka, idedu gum tralala (kiek) ir tada dazus ar atvirksciai, pirma nudazyti mase ir paskui tos gumos ideti? 4u.gif
Ir dar... turbut reiks dadet cukraus pudros, nes dazai tai geliniai, suskystins truputi mase, ar nereiks  g.gif Tarkim jei noresis isgauti raudona spalva, tai nemazai reikes turbut tu dazu  g.gif

cia truputi info http://www_cake-deco...o...t&Itemid=74
siaip tokiu daliku geriau klausti pas pardaveja

QUOTE(naitas @ 2011 11 23, 13:32)
Reaguoju į taip kaip ...

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 23 lapkričio 2011 - 18:23

NELI,neseniai isdygot cia,bet kooookie tortukai 4u.gif
SAULES ZUIKUTI<tortukas liuks thumbup.gif
AUKSIUKE,pasistenget wub.gif
Atsakyti
kepejeles, reiktu tortuko, kuo naturalesnio, nes vaiko gimtadienio proga, kur patartumet ieskoti? kalba apie Vilniu ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
anber - sijonukas wub.gif
Asseni - be zado blink.gif tas srekas gal tikram vaneny maidosi? g.gif ax.gif
kirbe - o jau zolytes grozis ir tas "40" wub.gif wub.gif wub.gif
neli, Auksiuke, *saules_zuikutis* - thumbup.gif

QUOTE(naitas @ 2011 11 23, 14:32)
Reaguoju į taip kaip ...

lotuliukas.gif thumbup.gif
as ir uz tai kad reik ziuret ka valgai, bet nereik nuprotet su tom ekologijom doh.gif yra cia pas mus tokiu, valgo zuvi nes sveikiau o kokia ji nemasto. Jei jau taip tai reiktu viska ziuret o ne tik viena sriti-maista, ir pestute vaiksciot, ne auto ir aerozoliu nenaudoti ir ... O ir is vis CUKRUS kenkia-nesveika jis ka veikiat tortu temoj? lotuliukas.gif
O siaip jei ka yra tema apie naturalius dazus-prasom ten mirksiukas.gif
Sorry uz off topic - nesusilaikiau blush2.gif
Atsakyti