Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 75 tema

QUOTE(linette @ 2011 11 22, 20:40)
kiši į maišiuką , maišiuką į mikruškę neilgam,  , tada vėl minkai ir aliejaus dapili , nu žodžiu laikai mikruškėj kol pradeda šiltas darytis, nes arba žalatino arba pudros per daug , bet aliejus įminkytas turėtų reikalus pataisyt  smile.gif

Vat mikruskes savo buityje nenaudoju.. ax.gif Tuomet laikysiu virs verdancio arbatinuko garu, turetu buti tas pats smile.gif

QUOTE(kirbe @ 2011 11 22, 20:51)
kodel iskart norit nauja darytis....nemanau ,kad negalima pataisyti......jeigu trupa,galima aliejaus dadeti...jeigu bus nealastinga,issibrinkinat zelatinos truputy su vandenuku ir istirpine supilat y mase,perminkot ir paliekat iki rytdienos.....
gal esu taupi ar skupi,bet niekad nemetu gero daikto...galima visada pabandyt jy pasitaisyti.......

Aha, jums gerai, kai zinot kaip galima pataisyti, ko per daug, ko per mazai, o as pabandziau atgnybus gabaliuka i ji biski vandenuko ipilt, visai sutrupejo, aisku, apie alieju ne nepagalvojau.
Aciu jums uz patarimus, lekiu daryti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kirbe, kiek tortų atnešei bigsmile.gif ežiukas tai mane pakerėjo wub.gif ir aguonos wub.gif wub.gif

Asseni, sveikatytės tavo mažajai 4u.gif o į tuos žirgus iki šiol neatsižiūriu, super tortas thumbup.gif wub.gif o ir kiti be priekaištų padaryti, ir kaip žmonės juos pjauna g.gif lotuliukas.gif

Nepykit dėl foto, fotkinta vakare, tai...
Rubininėms vestuvėms, medutis, pastilažas. Širdutės realybėje gražiai nudažytos, bet foto doh.gif o ir gėlės turi blizgėti...
user posted image
Griliažinis, pastilažas.
user posted image
Šokoladinis maskarponinis su vyšniomis ir šokoladu, pastilažas.
user posted image
Atsakyti
Baisiai gražūs tortai wub.gif

Kaip tokias gražias raides jums išeina padaryti?
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2011 11 22, 23:13)
Baisiai gražūs tortai  wub.gif

Kaip tokias gražias raides jums išeina padaryti?

Dėkui. Čia su formele daryta, t.y. juosta, kurioje yra raidės.
Atsakyti
tikrai BAISIAI gražūs biggrin.gif lotuliukas.gif

nuostabu neli , ypač karsonas wub.gif , tik antro tas baibokiukas toks biškutį baisokas ax.gif biggrin.gif , gėlės tai ir labai labai dailios wub.gif , o jos ar skystais dažais padažytos ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 22 lapkričio 2011 - 22:47
QUOTE(linette @ 2011 11 22, 23:45)
nuostabu neli , ypač karsonas  wub.gif , tik antro tas baibokiukas toks biškutį baisokas  ax.gif  biggrin.gif , gėlės tai ir labai labai dailios  wub.gif , o jos ar skystais dažais padažytos  ax.gif  smile.gif

ten Gummy bear, yra tokios dainelės, na jis tikrai baisus, bet dainelės jo nerealios wub.gif
gėlėms masę dažiau, paskui dar ant viršaus americolor dažais, skiestais su degtinyte ir dar blizgių dulkių pabarsčiau.
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2011 11 22, 23:57)
ten Gummy bear, yra tokios dainelės, na jis tikrai baisus, bet dainelės jo nerealios wub.gif
gėlėms masę dažiau, paskui dar ant viršaus americolor dažais, skiestais su degtinyte ir dar blizgių dulkių pabarsčiau.

tada viskas aišku biggrin.gif , man kažkaip keistai pasirodė blink.gif , tavo visi ir baibokai ir tortai visad tokie dailūs ir tvarkingi būna , o čia bac ir toks pabaisius biggrin.gif , jau pagalvojau mažu neli prisilinksminus tortą kepė lotuliukas.gif

nu nereali man tų gėlių spalva wub.gif
Atsakyti
Gal kas nors zinot kur dekorgelio UK gauti? Bandziau cia neseniai,kadangi cia pas mus sausos gliukozes nerandutai su cukrum,gavosi kazkokia nesamone doh.gif kol siltas buvo dar dar,paskui nesamones pradejo darytis jam....

eda.dita na tie tavo tortukai puosti popieriumi man silpna net darosi doh.gif kaaaip noreciau pabandyti,ar lb sudetinga? Ir isvis,niekaip ensuprantu as to tortuko formos,kas ten per forma jo buvo bigsmile.gif

pasta222 aaahhhhh PAGALIAU sulaukiau TU roziuuuu,as ju visada taip laukiu!!! wub.gif

Asseni Sreko torta nerealus, prajuokino,lb fainas! thumbup.gif

Aciu visoms uz pagyrimus mano 'lapams' biggrin.gif

@adrija niekaip neperprantu kaip daryti tuos rutuliukus,nusipirkau as ta forma kur rodet,balta,na bet as isivaizdavau juos didesnius,nesuprantu kaip isimti is fotmos juos graziai? kietesne gal amse deti ar ka???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 23 lapkričio 2011 - 00:13
Neli man taip pat labiausiai tas su karlsonu wub.gif ir dar tas rubininem vestuvem l grazi spalva bigsmile.gif o kokie dazai siai spalvai isgauti buvo naudojami ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smailyttte: 23 lapkričio 2011 - 00:36
Merginos, aš jau seniai paskaitinėju šią temą ir žaviuosi jūsų puikiais šedevrais thumbup.gif

Rezgu mintį pati pabandyti, nes krapštukiški darbai man ne naujiena, ir šeimą pradžiuginti būtų smagu. Renkuosi informaciją, ir man iškilo toks klausimas: ar galima maistinius dažus, tarkim, Americolor, maišyti tarpusavyje skirtingus atspalvius? Nesinori iš pat pradžių labai daug prisipirkti, nes veikla gali ir "neužkabinti", tad galvoju, ar pradžioje nepavyktų išsisukti su trimis pirminėmis spalvomis, juk jas maišant tarpusavyje galima išgauti visą paletę?
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 11 22, 23:11)
Gal kas nors zinot kur dekorgelio UK gauti? Bandziau cia neseniai,kadangi cia pas mus sausos gliukozes nerandutai su cukrum,gavosi kazkokia nesamone  doh.gif  kol siltas buvo dar dar,paskui nesamones pradejo darytis jam....

pabandyk paieskoti atidziau, nes as pirkausi sausa gliukoze tesco, tik taip ir stovi, kazkaip visada tik jau skysta naudoju 4u.gif shamrock berots firma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(M.A.M.A @ 2011 11 23, 01:37)
Merginos, aš jau seniai paskaitinėju šią temą ir žaviuosi jūsų puikiais šedevrais  thumbup.gif

Rezgu mintį pati pabandyti, nes krapštukiški darbai man ne naujiena, ir šeimą pradžiuginti būtų smagu. Renkuosi informaciją, ir man iškilo toks klausimas: ar galima maistinius dažus, tarkim, Americolor, maišyti tarpusavyje skirtingus atspalvius? Nesinori iš pat pradžių labai daug prisipirkti, nes veikla gali ir "neužkabinti", tad galvoju, ar pradžioje nepavyktų išsisukti su trimis pirminėmis spalvomis, juk jas maišant tarpusavyje galima išgauti visą paletę?

galima, spalvų maišymo paletę rasite viršutinėje papuošimų temoje be komentarų 4u.gif

Neli, puikūs tortai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 23 lapkričio 2011 - 06:46