Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 75 tema

Kirbe puikus tortukai o labiausiai tai patiko tas vyriskio 40 meciui smile.gif ir aisku eziukas wub.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 22, 13:52)
gal kas patartu, koks blizgesis yra geresnis kur parduoda cake-deko ? noreciau auksines ir sidabrines, bet kuri geresne ta siaurose bonkutese ar kita?
http://www_cake-deco...c...5&Itemid=54

As va vakar kaip tik gavau tuos blizgesius siauruose buteliukuose auksini ir perlo spalvos, sia savaite bandysiu panaudoti. Vakar teptuku bandziau siaip ant pastilazo pateplioti tai graziai blizga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jumakavec @ 2011 11 22, 12:52)
Aš kiek kartų esu dariusi pastiliaža man tik vieną vienintelį kartą gavosi superiškai, kai dėjau tik 2 šaukštus medaus. bet kupinus. Nežinau, ar čia tas turėjo reikšmės, bet tada masė gavosi tiesiog superiška, cukraus pudra suėjo gramas į gramą, nereikėjo dadėt, ir galėjau iš kart kočiot ir dengt tortą. Ir dar, nežinau ar tas turi tam reikšmės, bet, kaip ir erikiuxx sakė, želatinos ir medaus masę atvėsinau ir tik tada pyliau i cukraus pudros mišinį.

Jo as dedu 2 saukstus kupinus, arba tris nubrauktus thumbup.gif

Dar pastebejau, kai dejau zelatinos apie 15-25gr. (kupinas saukstas) tai mase galima iskart dengti buvo, nes pastovejus ji labai sukeja, o dabar dedu 11-12gr.(saukstas nubrauktas) tai butinai ja reikia branddinti nors pora valandu, bet is vakaro geriau thumbup.gif

zelatina KLINGA
Atsakyti
QUOTE(anber @ 2011 11 22, 09:09)
nei vienas trupinukas nenubirejo smile.gif labai tvirtai laikesi. Pradzioj galvojau, kad nukris - bet nieko. ir atlaike siokia tokia kelione smile.gif
o darytos gelytes su ramuniu formelemis

aciu uz atsakyma- tikrai bandysiu 4u.gif
---
kazi, kantresniu zmoniu nei Olesta sitam forume buna, ar ne? lenkiu galva 4u.gif
Atsakyti

Noriu paklausti ar mase baibokine yra minkstesne uz pastilaza ar tvirtesne?
ko ji skiriasi nuo pastilazo ? nes sudetis beveik ta pati, tik pudros maziau, ar ji nebus labaiu limpanti prie stalo nei pastilazas ?
Atsakyti
naito gelytes wub.gif wub.gif wub.gif
kirbes tortukai labai labai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
mergytės, gi ta baibokinė masė yra tokia pat tik be aliejaus ir proporcijomis kitomis daroma, pavadinimas netgi tas pats pastilažas 4u.gif minkymui tai ji tokia pat kaip ir, tik yra skirtumas džiovinimui detalių, tvirtumui 4u.gif jei reikia tvirtų detalių tortui, gražių tvirtų gėlių žiedų, tai darykitės baibokinį pastilažą, jei tinka bet koks papuošimas, tai iš dengiamojo pastilažo likučių 4u.gif baibokinė labiau sukietėja, nei dengiamoji, nes joje nėra riebalo 4u.gif idealu jei į baibokįnę įdėtumėt gum tralialia čia mūsų taip vadinamos, tada ta masė superinė iš viso viskam, visiems puošybos elementams 4u.gif

lenkit lenkit tas galvas, tik atsargiai, kad paskui neatsiųstumėt man sąskaitų už Cosmodisc'ą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jei rimtai, tai labai ačiū 4u.gif wub.gif

Atsakyti
ACIUKASOlesta aciuks.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nebecituosiu, nes ir taip aisku viskas, as irgi zemai lenkiu galva pries Olesta, taip pat ir pries kitas 4u.gif 4u.gif 4u.gif , kurios mielai daliansi patirtimi tam, kad tokios kaip as, be patirties irgi ismoktu tortus puost blush2.gif Ka ten puost, ir kept ax.gif
Parlekiau per pietus namo, neiskenciau, suminkiau ta mase dengimui ir palikau pastoveti maiselyje sandariai, bet i saldytuva nedejau. Tik man nuo dirbtinio medaus toks nekoks kvapelis tos mases schmoll.gif Nes ir siaip man dirtinis medus smirda, bet jau nenorejau deti naturalaus, nes norejau laikytis grieztai recepto, paskui sakau vel nesigaus, tai vakare gryzuspo darbo ziuresiu, kas gavos smile.gif pabandysiu kelis baibokus palipdyti.
Sia savaite tureciau gauti tos gum tralialia, kaip jus ten vadinat, tada bandysiu pastilaza lipdymui daryti.

Atsakyti
Man pastilažas nesigavo, gal dėl to ir karūna nelipo g.gif Nežinau kaip apibūdint jį, bet kočiojau net užgulus, raumenis visus gėl dvi dienas, ir pavyko iškočiot, tokį 3mm gal,ploniau niekaip ir vos užteko 24 cm tortui doh.gif Ir toks kaip kartonas. Pažiūrėjus foto atrodo elastingas, dengiant daros bangelės,kurias eina palygint,na man niekaip doh.gif Ir net prie sviestinio nelipo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 11 22, 16:06)
Nebecituosiu, nes ir taip aisku viskas, as irgi zemai lenkiu galva pries Olesta, taip pat ir pries kitas 4u.gif  4u.gif  4u.gif , kurios mielai daliansi patirtimi tam, kad tokios kaip as, be patirties irgi ismoktu tortus puost  blush2.gif  Ka ten puost, ir kept  ax.gif
Parlekiau per pietus namo, neiskenciau, suminkiau ta mase dengimui ir palikau pastoveti maiselyje sandariai, bet i saldytuva nedejau. Tik man nuo dirbtinio medaus toks nekoks kvapelis tos mases schmoll.gif  Nes ir siaip man dirtinis medus smirda, bet jau nenorejau deti naturalaus, nes norejau laikytis grieztai recepto, paskui sakau vel nesigaus, tai vakare gryzuspo darbo ziuresiu, kas gavos smile.gif pabandysiu kelis baibokus palipdyti.
Sia savaite tureciau gauti tos gum tralialia, kaip jus ten vadinat, tada bandysiu pastilaza lipdymui daryti.

kas tas yr? biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2011 11 22, 15:09)
kas tas yr?  biggrin.gif  blush2.gif

Čia toks priedas į masęsmile.gif
[quote=Olesta,2011 11 22, 14:18]
Idealu jei į baibokinę įdėtumėt gum tralialia čia mūsų taip vadinamos, tada ta masė superinė iš viso viskam, visiems puošybos elementams 4u.gif
Atsakyti
Labas, mergaites. 4u.gif Kiek graziu tortu atneset. Visi superiniai, visos saunuoles. Mes siek teik negalavom, pradzioje as, kad net atsikelt beveik negalejau, vakar per savo gimtadieni dukryte susirgo. Labai atsiprasau, kad nekomentuoju tortu.

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 20, 17:59)
Asseni, dar karta grizau prie tavo tortuko lagamino wub.gif noreciau panasu  padaryti, ar nesupiksi ? blush2.gif o su ko padaroma ta gelezes spalvyte ?

minejau kad kai kada nauduoji aptepimui sviesta + sokolada,kaip ta sokolada paruosti ?
Aciu 4u.gif

erikiuxxx, aisku, darykis. Man smagu, kad patinka tortas. Metalines detales darau miltuku pagalba. Paimu mases gabaliuka, pabarstau ant stalo auksiniu dulkiu ir ta virvute ar rutuliuka ant tu miltuku kocioju, taip ir gaunu metala smile.gif.

Del sokolado + sviestas. As viena kart dariau, senokai, proporciju neatsimenu, bet kiek skaiciau, beveik visos rusaites naudoja ta krema. Galesiu po to paieskot proporciju. Bet man rodos 1:1. Atvesintas iki kambario temperaturos skystas sokoladas + sviestas kamb. temperaturos

Atnesu dar viena lagamina, si kart be pinigu.

Kaip sako Olesta, galiu jau lagaminu krautuve atidaryt laugh.gif

user posted image

Tortas vyrui, kuris dievina arklius

medutis, sokoladine saldainiu mase. Pasaga daryta be moldo, taip tiesiog ispjauta is mases

user posted image

user posted image

ir pora vaikisku

Sreko maudynes

user posted image

ir robotukai is filmuko Wall-e

user posted image
Atsakyti