biški neįtemą ...
esu dariu turtingos kavos, snikersinį, varškės gauvumėlį, žadu daryt rafaelo. o kokį dar patartumėt? kokius daugiausiai darot?
QUOTE(aura. @ 2011 11 22, 10:18)
biški neįtemą ...
esu dariu turtingos kavos, snikersinį, varškės gauvumėlį, žadu daryt rafaelo. o kokį dar patartumėt? kokius daugiausiai darot?
esu dariu turtingos kavos, snikersinį, varškės gauvumėlį, žadu daryt rafaelo. o kokį dar patartumėt? kokius daugiausiai darot?
o kur juodas miskas? Man jis
QUOTE(aura. @ 2011 11 22, 11:18)
biški neįtemą ...
esu dariu turtingos kavos, snikersinį, varškės gauvumėlį, žadu daryt rafaelo. o kokį dar patartumėt? kokius daugiausiai darot?
esu dariu turtingos kavos, snikersinį, varškės gauvumėlį, žadu daryt rafaelo. o kokį dar patartumėt? kokius daugiausiai darot?
tam yra tortų tema, kad nebūtų ne į temą
nuostabių tortų mergaitės prikėlusios, šaunuolės
Rasskke, aš turbūt nelabai įsigilinau į klausimo esmę, bet o kam čia tie visi apsunkinimai masės kočiojimui??? raštui išgauti??? jei reikia lygios masės, tai tik ant pliko stalo su trupučiu krakmolo, lygiausia, gražiausia ir niekas nekimba...jei kimba, masė paruošta netinkamai, arba kočiojama išvien nepasukant masės...
į šlapią bezė dažai bet kokia forma pilami į pabaigą plakimo, su masėmis visomis draugauja, o jei dėsit kremą tiesiai ant torto, tai reikia torto viršų aptepti sviestiniu kremu, kaip ir šonus beje irgi, norint dengti mase žodžiu pasidarot tortą, jį subrandinat, tada aptepate sviestiniu kremu, šonus apdengiate masės juosta, viršų apzdibuojate, iš tos pačios masės, kuria dengsite tortą, pasižnaibote gėlyčių ir tortas gatavas tik aišku gabaliuką masės kitai spalvai reiktų atsidėti patarčiau pastilu dengiamuoju dengti
Vėl alpstu nuo jūsų grožių
@adrij@, labai šauni princesė visad smagu man matyti lipdytas figūrėles, o ne plastmasines lėles. Torto spalvos, gėlės
dzokada, koks šokoladinis šokoladinis tortas Labai gražiai lapeliai išdėlioti.
aura, mieli torčiukai
erikiuxxx, labai dailus tortas, įdomiai šonai padaryti, toks švelnus ir mielas
VitMetil, puikūs torčiukai
Nevute, pirmasis tokia graži žuvis, ir taip lygiai tortas apdengtas
eda.dita, visi trys tortai nerealūs maišiukas labai patiko, o tas iš popieriaus tai man iki šiol mistika, super atrodo, ir puokštė, kaip tikra
pasta222, antrojo torto puokštė nereali labai patiko.
Raganyte, su mase dar sunkiai draugauji, bet kaip vienas iš pirmųjų, tai labai šaunus tortas.
O masė turi būti tokia, kad neliptų prie stalo, vadinasi, per mažai cukraus pudros ar krakmolo
astatortas, matosi irgi masės nelygumai (bet čia su laiku išmokstama), bet tortų apipavidalinimas, idėjos superinės.
saules_zuikutis, koks Barnis Tikrai labai šaunus meškis
anber, kokia atsipalaidavusi mergička vazonėlis dailus
naitas, tavo gėlės
Ot prirašiau, tikrai labai smagu matyti tiek šaunių tortų.
Pikta, vėl meta,kad šypsenėlių per daug, tenka trinti...
@adrij@, labai šauni princesė visad smagu man matyti lipdytas figūrėles, o ne plastmasines lėles. Torto spalvos, gėlės
dzokada, koks šokoladinis šokoladinis tortas Labai gražiai lapeliai išdėlioti.
aura, mieli torčiukai
erikiuxxx, labai dailus tortas, įdomiai šonai padaryti, toks švelnus ir mielas
VitMetil, puikūs torčiukai
Nevute, pirmasis tokia graži žuvis, ir taip lygiai tortas apdengtas
eda.dita, visi trys tortai nerealūs maišiukas labai patiko, o tas iš popieriaus tai man iki šiol mistika, super atrodo, ir puokštė, kaip tikra
pasta222, antrojo torto puokštė nereali labai patiko.
Raganyte, su mase dar sunkiai draugauji, bet kaip vienas iš pirmųjų, tai labai šaunus tortas.
O masė turi būti tokia, kad neliptų prie stalo, vadinasi, per mažai cukraus pudros ar krakmolo
astatortas, matosi irgi masės nelygumai (bet čia su laiku išmokstama), bet tortų apipavidalinimas, idėjos superinės.
saules_zuikutis, koks Barnis Tikrai labai šaunus meškis
anber, kokia atsipalaidavusi mergička vazonėlis dailus
naitas, tavo gėlės
Ot prirašiau, tikrai labai smagu matyti tiek šaunių tortų.
Pikta, vėl meta,kad šypsenėlių per daug, tenka trinti...
QUOTE(Olesta @ 2011 11 22, 10:25)
Del kociojimo, tai tik mano pamastymai buvo, nes kazkuri mergaite rase, kad kimba prie stalo mase
Del mano klausimelio, aciu uz patarima, dabar pamazu svieseja viskas:) tik va, sonus lyginsiu sus viestiniu kremu, bet zolytes sviestines nelabai noriu, bus labai riebu, tad sakau padarysiu slapia beze, ji man gaivesne, kdangi susidraugauja mases su beze slapia tai super tada:) o del mases tai suprantu kad tiek dengimui tiek kokiu baiboku lipdymui galiu naudoti pastilaza dengimui taip? Tada jie neturetu sukietet i kaula?
QUOTE(Olesta @ 2011 11 22, 11:25)
tam yra tortų tema, kad nebūtų ne į temą
nuostabių tortų mergaitės prikėlusios, šaunuolės
Rasskke, aš turbūt nelabai įsigilinau į klausimo esmę, bet o kam čia tie visi apsunkinimai masės kočiojimui??? raštui išgauti??? jei reikia lygios masės, tai tik ant pliko stalo su trupučiu krakmolo, lygiausia, gražiausia ir niekas nekimba...jei kimba, masė paruošta netinkamai, arba kočiojama išvien nepasukant masės...
nuostabių tortų mergaitės prikėlusios, šaunuolės
Rasskke, aš turbūt nelabai įsigilinau į klausimo esmę, bet o kam čia tie visi apsunkinimai masės kočiojimui??? raštui išgauti??? jei reikia lygios masės, tai tik ant pliko stalo su trupučiu krakmolo, lygiausia, gražiausia ir niekas nekimba...jei kimba, masė paruošta netinkamai, arba kočiojama išvien nepasukant masės...
Aš kiek dėjau to krakmolo, cukraus pudros, vistiek man prilipo...Sakote, jog blogai paruošta masė. Bet man pvz tų rašytų 500g cukraus pudros tikrai neužteko, kad aš masę galęčiau paimti ir iškočioti. Nežinau, tiesiog noriu vėl bandyti, bet baisiai bijau, kad nepavyks, nežinau ką blogai padariau. Dar vilioja vėl bezė pabandyti, tačiau esu dariusi, ir nepavyko... et..
aš ir nerašiau, kad žolytę darytumėte iš sviesto, aš sakau, kad norint žolytę daryti iš šlapios bezė ir dėti ne ant masės (nes ja bus dengti tik torto šonai, kaip Jūs parašėte), o ant torto viršaus, Jūs pirma torto viršų turite apsitepti sviestiniu kremu, ir tik tada dzibuoti žolytę bezu
kai pasidarau pastilažą dengimui, aš iš karto irgi neapdengčiau, aš pasidarau ją iš vakaro, leidžiu jai subręsti ir čiupinu ją tik rytojaus dieną, skirtumas akivaizdus... čia tik labai įgudusios rankos, arba patobulinto recepto meistrė gali ją naudoti iš karto vos tik pasigaminusi aš kol kas taip nemoku dar ...
kai pasidarau pastilažą dengimui, aš iš karto irgi neapdengčiau, aš pasidarau ją iš vakaro, leidžiu jai subręsti ir čiupinu ją tik rytojaus dieną, skirtumas akivaizdus... čia tik labai įgudusios rankos, arba patobulinto recepto meistrė gali ją naudoti iš karto vos tik pasigaminusi aš kol kas taip nemoku dar ...
QUOTE(Olesta @ 2011 11 22, 11:12)
aš ir nerašiau, kad žolytę darytumėte iš sviesto, aš sakau, kad norint žolytę daryti iš šlapios bezė ir dėti ne ant masės (nes ja bus dengti tik torto šonai, kaip Jūs parašėte), o ant torto viršaus, Jūs pirma torto viršų turite apsitepti sviestiniu kremu, ir tik tada dzibuoti žolytę bezu
kai pasidarau pastilažą dengimui, aš iš karto irgi neapdengčiau, aš pasidarau ją iš vakaro, leidžiu jai subręsti ir čiupinu ją tik rytojaus dieną, skirtumas akivaizdus... čia tik labai įgudusios rankos, arba patobulinto recepto meistrė gali ją naudoti iš karto vos tik pasigaminusi aš kol kas taip nemoku dar ...
kai pasidarau pastilažą dengimui, aš iš karto irgi neapdengčiau, aš pasidarau ją iš vakaro, leidžiu jai subręsti ir čiupinu ją tik rytojaus dieną, skirtumas akivaizdus... čia tik labai įgudusios rankos, arba patobulinto recepto meistrė gali ją naudoti iš karto vos tik pasigaminusi aš kol kas taip nemoku dar ...
Turbut ne taip supratau, dbr jau galutinai viskas paaiskejo, reiks siandien bandyt pastilaza daryt, nes kazkada dariau pastilaza lipdymui, tai nepavyko kelis kartus, tada gelytes darydavau tik is zelatinos ir cukraus pudros, nieko daugiau, tai gerai gaudavosi, o cia norisi minkstesniu O pastilaza lipdymui laikote saldytuve ar kambario temperaturoj? Kaip suprantu cia Adrijos receptas? Tikiuos nera jokiu niuansu ar issamiu pakeitimu, nes ne visad lieka laiko isnagrineti jusu temeles Ir dar, ar tinkama cukraus pudra Dan sukker, nes ji jau turi siek tiek krakmolo, o recepet irgi reikia jo, tai ar paskui nebus perdaug?
Jau dabar laukiu nesulaukiu kada baigsis darbo diena, knieti pabandyti
pudra tinkama, netgi pati tinkamiausia, želatina tik Oetker, viršutinėj papuošimų temoj išsamiai paaiškinta kaip pagaminti tas mases...receptas Adrijos, tik būtinai dengimui masė, ne baibokinė
QUOTE(Šarka-Li @ 2011 11 22, 10:02)
Aš kiek dėjau to krakmolo, cukraus pudros, vistiek man prilipo...Sakote, jog blogai paruošta masė. Bet man pvz tų rašytų 500g cukraus pudros tikrai neužteko, kad aš masę galęčiau paimti ir iškočioti. Nežinau, tiesiog noriu vėl bandyti, bet baisiai bijau, kad nepavyks, nežinau ką blogai padariau. Dar vilioja vėl bezė pabandyti, tačiau esu dariusi, ir nepavyko... et..
Aš kiek kartų esu dariusi pastiliaža man tik vieną vienintelį kartą gavosi superiškai, kai dėjau tik 2 šaukštus medaus. bet kupinus. Nežinau, ar čia tas turėjo reikšmės, bet tada masė gavosi tiesiog superiška, cukraus pudra suėjo gramas į gramą, nereikėjo dadėt, ir galėjau iš kart kočiot ir dengt tortą. Ir dar, nežinau ar tas turi tam reikšmės, bet, kaip ir erikiuxx sakė, želatinos ir medaus masę atvėsinau ir tik tada pyliau i cukraus pudros mišinį.
ACIU mergaites dar karta
kirbe visi tortai nuostabus 10
*saules_zuikutis* Koks mielas barnis
o naitas gelytes
gal kas patartu, koks blizgesis yra geresnis kur parduoda cake-deko ? noreciau auksines ir sidabrines, bet kuri geresne ta siaurose bonkutese ar kita?
http://www_cake-deco...c...5&Itemid=54
kirbe visi tortai nuostabus 10
*saules_zuikutis* Koks mielas barnis
o naitas gelytes
gal kas patartu, koks blizgesis yra geresnis kur parduoda cake-deko ? noreciau auksines ir sidabrines, bet kuri geresne ta siaurose bonkutese ar kita?
http://www_cake-deco...c...5&Itemid=54