Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 75 tema

biški neįtemą ...
esu dariu turtingos kavos, snikersinį, varškės gauvumėlį, žadu daryt rafaelo. o kokį dar patartumėt? kokius daugiausiai darot?

Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2011 11 22, 10:18)
biški neįtemą ...
esu dariu turtingos kavos, snikersinį, varškės gauvumėlį, žadu daryt rafaelo. o kokį dar patartumėt? kokius daugiausiai darot?

o kur juodas miskas? smile.gif Man jis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2011 11 22, 11:18)
biški neįtemą ...
esu dariu turtingos kavos, snikersinį, varškės gauvumėlį, žadu daryt rafaelo. o kokį dar patartumėt? kokius daugiausiai darot?

tam yra tortų tema, kad nebūtų ne į temą 4u.gif

nuostabių tortų mergaitės prikėlusios, šaunuolės 4u.gif 4u.gif 4u.gif


Rasskke, aš turbūt nelabai įsigilinau į klausimo esmę, bet o kam čia tie visi apsunkinimai masės kočiojimui??? raštui išgauti??? jei reikia lygios masės, tai tik ant pliko stalo su trupučiu krakmolo, lygiausia, gražiausia ir niekas nekimba...jei kimba, masė paruošta netinkamai, arba kočiojama išvien nepasukant masės...

į šlapią bezė dažai bet kokia forma pilami į pabaigą plakimo, su masėmis visomis draugauja, o jei dėsit kremą tiesiai ant torto, tai reikia torto viršų aptepti sviestiniu kremu, kaip ir šonus beje irgi, norint dengti mase 4u.gif žodžiu pasidarot tortą, jį subrandinat, tada aptepate sviestiniu kremu, šonus apdengiate masės juosta, viršų apzdibuojate, iš tos pačios masės, kuria dengsite tortą, pasižnaibote gėlyčių ir tortas gatavas 4u.gif tik aišku gabaliuką masės kitai spalvai reiktų atsidėti 4u.gif patarčiau pastilu dengiamuoju dengti 4u.gif
Atsakyti
Vėl alpstu nuo jūsų grožių wub.gif
@adrij@, labai šauni princesė thumbup.gif visad smagu man matyti lipdytas figūrėles, o ne plastmasines lėles. Torto spalvos, gėlės wub.gif
dzokada, koks šokoladinis šokoladinis tortas bigsmile.gif Labai gražiai lapeliai išdėlioti.
aura, mieli torčiukai bigsmile.gif
erikiuxxx, labai dailus tortas, įdomiai šonai padaryti, toks švelnus ir mielas wub.gif
VitMetil, puikūs torčiukai bigsmile.gif
Nevute, pirmasis blink.gif tokia graži žuvis, ir taip lygiai tortas apdengtas thumbup.gif
eda.dita, visi trys tortai nerealūs bigsmile.gif maišiukas labai patiko, o tas iš popieriaus tai man iki šiol mistika, super atrodo, ir puokštė, kaip tikra thumbup.gif
pasta222, antrojo torto puokštė nereali wub.gif labai patiko.
Raganyte, su mase dar sunkiai draugauji, bet kaip vienas iš pirmųjų, tai labai šaunus tortas. thumbup.gif
O masė turi būti tokia, kad neliptų prie stalo, vadinasi, per mažai cukraus pudros ar krakmolo g.gif
astatortas, matosi irgi masės nelygumai (bet čia su laiku išmokstama), bet tortų apipavidalinimas, idėjos superinės. thumbup.gif
saules_zuikutis, koks Barnis wub.gif Tikrai labai šaunus meškis thumbup.gif
anber, kokia atsipalaidavusi mergička thumbup.gif vazonėlis dailus bigsmile.gif
naitas, tavo gėlės wub.gif
Ot prirašiau, tikrai labai smagu matyti tiek šaunių tortų.
Pikta, vėl meta,kad šypsenėlių per daug, tenka trinti...
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 11 22, 10:25)


Del kociojimo, tai tik mano pamastymai buvo, nes kazkuri mergaite rase, kad kimba prie stalo mase ax.gif
Del mano klausimelio, aciu uz patarima, dabar pamazu svieseja viskas:) tik va, sonus lyginsiu sus viestiniu kremu, bet zolytes sviestines nelabai noriu, bus labai riebu, tad sakau padarysiu slapia beze, ji man gaivesne, kdangi susidraugauja mases su beze slapia tai super tada:) o del mases tai suprantu kad tiek dengimui tiek kokiu baiboku lipdymui galiu naudoti pastilaza dengimui taip? Tada jie neturetu sukietet i kaula?
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 11 22, 11:25)
tam yra tortų tema, kad nebūtų ne į temą  4u.gif

nuostabių tortų mergaitės prikėlusios, šaunuolės  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Rasskke, aš turbūt nelabai įsigilinau į klausimo esmę, bet o kam čia tie visi apsunkinimai masės kočiojimui??? raštui išgauti??? jei reikia lygios masės, tai tik ant pliko stalo su trupučiu krakmolo, lygiausia, gražiausia ir niekas nekimba...jei kimba, masė paruošta netinkamai, arba kočiojama išvien nepasukant masės...

Aš kiek dėjau to krakmolo, cukraus pudros, vistiek man prilipo...Sakote, jog blogai paruošta masė. Bet man pvz tų rašytų 500g cukraus pudros tikrai neužteko, kad aš masę galęčiau paimti ir iškočioti. Nežinau, tiesiog noriu vėl bandyti, bet baisiai bijau, kad nepavyks, nežinau ką blogai padariau. Dar vilioja vėl bezė pabandyti, tačiau esu dariusi, ir nepavyko... et.. doh.gif
Atsakyti
aš ir nerašiau, kad žolytę darytumėte iš sviesto, aš sakau, kad norint žolytę daryti iš šlapios bezė ir dėti ne ant masės (nes ja bus dengti tik torto šonai, kaip Jūs parašėte), o ant torto viršaus, Jūs pirma torto viršų turite apsitepti sviestiniu kremu, ir tik tada dzibuoti žolytę bezu 4u.gif

kai pasidarau pastilažą dengimui, aš iš karto irgi neapdengčiau, aš pasidarau ją iš vakaro, leidžiu jai subręsti ir čiupinu ją tik rytojaus dieną, skirtumas akivaizdus... čia tik labai įgudusios rankos, arba patobulinto recepto meistrė gali ją naudoti iš karto vos tik pasigaminusi 4u.gif aš kol kas taip nemoku dar ...
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 11 22, 11:12)
aš ir nerašiau, kad žolytę darytumėte iš sviesto, aš sakau, kad norint žolytę daryti iš šlapios bezė ir dėti ne ant masės (nes ja bus dengti tik torto šonai, kaip Jūs parašėte), o ant torto viršaus, Jūs pirma torto viršų turite apsitepti sviestiniu kremu, ir tik tada dzibuoti žolytę bezu 4u.gif

kai pasidarau pastilažą dengimui, aš iš karto irgi neapdengčiau, aš pasidarau ją iš vakaro, leidžiu jai subręsti ir čiupinu ją tik rytojaus dieną, skirtumas akivaizdus... čia tik labai įgudusios rankos, arba patobulinto recepto meistrė gali ją naudoti iš karto vos tik pasigaminusi 4u.gif  aš kol kas taip nemoku dar ...

Turbut ne taip supratau, dbr jau galutinai viskas paaiskejo, reiks siandien bandyt pastilaza daryt, nes kazkada dariau pastilaza lipdymui, tai nepavyko kelis kartus, tada gelytes darydavau tik is zelatinos ir cukraus pudros, nieko daugiau, tai gerai gaudavosi, o cia norisi minkstesniu smile.gif O pastilaza lipdymui laikote saldytuve ar kambario temperaturoj? Kaip suprantu cia Adrijos receptas? Tikiuos nera jokiu niuansu ar issamiu pakeitimu, nes ne visad lieka laiko isnagrineti jusu temeles sad.gif Ir dar, ar tinkama cukraus pudra Dan sukker, nes ji jau turi siek tiek krakmolo, o recepet irgi reikia jo, tai ar paskui nebus perdaug?
Jau dabar laukiu nesulaukiu kada baigsis darbo diena, knieti pabandyti smile.gif
Atsakyti
pasivaidensiu ir as su keletu torciukų....

eziukas
tortas su mascarpone ir vyšniom.....puošta pastilazu,spygliukai iš šokoladinio ganašo
user posted image

vyriškio 40-mečiui
pastilažas,šokoladinė sdainiu mase
user posted image

alaus statinaitė
vaisinis tortas,pastilažas
user posted image
tortas su aguonom
user posted image

broliui ir sesei
žolytė iš šlapios beze
user posted image
Atsakyti
pudra tinkama, netgi pati tinkamiausia, želatina tik Oetker, viršutinėj papuošimų temoj išsamiai paaiškinta kaip pagaminti tas mases...receptas Adrijos, tik būtinai dengimui masė, ne baibokinė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2011 11 22, 10:02)
Aš kiek dėjau to krakmolo, cukraus pudros, vistiek man prilipo...Sakote, jog blogai paruošta masė. Bet man pvz tų rašytų 500g cukraus pudros tikrai neužteko, kad aš masę galęčiau paimti ir iškočioti. Nežinau, tiesiog noriu vėl bandyti, bet baisiai bijau, kad nepavyks, nežinau ką blogai padariau. Dar vilioja vėl bezė pabandyti, tačiau esu dariusi, ir nepavyko... et..  doh.gif

Aš kiek kartų esu dariusi pastiliaža man tik vieną vienintelį kartą gavosi superiškai, kai dėjau tik 2 šaukštus medaus. bet kupinus. Nežinau, ar čia tas turėjo reikšmės, bet tada masė gavosi tiesiog superiška, cukraus pudra suėjo gramas į gramą, nereikėjo dadėt, ir galėjau iš kart kočiot ir dengt tortą. Ir dar, nežinau ar tas turi tam reikšmės, bet, kaip ir erikiuxx sakė, želatinos ir medaus masę atvėsinau ir tik tada pyliau i cukraus pudros mišinį.
Atsakyti
ACIU mergaites dar karta biggrin.gif 4u.gif


kirbe visi tortai nuostabus 10 wub.gif
*saules_zuikutis* Koks mielas barnis wub.gif wub.gif wub.gif
o naitas gelytes thumbup.gif wub.gif
gal kas patartu, koks blizgesis yra geresnis kur parduoda cake-deko ? noreciau auksines ir sidabrines, bet kuri geresne ta siaurose bonkutese ar kita?
http://www_cake-deco...c...5&Itemid=54
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 22 lapkričio 2011 - 13:17