Gaila, nesu naudojusi tavo isvardintu spalvu. Tik Super red - man ryskumo pakanka
edadita - man pasakiskai atrodo su tuo popieriumi papuosimas - pasakiskai.
Cia truputi pamaklinau:
Mergicka - Rafaelo, pastilazas
Puodyne - apelsinu, pastilazas
QUOTE(akvilyte @ 2011 11 21, 16:10)
aš tai taupau forumo vietą
QUOTE(Arrivederici @ 2011 11 21, 17:06)
sveikos,
gal galit patarti ,kaip naudoti auksinius ir sidabrinius skystus dažus?
(pirkti is sal2), nu jei vienais nudažau, gaunasi tokia purvina spalva, o jei skiedžiu su spiritu, tai sušoka gabaliukais į tokią foliją , niekaip nesuprantu kaip nudažyt taip, kad spalva būtų kaip buteliuke
gal galit patarti ,kaip naudoti auksinius ir sidabrinius skystus dažus?
(pirkti is sal2), nu jei vienais nudažau, gaunasi tokia purvina spalva, o jei skiedžiu su spiritu, tai sušoka gabaliukais į tokią foliją , niekaip nesuprantu kaip nudažyt taip, kad spalva būtų kaip buteliuke
tik purkšti aerografu, airbrush dar angliškai. Nuo degtinės, spirito jie sušoka į gabalus. Juos galima skiesti tik vandeniu.
Auksinės mano gėlytės
turi būti gerai išdžiovintas gaminys, kad gerai dengtųsi tuo purškiamu auksu ar sidabru.
Jeigu neturit aerofrafo, tai mano supratimu, gelbsti tik aukso dulkės. Bet ir tai, reikia atsirinkti, kurios gerai dengia, o kuriomis tik pamozosit.
QUOTE(smailyttte @ 2011 11 21, 19:51)
As ir taip esu bandziusi tikrai nelimpa, bet ant iskociotos mases lieka ispaudimai nuo pasiraukusios pleveles, juk ji nebuna lygi lygi kai kocioji, na bent man tai nesigavo graziai lygiai be jokiu ruozeliu iskocioti tokiu budu
man tai irgi taip atrodo. Na kad neprilips prie stalo, tai tiesa. Bet kad ji nebus lygi, graži, tai irgi tiesa. Tai kam tada dengti mase iš viso
QUOTE(anber @ 2011 11 21, 19:53)
Mergicka - Rafaelo, pastilazas
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 11 21, 20:24)
taigi sportuoju tuo pačiu
QUOTE(Arrivederici @ 2011 11 21, 20:29)
Naitai, aciu uz atsakyma - tokio daikto purskimui neturiu, leblioskius kepu tik sau, teks be auksu ir sidabru apsieit , cia ateinu tik seile pavarvint ir nervus sau pagadint
na kodėl taip liūdnai. Dar pabandykit taip: reikia aukso? dažot masę rudai. Kažką pagaminat, išdžiovinat. Tada bandykit padažyt tuo auksu.
Sidabro reik? dažykit masę juodai kiek galit, tada padažykit tuo skystu sidabru. Gal taip kažkiek bus panašu.
Balto torto nepadarysit nei auksiniu, nei sidabriniu, tik purvinu su tais dažais.
o jau auksines geles.....
naitui> nu tikrai tos auksines gelytes tai su kokai formele cia darytos?
anber > Jus daret torta su sniegeliu- cukrum. labai rupi, kaip tas cukrus laikesi, ar bevezant nenubyrejo? nors nemanau, kad turejo nubyret... nerealus tas tortas... beje su kokiom formelem cia gelytes darytos?
anber > Jus daret torta su sniegeliu- cukrum. labai rupi, kaip tas cukrus laikesi, ar bevezant nenubyrejo? nors nemanau, kad turejo nubyret... nerealus tas tortas... beje su kokiom formelem cia gelytes darytos?
NAITAI, VAJEZAU,kokios grazios gelytes
PASTA222,pirmas tai oks valgomas ,na bet antro gozis
Papildyta:
ASTATORTAS,man jusu pirmasis labai krito i aki ,nusikopinau
SAULES ZUIKUTI,barnis tai toks nepjaustomas gavos i sekcija .laimingas vaikas kuriam sis tortukas keliauja
PASTA222,pirmas tai oks valgomas ,na bet antro gozis
Papildyta:
ASTATORTAS,man jusu pirmasis labai krito i aki ,nusikopinau
SAULES ZUIKUTI,barnis tai toks nepjaustomas gavos i sekcija .laimingas vaikas kuriam sis tortukas keliauja
QUOTE(Auksiuke @ 2011 11 21, 23:24)
nei vienas trupinukas nenubirejo labai tvirtai laikesi. Pradzioj galvojau, kad nukris - bet nieko. ir atlaike siokia tokia kelione
o darytos gelytes su ramuniu formelemis
QUOTE(smailyttte @ 2011 11 21, 17:51)
As ir taip esu bandziusi tikrai nelimpa, bet ant iskociotos mases lieka ispaudimai nuo pasiraukusios pleveles, juk ji nebuna lygi lygi kai kocioji, na bent man tai nesigavo graziai lygiai be jokiu ruozeliu iskocioti tokiu budu
Beskaitant kilo tokia mintis, aisku, pati nebandziau dar, bet gal kuri bandet. Jei imti ne maistine plevele kociojimui, bet toki standesni zymiai persvieciamam popieriu, i kuri floristes vynioja geles. Ji floristikos parduotuvej lapais pardavineja po 1Lt kazkur. Tik aisku ji reik gal nuplauti gerai pries naudojant arba galima ant stalo tiesti floristini popieriu, paskui deti mase, o ant virsaus kad kociot butu lengviau ta paprasta maistine plevele, ir viena mases puse bus lygi, o vienos lygios uztenka Nezinau, cia mano pamastymai, gal ir nusikalbejau
Tuo paciu klausima rimta turiu (aisku, man rimtas - kitiems turbut bus juokingas). Noriu torto sonus dengti mase (dar kokia nesugalvojau, nes niekad nesu jokios dariusi), ant virsaus deti zolyte is slapios beze, neaisku ar galiu i slapia beze deti dazu ir kada juos deti reikia jei milteliais, o dar klausimas ar beze susidraugaus su kokia dengimo mase, ar neprades tirpti Taip pat noriu ant zolytes gelyciu, bet kad butu nekietos. Sakykit, is kokios mases geriasia minkyti gelytes ir kitokius baibokus, kad jie apdziutu, laikytu forma, bet butu valgomi, tiksliau ikandami