Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 75 tema

QUOTE(p Raganyte @ 2011 11 20, 01:50)
Dekui visoms uz atsakymus!!!  4u.gif
As ta krema noriu ne torto pertepimui, o torto aptepimui pries dengiant cukrine mase.  blush2.gif
Tai itariu reiks rytoj zygiuot i parduotuve ir pirkti sviesta, o ne margarina. Turiu margarino kepimui/tepimui gera gabala, tai maniau panaudosiu...  unsure.gif
Papildyta:

Ar nesijaucia sviestas, dedant tokiomis dalimis?  unsure.gif
Mazdaug kiek laiko reikia plakti sviesta kol pabala? apie 2 min? apie 10 min?  unsure.gif
Kiek pastebejau, radau tik viena sviesto rusi, kuri NESUDYTA. Kogero nesudyta sviesta reiketu naudoti tortams (jei recepte druskos nera)?  g.gif
Papildyta:

Tssssssss... tokio nera. Cia as meginau sugudrauti ir panaudoti turima didoka gabala kepiniams skirto margarino. doh.gif  biggrin.gif
Su Sarlot sviestiniu irgi kazko nepavyko man is pirmo karto susidaugauti. Padariau Tingini is jo.  cool.gif

Yra praktiskai kiekvienos sviesto rusies tiek sudyto, tiek ne, paieskoti reikia mirksiukas.gif
O extra atveju as esu naudojusi ir margarina, kai nebuvo kitos iseitis, o sviestinio kremo pritrukau doh.gif Ir viskas gerai buvo ax.gif

QUOTE(dzokada @ 2011 11 20, 15:06)
Tik va kas kas,bet biskvitas arba neisejo arba jis toks turejo buti,nezinau  doh.gif neissipute,nepasidare purus,as isivaizduoju kad turejo buti purus,o cia toks sunkus gavosis. ai bet vistiek skanu irnesakyk.gif
Del sviesto,tai perku Unsalted Butter ir vsio smile.gif

Na, man atrodo neiskilo tiesiog biskvitas, nes pjuvio nuotraukoj matosi lyg ir, toks sunkus, slapokas . Yra buve ir man, bet suejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 11 21, 00:47)
tuoj išspausiu inkštirą, tai žinosi  nail.gif

O aš tau išpešių plauką nuo barzdos yess.gif ...tai žinosi .
Atsakyti
Prisiziurejau youtubej kaip tortus puosia ant balto kremo pildami ant virsaus dekorgeli,ir man taaip grazu atrodo wub.gif .bet jei po 5kg parduoda,tai kur as tiek desiu doh.gif ?gal kas bandet is virsutines temos ,bet kaip nors patobulinot?
Na taip ,NAITAI,jus teisi del to aparato sniureliam 4u.gif .gal tikrai neverta,tiesiog reikia pasistengt daugiau rankytem g.gif
Papildyta:
EDADITA,as tai visus issisaugojau wub.gif .puokste nereali thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū už pagirimus mano tortukas.
ačiū kad esate visos, jei reikia patarete 4u.gif
SM dėka šventinis stalas dabar buna gražesnis.
tikrai kiekvieną tortuką apžiuriu ax.gif laabaai gražūs visi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(anber @ 2011 11 19, 21:08)
@drija, Olesta, Neli - nepaprasta  4u.gif

turiu viena, kuriam labai norejau isbandyti papuosima su cukrumi (ruosiames ziemai po ciuciuka). Gerai, kad teoriskai savam naudojimui, kita karta truputi kitaip klijuociau cukru.

o tuos papuošimai cukrumi kaip klijuojate? Labai įdomus torčiukas.
Atsakyti
Sveikutės. Gal galite šiaulietės kepejėlės brūkštelti man į AŽ smile.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles, jus visos tokios saunuoles, tortu grazumas kad net nuvirst galima thumbup.gif. eda.dita pinigu maisas tai tobulas, kol as perprasiu kaip toki padaryt... o tas pukuotas tortas, su valgomu popierium wub.gif
Idesiu as savo antraji tortuka, kuri dariau teciui gimtadienio proga, kadangi jis labai megsta zvejoti, tai ir bandziau padaryt zuvi, tik nezinau ar gavosi... smile.gif

Vel tortas ne mano, bet papuosimas mano (MMG mase)

user posted image

Nelabai gerai nufotkinau, nes kazkaip viso torto nesimato.. unsure.gif
Atsakyti
.

ramune.v, VitMetil, kr1stute, @adrij@, eda.dita ACIU ACIU jums mergaites aciuks.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
man asmeniskai rutuliukai labai patiko, del ju ir dariau si tortuka, o kad mase ant mases, tai cia nieko blogo nematau, nes storis mases iki 2mm. biggrin.gif man gal zvaizduciu nereikejo deti unsure.gif Gelyte su perlamutru pablizginau, bet foto to nesimato unsure.gif
--------------------------

VitMetil šaunuolė, visi tortukai thumbup.gif . su pica originaliai supakota thumbup.gif dvynukams nuostabus tortukas, labai patiko ideja, mergycka labai zavi wub.gif thumbup.gif

eda.dita Fantastiski tortukai (10 kart thumbup.gif ) maisas tiesiog pasaka, labai labai patiko (viskas tobula) wub.gif drobes rastas wub.gif o pinigai superiniai wub.gif cia gal pati spaudinai ? o puokste nuostabi wub.gif pukuotukas nepakartojams thumbup.gif

Nevute fantastiskai vykes pirmas tortukas thumbup.gif zuvyte puikiai gavosi thumbup.gif tortukai nuostabus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 21 lapkričio 2011 - 12:33
Aciu labai merginos uz pastebeta mano tortuka su violetinem gelytem. Ir tiek pagyrimu blush2.gif . Ir aciu toms kurios susilaike nuo kritikos, nes minusus ir pati puikiai maciau, bet.... ax.gif blush2.gif .

O kiek pati prisiziurejau cia grozybiu bigsmile.gif , tik neuzbek keleta dienu. Visu tortukai superiniai ir adrijos kaip visada, standartiskai grazus mirksiukas.gif , ir eda. dita graziu priruosus smile.gif, Nevutes grazuolis ir visu kitu kuriu nepaminejau grazuoliukai thumbup.gif . O jei pas ka kur klaida, tai kita kart pasitaisys 4u.gif mirksiukas.gif .

O dabar su blondinisku klausimu blush2.gif . Merginos darant gelytes su formele, kaip padaryti gelytes uodegele i kuria isikisa vielute? Ar is tos pavios gelytes kazkaip suspaust, ar atskirai pasidaryt ir priklyjuot. Nu geda klaust, bet pati nesumasciau blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Nu niekaip negaliu atsistebėti visų jūsų kūriniais 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jau tortukų gražumas... 4u.gif Tik va, man niekaip nesuprantama, kokius dažus reikia naudoti, kad išeitų tokios gražios ir ryškios spalvos g.gif Pati turiu americolor (dar lyg ir electric) gelinio tipo ir paprastus miltelius, bet man vistiek nesigauna jos tokios ryškios, gal per mažai dedu? Daug dėti bijau, nes niekur neradau, kad būtų parayta, kiek galima jų dėti, kad nebūtų perdaug, baisu paskui nenusinuodyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 11 21, 14:20)

O dabar su blondinisku klausimu  blush2.gif . Merginos darant gelytes su formele, kaip padaryti gelytes uodegele i kuria isikisa vielute? Ar is tos pavios gelytes kazkaip suspaust, ar atskirai pasidaryt ir priklyjuot. Nu geda klaust, bet pati nesumasciau blush2.gif  doh.gif

kad ir čia parodyta:
http://simplycakesca...sugar-rose.html

pasidarai viduriuką, o po to galima su ta vielute perdurti bet kokią iš formelės išimtą gėlytę.
Papildyta:
QUOTE(Rasskee @ 2011 11 21, 15:48)
bet man vistiek nesigauna jos tokios ryškios, gal per mažai dedu? Daug dėti bijau, nes niekur neradau, kad būtų parayta, kiek galima jų dėti, kad nebūtų perdaug, baisu paskui nenusinuodyt  blush2.gif

per mažai dedat. Nusinuodyt? taigi nereik tada valgyt, jeigu tokios baimės yra. Naudojat juk MAISTINIUS dažus. Lašišon tikrai jų žymiai daugiau sudėta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 11 21, 13:50)
per mažai dedat. Nusinuodyt? taigi nereik tada valgyt, jeigu tokios baimės yra. Naudojat juk MAISTINIUS dažus. Lašišon tikrai jų žymiai daugiau sudėta  biggrin.gif

Na, juk norisi, kad tortas ne tik skanus būtų, bet ir gražiai atrodytų smile.gif O kai gražiai atrodo, tai knieti gi paragauti smile.gif Na, bandysiu kitam kartui dėti daugiau dažų, kita vertus, juk nebūtina tų papuošimų valgyti, bet vaikai neklausę juos su malonumu susmalyžiauja, todėl ir baisoka biggrin.gif
Atsakyti