QUOTE(p Raganyte @ 2011 11 20, 01:50)
Dekui visoms uz atsakymus!!!
As ta krema noriu ne torto pertepimui, o torto aptepimui pries dengiant cukrine mase.
Tai itariu reiks rytoj zygiuot i parduotuve ir pirkti sviesta, o ne margarina. Turiu margarino kepimui/tepimui gera gabala, tai maniau panaudosiu...
Papildyta:
Ar nesijaucia sviestas, dedant tokiomis dalimis?
Mazdaug kiek laiko reikia plakti sviesta kol pabala? apie 2 min? apie 10 min?
Kiek pastebejau, radau tik viena sviesto rusi, kuri NESUDYTA. Kogero nesudyta sviesta reiketu naudoti tortams (jei recepte druskos nera)?
Papildyta:
Tssssssss... tokio nera. Cia as meginau sugudrauti ir panaudoti turima didoka gabala kepiniams skirto margarino.
Su Sarlot sviestiniu irgi kazko nepavyko man is pirmo karto susidaugauti. Padariau Tingini is jo.
As ta krema noriu ne torto pertepimui, o torto aptepimui pries dengiant cukrine mase.
Tai itariu reiks rytoj zygiuot i parduotuve ir pirkti sviesta, o ne margarina. Turiu margarino kepimui/tepimui gera gabala, tai maniau panaudosiu...
Papildyta:
Ar nesijaucia sviestas, dedant tokiomis dalimis?
Mazdaug kiek laiko reikia plakti sviesta kol pabala? apie 2 min? apie 10 min?
Kiek pastebejau, radau tik viena sviesto rusi, kuri NESUDYTA. Kogero nesudyta sviesta reiketu naudoti tortams (jei recepte druskos nera)?
Papildyta:
Tssssssss... tokio nera. Cia as meginau sugudrauti ir panaudoti turima didoka gabala kepiniams skirto margarino.
Su Sarlot sviestiniu irgi kazko nepavyko man is pirmo karto susidaugauti. Padariau Tingini is jo.
Yra praktiskai kiekvienos sviesto rusies tiek sudyto, tiek ne, paieskoti reikia
O extra atveju as esu naudojusi ir margarina, kai nebuvo kitos iseitis, o sviestinio kremo pritrukau Ir viskas gerai buvo
QUOTE(dzokada @ 2011 11 20, 15:06)
Tik va kas kas,bet biskvitas arba neisejo arba jis toks turejo buti,nezinau neissipute,nepasidare purus,as isivaizduoju kad turejo buti purus,o cia toks sunkus gavosis. ai bet vistiek skanu
Del sviesto,tai perku Unsalted Butter ir vsio
Del sviesto,tai perku Unsalted Butter ir vsio
Na, man atrodo neiskilo tiesiog biskvitas, nes pjuvio nuotraukoj matosi lyg ir, toks sunkus, slapokas . Yra buve ir man, bet suejo